Iyiyim kuzum sagolasin sen napiyorsun? Nasıl gidiyor hamilelik
Evet geldi kuzum delirdik bütün evi temizledik şimdi bitti daha
Yarın akşam da ablam geliyor buralar curcuna
Iyiyim kuzum sagolasin sen napiyorsun? Nasıl gidiyor hamilelik
Evet geldi kuzum delirdik bütün evi temizledik şimdi bitti daha
Yarın akşam da ablam geliyor buralar curcuna
Oh oh ne güzel biz yine yalnız takilmaca
İyiyim bende salı günü doktora randevu aldım kontrole gidicem biraz pembemsi lekelenme olmaya başladı dün biraz da akıntı başladı enfeksiyon gibi bı gideyim dedim belki kalp atışı da duyarız dedim 6+3 olcaz uygulamaya göre
Çok geçmiş olsun canım ya bol bol takviye al vitamin, meyve falan tüket insallah hafif atlatırsın Canını sıkma bebisin seninle daha cok erken gözükmemesi normal bi iki güne belli olur
Ayy ne kadar güzel oluuur insana huzur veriyor yaa
Bı bahane bulup doktora giderim diyordum dünden beri pembeye dönük lekelenmem oluyor ve akıntım var enfeksiyon oldu sanırım kontrol muayene süresi dolmadan gidelim hem belki kalbini duyarız dedim duymasak bile görürüz eğer oradaysa
Bizim analarımız ne kadar çok benziyor yavrum
Benimki de yerinde durmaz hiç bi yerde fazla kalamıyor, bazi yaşanan şeylerden dolayı panik atakta var böyle sürekli hareket halinde, bi yerde uzun süre durursa sıkılır hele böyle biseyler ellemeden, temizlik etrafı toplama vs. Şimdi artık yaştan dolayı da yoruluyor tabi ama hala bizi cebinden çıkarır
Aynen öyle kuzum benim❤
Normalde bugün gidecektim baktım randevuları açık değil hastanede yoktu pazartesi de eşim gündüz ise gidiyor dedik en uygunu salı hem biraz zaman da geçiyor dua edin bana şu kalbi de duyayım içime iyice bi su serpilsin Rabbimin izniyle
Normalde bugün gidecektim baktım randevuları açık değil hastanede yoktu pazartesi de eşim gündüz ise gidiyor dedik en uygunu salı hem biraz zaman da geçiyor dua edin bana şu kalbi de duyayım içime iyice bi su serpilsin Rabbimin izniyle
Oh oh ne güzel biz yine yalnız takilmaca
İyiyim bende salı günü doktora randevu aldım kontrole gidicem biraz pembemsi lekelenme olmaya başladı dün biraz da akıntı başladı enfeksiyon gibi bı gideyim dedim belki kalp atışı da duyarız dedim 6+3 olcaz uygulamaya göre
Yaaa gerçekten mi kuzum, ani hareket falan mı yaptın gerçi yerleşme de olabilir dikkat et kendine. Bende mesajları takip edemedim 2 gündür, inşallah ciddi bisey değildir kuzum. Duyma ihtimalinde var inşallah duyulur da içinde rahatlar yavrum
1 buçuk senedir ilk defa gelebildiler kuşum o yüzden sevincliyim cok
Ben bile mutlu oldum senin adına tospiğim.
Ya dedim dediiiim, kardeşin seni gelip alsın burda kal diyor. Yazık benim kocacık mahvoldu bebeğim ben hiç kalkamıyorum, ne yemek ne temizlik… mutfağa giremiyorum bile. İnatcı kadın inatçıııı.
Ben bile mutlu oldum senin adına tospiğim.
Ya dedim dediiiim, kardeşin seni gelip alsın burda kal diyor. Yazık benim kocacık mahvoldu bebeğim ben hiç kalkamıyorum, ne yemek ne temizlik… mutfağa giremiyorum bile. İnatcı kadın inatçıııı.
Ah kıyamam kuzum ya ne yiyip ne içiyorsun peki? Hiç bisey yiyemiyorsun galiba annenin oraya gitsen rahat edemez misin? Gerçi bu halde en rahat evde olursun da. Çünkü insan kafasını bile kaldiramiyor
Yani doktor kese küçük kalmış dediğinden beri stresim artarak devam etti. Kalp atışı da yavaş gibi dedi ama 120-130 gibi bi şeydi. Hani alt sınır olarak 120 yazmışlar hep. Geç döllenme dedi ama hiç içime sinmedi bu doktor. 7+0 da 0.816 mm lik bebek de ufak mı anlamadım.Darıca’da oturuyorum ama tee Küçükçekmece Florya medikal parktaki doktoruma düzenli takip yaptırmayı düşünmeye başladım.
Normalde kendimi telkin ederek idare ederim hep ama kendimi tutamamaya başladım ellerim titremeye başladı. Buraya da yazmayacaktım ama napsam bilemedim.
Yani kaybetme korkusunu iliklerime kadar hissetmeye başladım. Günlük yazsam mı dedim ama hiç bana göre değil daha da strese sokar beni sanırım
Yaaa gerçekten mi kuzum, ani hareket falan mı yaptın gerçi yerleşme de olabilir dikkat et kendine. Bende mesajları takip edemedim 2 gündür, inşallah ciddi bisey değildir kuzum. Duyma ihtimalinde var inşallah duyulur da içinde rahatlar yavrum
1 buçuk senedir ilk defa gelebildiler kuşum o yüzden sevincliyim cok
Aslında ani hareket falan etmemiştim ama dun biraz sinir stres yaptım ondan mı oldu acaba dedim yerleşme mıdır onu da bilemedim kafam karıştı dedim en iyisi bı doktora gidelim bı sıkıntı olursa 3 haftayı bekleme demişti çünkü hem dedim enfeksiyon için de giderim bı bakar , inşallah önemli değildir diye umuyorum bende , ay hadi İnşallah duyarız yaaa gerçekten
Uzak olunca öyle oluyor ya bizde de annemle babam ilk defa geçen Ekim'de geldiler buraya taşındım tasinali eğer hamilelik zor geçerse annem gelecek buraya bakalım