- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
hayııırrrr... :)8.gün aslında kanda çıkar.. Dürtmek istemem ama
Sen yap :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayııırrrr... :)8.gün aslında kanda çıkar.. Dürtmek istemem ama
benim ovulasyon 12 ocaktı. adet gecikmemin 2. günü sabah hcg 625 çıktı. eğer düzenli 48 saatte 2 katına cıkmaya devam ederse 5000 li değeri 7. gün yakalamam gerekiyor :) yarın 5. günüm olcak cumartesi kese kontrolü var. yarın akşam hcg baktıracağım öncesinde. 2500 ü görürüm diye umut ediyorum ben de. benim sat da 1 ocaktıkızlar merhaba sabah sağlık ocağına test vermiştim gecikmenin 9 günü bugün beta hcg 6172 çıkmış normal midir? bana çok geldi sanki....
Teşekür ederim. Yarın gideceğim İnşallah ayy bir korkmadım da değil demin gittim kendime yaşin okudum. Ay ama okurken nasıl ağlama geldi anlatamam. Altı aylık evliyim, o kadar zor şeyler atlattım ki artık buluttan nem kapmaya başladım. Evlendim düğünumde kayinpedrim yoğun bakımda di , on günlük evliyken vefat etti. Sonra kovid oldum ailem de kovid oldu. Babam 2 ay hastanede kaldı. 10 gün yoğun bakimda yattı. Aralık başında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim birşey olmasından korkuyorum.benim ovulasyon 12 ocaktı. adet gecikmemin 2. günü sabah hcg 625 çıktı. eğer düzenli 48 saatte 2 katına cıkmaya devam ederse 5000 li değeri 7. gün yakalamam gerekiyor :) yarın 5. günüm olcak cumartesi kese kontrolü var. yarın akşam hcg baktıracağım öncesinde. 2500 ü görürüm diye umut ediyorum ben de. benim sat da 1 ocaktı
stres yapma durduk yere değerin cok iyi hemen kontrole git sen :)
allah sabır versin canım.çok üzücü gerçekten.Teşekür ederim. Yarın gideceğim İnşallah ayy bir korkmadım da değil demin gittim kendime yaşin okudum. Ay ama okurken nasıl ağlama geldi anlatamam. Altı aylık evliyim, o kadar zor şeyler atlattım ki artık buluttan nem kapmaya başladım. Evlendim düğünumde kayinpedrim yoğun bakımda di , on günlük evliyken vefat etti. Sonra kovid oldum ailem de kovid oldu. Babam 2 ay hastanede kaldı. 10 gün yoğun bakimda yattı. Aralık başında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim birşey olmasından korkuyorum.
Ben Pazartesi randevu aldım. Erken kan vericemhayııırrrr... :)
Sen yap :)
Beni çağırdın nereye gidiyon zjdndndndMaviSasa234 Canım beni listeden silebilirsin. Aktif olmayacağım pek.
Beni bırakın siz devam edin.Beni çağırdın nereye gidiyon zjdndndnd
Sen bilirsin diğer yerde aktif olursun heralde tamamen bırakmıyon dimiBeni bırakın siz devam edin.
İnşallah bi an önce geçer Allah bütün sıkıntı çekenlere hastalık çekenlere bi an önce şifa versinHayırlı sabahlar kızlar ben dün dişim tuttu, uyuyamadım. Normalde kadın dogumcuya ayın. 15 i gibi gitmeyi planliyordum. Kalp kese bebek herşeyi göreyim diye ama diş ağrısı beni maffetti. Yarına randevu aldım hem kontrolü Hemde diş konusunda izin kağıdı gibi birşey olmadan işlem yapmıyorlar. Ne olur dua edin de şu diş agrımdan kurtulayım. Gece hiç uyuyamadım.
Noldu canım?MaviSasa234 Canım beni listeden silebilirsin. Aktif olmayacağım pek.
Yok beybisi komple pasif olmayı düşünüyorum buralarda.Sen bilirsin diğer yerde aktif olursun heralde tamamen bırakmıyon dimi
Çok geçmiş olsun… Endişelenme hiç.. İnş hafif atlatırsın..Kızlar covid olmuşum testim pozitif çıktı. Yarın doktorumu arıcam of tamda 5. Hafta yeniyken
Biz genede seni çıkarmayalım.. Sessizce girip çıktıkça bizi yoklaYok beybisi komple pasif olmayı düşünüyorum buralarda.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınızKızlar covid olmuşum testim pozitif çıktı. Yarın doktorumu arıcam of tamda 5. Hafta yeniyken
Tamam madem. Girip çıkarsam yazarım bebeğim, siteden uzaklaşmayı düşünüyorum. Ama evet fikrim de değişebilir bilemiyorum. Duygularım darmadaağıııın dırırrıBiz genede seni çıkarmayalım.. Sessizce girip çıktıkça bizi yokla
Hamilelik hormonları.. Peogesteron yapıyor hepsiniTamam madem. Girip çıkarsam yazarım bebeğim, siteden uzaklaşmayı düşünüyorum. Ama evet fikrim de değişebilir bilemiyorum. Duygularım darmadaağıııın dırırrı
Kesinlikle katılıyorum.Hamilelik hormonları.. Peogesteron yapıyor hepsini