2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam canımm beni de ekler misin lütfen. Yaş 32. İlk bebeğimiz tüp bebek benim de. Şehir İstanbul. Tahmini tarihi henüz doktor söylemedi. Ama ekim sonu inşallah. 5 Şubat transfer günümdü.

Kuzum diğer Eylül annelerinde stresten dolayi bir iki kişinin kanaması vs. Olmuştu ordan okumuştum. Aman kendine dikkat et çok stres sinir olmamaya çalış. Üzülmek bile tetikliyormuş sanırım. Aynen benim doktor da öyle demişti git sen hiç ihmal etme. Ona göre bisey varsa ki inşallah yoktur ilaç verir. Hemde bebişi görmüş olursun, iyi olur yavrum vesileyle kalbini duyarsin belki
Aynen kuzum çok uzak olunca çok zor oluyor gelmesi, ee birde herkesin işi gücü oluyor yakin yer değil ki sabah gelsinler akşam gitsinler
Bizim bu askerlik işleri hep böyle işte, çocuk doğunca napicaz bakalim

Ah kıyamam kuzum ya ne yiyip ne içiyorsun peki? Hiç bisey yiyemiyorsun galiba annenin oraya gitsen rahat edemez misin? Gerçi bu halde en rahat evde olursun da. Çünkü insan kafasını bile kaldiramiyor
Bak bugün boğazımdan geçenleri söyleyeyim. Bir salatalık, yarım ayva, yaklaşık bir avuç beyaz leblebi. Bir buçuk bardak da su içtim.

Avokadodan bile tiksiniyorum gerisini sen düşün, bir de kusma olayı beni süründürüyor. Yıkılmadım ama ayakta da değilim yani.

Biliyorum kuzum su bile içilmiyor zaten, bende 8 9 gün çok şiddetli yaşamıştım ya sadece küçük kase patates haslamasi yiyordum bi günde başka mide de almıyor ki
Patates haslamasi yiyemez misin biraz tuz döküp iyi gelir aslında o şekilde?

Hanımlar öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Konuyu yeni devraldım, benim doğal yollarla gebelik gerçekleşti. İlk mesaj içeriğini düzenledim
Merhaba. Benimde sat 15 ocak
Yaş, Son adet tarihi, kaçıncı çocuk, beklenen doğum tarihi ve şehir bilgilerini öğrenebilir miyim ?
Selam canımm beni de ekler misin lütfen. Yaş 32. İlk bebeğimiz tüp bebek benim de. Şehir İstanbul. Tahmini tarihi henüz doktor söylemedi. Ama ekim sonu inşallah. 5 Şubat transfer günümdü.
Son adet tarihi, kaçıncı çocuk, beklenen doğum tarihi ve şehir bilgilerini öğrenebilir miyim ?

İnşallah kese ve kalp atışlarını duyduğunuzda da güncellemeleri bekliyoruz

Buradaki arkadaşlarım ile ilgili bir tartışma oldu da bende dahil olmak zorunda kaldım bir kişiye laf anlatamayinca usteleyince haklıymış gibi deli oldum bende hayırlısıyla gidelim de hem gitmeye bahane olmuş olur merak ediyordum 2 hafta nasıl bekleyeceğim diye en azından bebisi görürüz artık Allah izin verirse ahh inşallah duyarız yaa
Evet ya biz Türkiye'nin en doğusu onlar en batısında neredeyse çocuk doğunca gerçekten bende bilmiyorum birinin yardıma gelmesi lazım 1 2 ay bence

Her gün bir öncekinden daha kötü oluyor bebeğim, dün yemiştim küçük bir patates ama bugün ne yesem çıkarıyorum.

Ne tartışması canım bu topikte mi oldu? Aman bazen insan çok takabiliyor ama dikkat et kendine, gerçekten diğer topikte okudum çok üzülünce tetikleyebiliyor.
İnşallah duyarsın canım yaa çok isterim zaten fazla tarih söylemişti sana garanti olsun diye herhalde ama böyle belirsiz beklemekte zor. En azından kalbi atıyor yaşıyor sevinci bi başka tabiki Allah isteyen herkese nasip eylesin
En çok düşündüğüm şey de ne canım biliyor musun, yanlarına gidip doğum yapsak mesela geri gelmesi çok zor küçücük bebekle. Ee herkeste orada, yardımcı olan olur ailemiz görür sürekli. Ama dönüş meselesi çok sıkıntı arabayla bizim 15 saat sürüyor doğru düzgün dinlenmeden gelince, çocuk hiç dayanmaz ki. Evimizde kalsak anca annemiz falan gelebilir onlarda ne kadar kalacak bu sorun işte beni biraz düsündürüyor

Her gün bir öncekinden daha kötü oluyor bebeğim, dün yemiştim küçük bir patates ama bugün ne yesem çıkarıyorum.
Yavrum biraz tuzunu belli olacak şekilde atınca iyi geliyordu bana, bastırıyordu. Sen yine de bi tane patates beklet kenarda belki iyi gelir. Doktor ne diyor bu duruma?

