Ben salı günü doktora gidicem sence 6+3 de duyar miyiz kalbi tahminlerin nelerO zaman ben de yazayım, sat 04.01.2022
Kese görme: 11.02
Kalp atışı: 18.02
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salı günü doktora gidicem sence 6+3 de duyar miyiz kalbi tahminlerin nelerO zaman ben de yazayım, sat 04.01.2022
Kese görme: 11.02
Kalp atışı: 18.02
Çok sagolun. Allah razi olsun cümlemize insaallah. 6 hafta 3 günlük sanırım. Sizin ne kadar oldu acabaBenim canım da deniz aseriyor deniz kenarına gidip kokusunu çekmek
Bende salı günü gidicem aynıyız 6+3 olacak lekelenme ve akıntı yüzünden normalde 2 hafta sonra çağırmıştı ama ben ne olur ne olmaz bı gidicem belki kalbini duyarız ya da görürüz diye umut ediyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun ne kadarliksiniz
Aynıyız o zaman bende uygulamada 6+3 umÇok sagolun. Allah razi olsun cümlemize insaallah. 6 hafta 3 günlük sanırım. Sizin ne kadar oldu acaba
Ben bulantılarım geçince göl kenarında bir restoranda oturup keyif yapıciiim, inşallah.He pardon devreler yandı benim
Ceriiii benimki de 6+3’tü.Ben salı günü doktora gidicem sence 6+3 de duyar miyiz kalbi tahminlerin neler
Yarım yazmışım ilk çocuk ve beklenen doğum tarihi 15 EkimHayırlı olsun. ilk mesajda tabloyu dolduruyoruz oradaki bilgileri yazarsan eğer seni de listeye ekleyebilirim.
Hanımlar konu bana devredildi ek olarak yazarsanız SAT da ekliyorum tabloya. bi güncelleme geçelim.
Ayy ne kadar güzel oluuur insana huzur veriyor yaaBen bulantılarım geçince göl kenarında bir restoranda oturup keyif yapıciiim, inşallah.
Bı bahane bulup doktora giderim diyordum dünden beri pembeye dönük lekelenmem oluyor ve akıntım var enfeksiyon oldu sanırım kontrol muayene süresi dolmadan gidelim hem belki kalbini duyarız dedim duymasak bile görürüz eğer oradaysaCeriiii benimki de 6+3’tü.
Çok sagolun. Aklıma gelenleri yazayım. Sat sanirim son adet tarihi oluyor benim normalde 21 aralik ama geç döllenme olmuş dedi doktor o yuzden 5 ocak sayıyoruz dedi. 3. Çocuğum olacak nasipse 6 hafta 3 günlük dedi keseyi ve kalp atışını aynı gun gördüm 17 şubat 6+1 de ve 27 yaşındayımHayırlı olsun. ilk mesajda tabloyu dolduruyoruz oradaki bilgileri yazarsan eğer seni de listeye ekleyebilirim.
Hanımlar konu bana devredildi ek olarak yazarsanız SAT da ekliyorum tabloya. bi güncelleme geçelim.
Öyle mi sevindim suan. Benim doktor dedi iki gun önce hayirlisiyla kucağımiza alırız insaallahAynıyız o zaman bende uygulamada 6+3 um
Ay pardon benim kafam karıştı ben şuan 6+0 im yaÖyle mi sevindim suan. Benim doktor dedi iki gun önce hayirlisiyla kucağımiza alırız insaallah
Tabiki haklısınız benim tahmini döllenmeden 10.hun 8.70 ile öğrendim adet ancak benim değerlerim tüm gebeliklerimde günlük iki kat artışla devam ediyor bünye ile alakalı çoğu zaman bende acaba ikizmi dedim ama tek kese tek bebek tiEvet ama belki sizin erken döllenme olmuştur adet gününde o kadar değer fazla çünkü. Benim tam 14. Günü iğneyi attım döngümün 15. Günü çatladı çünkü. 11 gün sonra da 12 çıktı 7-10 günde anca yerleşiyormuş bebek
Konuyu sen mı Aldın canm hayırlı olsun diğer arkadaş gittimi nolduhanımlar yazan herkesi güncelledim
yok yok yoğunmuş da bana devretmek istediKonuyu sen mı Aldın canm hayırlı olsun diğer arkadaş gittimi noldu
Sorun degil aramizda 3 gun var o zamanAy pardon benim kafam karıştı ben şuan 6+0 im ya
Aynen sen doktor 5 Ocak kabul etti diyince jeton düştü benim sat 8 Ocak da o yüzdenSorun degil aramizda 3 gun var o zaman
Bizim analarımız ne kadar çok benziyor yavrum1 saat uzaklıkta, gelir bir gece kalır bazen de akşamına geri döner. Kendi evi dışında başka evde kalamamak gibi bir huyu var.
Ödenmez tabii minnoşum, hep var olsunlar.
Dilos canım napiyorsun nasılsın annen gelmiş herhalde gözün aydınBizim analarımız ne kadar çok benziyor yavrum
Benimki de yerinde durmaz hiç bi yerde fazla kalamıyor, bazi yaşanan şeylerden dolayı panik atakta var böyle sürekli hareket halinde, bi yerde uzun süre durursa sıkılır hele böyle biseyler ellemeden, temizlik etrafı toplama vs. Şimdi artık yaştan dolayı da yoruluyor tabi ama hala bizi cebinden çıkarır
Aynen öyle kuzum benim❤
Sizinde 10. Gün aynı değerler de çıkmış aslında ama ben öğrendim bir iki gün sonra bagirsak enfeksiyonu geçirdim baya kötüydum, acaba diyorum o falan mı etkiledi ya da kişiye göre değişen bisey. İlk 4 kat arttı sonra yavaşladı sonra tekrar 3 katı arttıTabiki haklısınız benim tahmini döllenmeden 10.hun 8.70 ile öğrendim adet ancak benim değerlerim tüm gebeliklerimde günlük iki kat artışla devam ediyor bünye ile alakalı çoğu zaman bende acaba ikizmi dedim ama tek kese tek bebek ti
olabilir insanlık hali. Senin kacinci çocuğunAynen sen doktor 5 Ocak kabul etti diyince jeton düştü benim sat 8 Ocak da o yüzden