Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Merhaba kızlar ☺️ Doğum tarihi planlananlara bir şey sormak istiyorum. Benim planlı sezeryan olacak. Doktorum 37+1 de almayı düşünüyor. Bebek uzun zamandır kilo olarak 1 hafta önden gidiyor. Doğumu normal haftama göre değil de kilosuna göre kendi hesapladigi haftaya göre planladi kafam karıştı o yüzden biraz 1 hafta erken mi doğurmuş olucam şimdi son adet tarihine bakması gerekmez ki haftasına göre karar vermek için kafama takildi

Yalancı sancı da olabilir o yüzden hemen gitmek istemiyorum , henüz başlamadıysa dışardan müdahale olsun istemiyorum açıkçası biraz daha takip edip ona göre gideceğim.

Belimde kendini hissettiren bir ince sızı var sürekli devam eden ama hala rahatsız edici boyutta değil ☺️ annem de az kalmış diyor, ben sanırım hormonlardan şuan taş gibiyim hiç bir duygu hissetmiyorum ya 🥺
Canim zaten acilmaniz yoksa hemen gitmeyin hastanede strese girersiniz acilmaniz azalir diyo. Sen baktin agirlasio sancilarin gir dusunu al cikolatani falan ye enerji verici seyler rahat bi mindsete gec sonra hoop hastaneye. Ama iste acilmayi nasil anlicaz panik olup gideriz gibi geliyo bana 🤣 ama tavsiyeleri bu sekildeydi

Merhaba kızlar ☺️ Doğum tarihi planlananlara bir şey sormak istiyorum. Benim planlı sezeryan olacak. Doktorum 37+1 de almayı düşünüyor. Bebek uzun zamandır kilo olarak 1 hafta önden gidiyor. Doğumu normal haftama göre değil de kilosuna göre kendi hesapladigi haftaya göre planladi kafam karıştı o yüzden biraz 1 hafta erken mi doğurmuş olucam şimdi son adet tarihine bakması gerekmez ki haftasına göre karar vermek için kafama takildi
Bende öyle düşünüyorum. Helede ilk bebekte erken almıyorlar. Ama belkide erken geleceğini sezmiştir mutlaka sor cunku sezeryan olacaksin bebegin iri olmasi senin icin olumsuzluk degil sadece 1 hafta önde sonucta

Canim zaten acilmaniz yoksa hemen gitmeyin hastanede strese girersiniz acilmaniz azalir diyo. Sen baktin agirlasio sancilarin gir dusunu al cikolatani falan ye enerji verici seyler rahat bi mindsete gec sonra hoop hastaneye. Ama iste acilmayi nasil anlicaz panik olup gideriz gibi geliyo bana 🤣 ama tavsiyeleri bu sekildeydi
Evet evet, panikten sancı kaçması gibi bir durum olabiliyormuş o yüzden zorlayana kadar bekliyorum. Sancılar regl ağrısına döndü şuan kasılma var ama yine sık değil. Birazdan bir duşa giricem rahatlatır belki

Kızlar günaydın, sabah regl öncesi hafif ağrı olur ya öyle bir ağrım vardı. Kahvaltı yaptım ve kalktım geçti . Şuan duam 38. Haftaya ulaşmak
Gunaydin canım yalancı sancılar merak etme rahim kendini hazırlıyor. Gününü tamamlar gibi geliyor seninki bana grup yalancı sancıdan geçilmiyor daha doğuran olmadı bende de tık yok Allah imm ara ara adet sancısı gibi sancı oda kac günde bir 🤭

Gunaydin canım yalancı sancılar merak etme rahim kendini hazırlıyor. Gününü tamamlar gibi geliyor seninki bana grup yalancı sancıdan geçilmiyor daha doğuran olmadı bende de tık yok Allah imm ara ara adet sancısı gibi sancı oda kac günde bir 🤭
Ayy inşallah ya, önümüzdeki cts dr kontrolumuz var . 37 haftayı tamamlayınca premature sayılmıyormuş ama 38 de de her şey tamamlanıyormuş. Umarım sağlıkla doğururuz hepimiz💗🙏🏼

Merhaba kızlar.34+4 deyim.2 gündür günde 3 defa tuvalete çıkıyorum.Daha önce günde 1 defa çıkıyordum.Bi yazı da denk gelmiştim doğum yaklaşınca bağırsaklar kendini bosaltmak istiyor diye.Bu durumu yaşayan oldu mu

Merhaba kızlar.34+4 deyim.2 gündür günde 3 defa tuvalete çıkıyorum.Daha önce günde 1 defa çıkıyordum.Bi yazı da denk gelmiştim doğum yaklaşınca bağırsaklar kendini bosaltmak istiyor diye.Bu durumu yaşayan oldu mu
Benimde sıklaştı canım bende şaşkındım aslında sen yazınca aaa bende de böyle dedim

Ben de 34+5 im bugün canım, ben gebelik boyunca kabızlık veya zor çıkma konularıyla boğuştum ama son birkaç gündür günde iki üç oluyor inanılmaz rahatladım hormonlardan diyor doktorum

Kızlar duşa girdim, ama azalma yok. Kasılma ara ara geliyor, regl ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. bir iki kere sol bacağıma anlık ağrılar girdi çıktı baldırıma doğru. Hâlâ sıklaşmadığı için beklemedeyim
Bugün olmazsa bile iki günü var gibi senin bebişin hiç bu kadar uzun süre olmamıştı sanki?

Canım ben şuan 33+3 teyim 1 haftadır günde en az 4-5 kere tuvalete çıkıyorum artı sürekli idrardayım, en son pazartesi kontrolüm vardı hiç böyle birşey demedi nstye de soktu yine birşey söylemedi

Kızlar duşa girdim, ama azalma yok. Kasılma ara ara geliyor, regl ağrısı gibi sürekli geçmeyen bir ağrı var. bir iki kere sol bacağıma anlık ağrılar girdi çıktı baldırıma doğru. Hâlâ sıklaşmadığı için beklemedeyim
Acaba gidip bi nstye mi girsen doktoruna yazdın mı kuzum hastane yakın mıydı

Back
X