2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba sabah sağlık ocağına test vermiştim gecikmenin 9 günü bugün beta hcg 6172 çıkmış normal midir? bana çok geldi sanki....
benim ovulasyon 12 ocaktı. adet gecikmemin 2. günü sabah hcg 625 çıktı. eğer düzenli 48 saatte 2 katına cıkmaya devam ederse 5000 li değeri 7. gün yakalamam gerekiyor :) yarın 5. günüm olcak cumartesi kese kontrolü var. yarın akşam hcg baktıracağım öncesinde. 2500 ü görürüm diye umut ediyorum ben de. benim sat da 1 ocaktı

stres yapma durduk yere değerin cok iyi hemen kontrole git sen :)

benim ovulasyon 12 ocaktı. adet gecikmemin 2. günü sabah hcg 625 çıktı. eğer düzenli 48 saatte 2 katına cıkmaya devam ederse 5000 li değeri 7. gün yakalamam gerekiyor :) yarın 5. günüm olcak cumartesi kese kontrolü var. yarın akşam hcg baktıracağım öncesinde. 2500 ü görürüm diye umut ediyorum ben de. benim sat da 1 ocaktı

stres yapma durduk yere değerin cok iyi hemen kontrole git sen :)
Teşekür ederim. Yarın gideceğim İnşallah ayy bir korkmadım da değil demin gittim kendime yaşin okudum. Ay ama okurken nasıl ağlama geldi anlatamam. Altı aylık evliyim, o kadar zor şeyler atlattım ki artık buluttan nem kapmaya başladım. Evlendim düğünumde kayinpedrim yoğun bakımda di , on günlük evliyken vefat etti. Sonra kovid oldum ailem de kovid oldu. Babam 2 ay hastanede kaldı. 10 gün yoğun bakimda yattı. Aralık başında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim birşey olmasından korkuyorum.

Teşekür ederim. Yarın gideceğim İnşallah ayy bir korkmadım da değil demin gittim kendime yaşin okudum. Ay ama okurken nasıl ağlama geldi anlatamam. Altı aylık evliyim, o kadar zor şeyler atlattım ki artık buluttan nem kapmaya başladım. Evlendim düğünumde kayinpedrim yoğun bakımda di , on günlük evliyken vefat etti. Sonra kovid oldum ailem de kovid oldu. Babam 2 ay hastanede kaldı. 10 gün yoğun bakimda yattı. Aralık başında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim birşey olmasından korkuyorum.
allah sabır versin canım.çok üzücü gerçekten.
ama şimdi iyi düşün mutlu düşün. yarın güzel haberlerini bekliyorum.

Hayırlı sabahlar kızlar ben dün dişim tuttu, uyuyamadım. Normalde kadın dogumcuya ayın. 15 i gibi gitmeyi planliyordum. Kalp kese bebek herşeyi göreyim diye ama diş ağrısı beni maffetti. Yarına randevu aldım hem kontrolü Hemde diş konusunda izin kağıdı gibi birşey olmadan işlem yapmıyorlar. Ne olur dua edin de şu diş agrımdan kurtulayım. Gece hiç uyuyamadım.
İnşallah bi an önce geçer Allah bütün sıkıntı çekenlere hastalık çekenlere bi an önce şifa versin🤲

Biz genede seni çıkarmayalım.. Sessizce girip çıktıkça bizi yokla☺️
Tamam madem. 🥰 Girip çıkarsam yazarım bebeğim, siteden uzaklaşmayı düşünüyorum. Ama evet fikrim de değişebilir bilemiyorum. Duygularım darmadaağıııın dırırrı

X