2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gercekren mi canım benim hiç zorlamadı rahmin ters gözükmüyor daha dedi vajinal ultrasonla baktı. Keşke sende de öyle yapsaydı. Ama ters bi durum olmaz canım korkma fitili at yarım saat uzan en az. Kırmızı olmadığı sürece bi sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Aynen canım beni haftaya çağırdı bi duysak iyice rahatlarız artık

Canim lokal anastezi ile yapılıyor diye biliyorum benimde dişimin ufak bir yeri çatladı düştü bende gideceğim lokal anastezi in hiçbir zatari olmuyor. İlla film çekilecek diyorsa kurşun yelek giydirilip o da çekiliyor diye biliyorum

MaviSasa234 canim beni de ekler misin

Beni de listeye ekler misiniz rica etsem. 30 yaşındayım, ilk gebelik, tahmini doğum tarihi 04.10.2022

İnşallah ilk değeriniz kaç çıktı ikinci tahlil için kaç gün sonra gideceksiniz? Ben de siz le aynı durumdayım

merhaba siz de 3.gün embriyosu transfer olmuştunuz sanırım hayırlı olsun kaçıncı günde öğrendiniz beta kaç çıktı acaba?

ben de tüp bebek 3.gün embriyosu transfer oldum dün 8.gün idrar testinde silik görünce kan verdim 32.5 çıktı henüz çok yeni artacak mı diye çok stres yapıyorum bugün test yaptım yine silik çıktı

Eklentiler

• 75592E2E-2AE9-4574-85F3-90640B2FA410.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 109
Canim açıkçası bu transfer tüp bebek hakkında pek bilgim yok. Ovulasyon testi ile dollendigi çatladı günü biliyorum ama. Döllenmeden 9. Gün hcg 17 çıkmıştı benim. Bilmiyorum aralarında fark olur mu.. iki gün sonra tekrarla inşallah artar gönlü bu ferah tut

Kuzum artacak tabiki. 3. gün embryosu 6. gün tutunmayı tamamlayıp 8.-9.günde beta salgılamaya başlıyor. Sen çok başında yakalamışsın... Normalde senin test günün 12-14.gün.. O zaman baktırsan 200 civarı görecektin.. Evham yapma hiç ve tadını çıkar... Recep ayına girdik. Yarın kandil.. dua edelim.. Benimde tüp bebek. Bende test günü bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…