Canım hayırlısı olsun konu sana nasil geçti

hayırlı olsun benim de 6+0 ara ara sizleri okuyorum fırsat buldukça. gerçekten faydalı da oluyor.
sizin gibi benim de lekelenmem oldu korku girdi içime normal mi ? doktor protestan verdi bana.

Canım ben gittiğimde 6+6 ydı 8.8 mm bence küçük filan değil su için demişsin ben doktoruma dedim ayran iç soda iç yudum yudum su iç zorlama dedi bence senin içine sinmemiş değiştir doktorunu bugün 2 bardak su içebildim kustum hep. Yakın arkadaşım 7 kilo verdi serum takıyorlardı ne su ne bir şey

Evet doktor da sinmedi gerçekten sanırım. Yani anlamadım bu akşam çok çöktüm bi anda moral olarak.engelleyemedim. Çok kötü şeyler okudum kese küçüklüğü ile ilgili. Ama bakıyorum o kadar da küçük değil gibi ultrasonda. Asıl doktoruma yazdım haftaya çağırır herhalde..
Yani bulantım çok yok bende maske ile markete girdim bulandı, arabaya bindim kokusuna bulandı ama çok fazla olmuyor, mide kapasitem dolunca biraz dalgalanıyor. Ama onun haricinde tüm belirtilerim tam gaz devam.
Ya Allah hiçbir anneyi, anne adayını evladıyla sınamasın inşallah…duygusal olarak da tavan yaptım sanırım hüngür hüngür ağlayasım geliyor.

Yavrum biraz tuzunu belli olacak şekilde atınca iyi geliyordu bana, bastırıyordu. Sen yine de bi tane patates beklet kenarda belki iyi gelir. Doktor ne diyor bu duruma?
Geçen sefer bundan daha ağırdı, kan kusmaya başlamıştım. Hastaneye yatış istemişti.
Yine aynı seviyeye ulaşırsa hastanede yaşayacakmışım bir müddet. İstemiyorum.

Bak şimdi bu moddan çıkıyorsun google amcaya sorsan her şeyi hepimiz hastayızbak biz bu forumda kürtaj diye gidip kalp atışını duyup gelen arkadaşımızla mucize gördük. Aramızda bir gün bile yoktur senin 8.1 benim 8.8 mm ne farkı var? Bana doktorum her şey çok iyi dedi o yüzden şimdi sen doktorunu değiştiriyorsun madem bulantın yok şanslısın su iç soda iç ayran iç şu modunu hemen bırak lütfen her şey çok güzel olacak

Yok yok burada değil canım normalden kendi arkadaşlarımla daha doğrusu bı arkadaşımla aynen aynen bı görelim içimiz rahatlar, amiiiinn ben yanlarına gidicem eşimle öyle kararlaştırdık doğumda gelecek ben sezaryen olacağım için belli olacak günü 20 gün falan duracak sonra gelecek 40 çıkınca falan gelecek öyle beni alıp götürecek de ben yanımda birini getiririm diyorum yani 40 günlük olmuş olacağız daha alisabilir miyim bilmiyorum
Kizlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz
Ben kullanıyorum canım folidoce verdi doktor
hayırlı olsun benim de 6+0 ara ara sizleri okuyorum fırsat buldukça. gerçekten faydalı da oluyor.
sizin gibi benim de lekelenmem oldu korku girdi içime normal mi ? doktor protestan verdi bana.
Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı gidiyoruz demek ki bende 6+0 im bugün yani bende çok çok açık pembe renk lekelenme oluyor peceteye silince iç camasirima gelmiyor da salı günü gideceğim doktora eğer iyice artar kana falan çevirir gibi olursa acile gideriz en fazla dedik

Çoğumuz kullanıyoruzdur.
Ben örn elenatal 2 kullanıyorum multivitamin takviyesi içinde omega 3 ve folik asit de var

Canım yoğunmuş arkadaşımız devretmek istedi
Hayırlı olsun canim benim o zaman mesajlari kacirdim bi kac gündür okumaya calisiyorum hayırlı olsun bebisini görmüşsün bu arada❤❤

bende teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin yavrularımız inş. yani inş devam etmez batmalarım da var benim. Neden olurmuş fikriniz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…