• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım burada öyle tayin olunca nolur görev bilinmez😄🥲

Allahım yardım etsin sana bebişini sana bağışlasın inşallah canım benim 🤲🤲

Canım dua ediyorum inşallah atlatacaksınız 🤲 o kanama tamamen bitecek ve savaşçı bebeğinle birlikte kazanacaksınız ❤️

Allah yardımcınız olsun. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah 🙏🏻

Allahim yardım etsin inşallah bebeğin seninle kalsin dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻

Allah’ın izniyle seni bırakmayacak duam seninle güzel düşün çok savaşcı bak
saolun kizlar ins. atlatacagiz bebegimle
az once dr tekrar ultrasonda bakti coksukur kese duzgun bozulma olmamis ama pihti etrafini sarmis dr 2sey olumlu kanaman azaldigi icin ve jese duzgun oldugu icin uyi ama etrafini sardigindan risk hala var istersen evde dinlen istersen.hastahanede tedaviye devam edelim dedi bugecede hastahanede kalmaya karar verdik bakalim rabbim ne yazmis nasibimizde ne var dualariniza hala ihtiyacim var kizlar

az once dr tekrar ultrasonda bakti coksukur kese duzgun bozulma olmamis ama pihti etrafini sarmis dr 2sey olumlu kanaman azaldigi icin ve jese duzgun oldugu icin uyi ama etrafini sardigindan risk hala var istersen evde dinlen istersen.hastahanede tedaviye devam edelim dedi bugecede hastahanede kalmaya karar verdik bakalim rabbim ne yazmis nasibimizde ne var dualariniza hala ihtiyacim var kizlar
Allah yar ve yardımcınız olsun

Amiiin 🤲🤲 benim de kasıkta batmalar oluyor başından beri hala devam çok yürüyünce ayakta kalınca falan baya batıyor bir de demin hapşırdım çok fena canım yandı kasığım yerinden söküldü sanki 😵 bu lekelenme hakkında bir bilgim yok da bazılarında düşük riski olduğunda olabiliyormuş yerleşme belki olabilir sinir stres üzüntü etkiliyormus öncesinde ilişki yasadiysan bazen ilişkiden de olabiliyormuş düşük tehlikesi nedeniyle , ben dün baya bı sinir stres yaptım sanırım ondan oldu diye düşünüyorum
Teşekkür ediyorum canım cevabın için, umarım bir şey olmaz ben çok stres yaptım bilmiyorum üzüntüden olmuşsa ya giderse diye daha çok üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun 🙏
kizlar ben hala hastahanedetim pihti tarzindaki kanamam biraz azaldi ama hala kirmizi kan devam ediyor dr geldi ultrasonda bakti coksukur kese bozulmamis ama kanama yeri biraz genislemis dr hala kese durdugu icin savasci dayanitor dedi bebegime neolur dua edin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Allah yardımcınız olsun 🙏 inşallah sizinle bebeğiniz 🌸

Rabbim yardımcın olsun inşallah atlatırsınız bu süreci kese bozulmadıysa sorun yok çok şükür sakın ağlama bu süreçte ağlama kanamayı tetikliyor malesef

kizlar ben hala hastahanedetim pihti tarzindaki kanamam biraz azaldi ama hala kirmizi kan devam ediyor dr geldi ultrasonda bakti coksukur kese bozulmamis ama kanama yeri biraz genislemis dr hala kese durdugu icin savasci dayanitor dedi bebegime neolur dua edin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Allah yardımcınız olsun 🙏

Yani doktor kese küçük kalmış dediğinden beri stresim artarak devam etti. Kalp atışı da yavaş gibi dedi ama 120-130 gibi bi şeydi. Hani alt sınır olarak 120 yazmışlar hep. Geç döllenme dedi ama hiç içime sinmedi bu doktor. 7+0 da 0.816 mm lik bebek de ufak mı anlamadım.Darıca’da oturuyorum ama tee Küçükçekmece Florya medikal parktaki doktoruma düzenli takip yaptırmayı düşünmeye başladım.
Normalde kendimi telkin ederek idare ederim hep ama kendimi tutamamaya başladım ellerim titremeye başladı. Buraya da yazmayacaktım ama napsam bilemedim.
Yani kaybetme korkusunu iliklerime kadar hissetmeye başladım. Günlük yazsam mı dedim ama hiç bana göre değil daha da strese sokar beni sanırım

Evet doktor da sinmedi gerçekten sanırım. Yani anlamadım bu akşam çok çöktüm bi anda moral olarak.engelleyemedim. Çok kötü şeyler okudum kese küçüklüğü ile ilgili. Ama bakıyorum o kadar da küçük değil gibi ultrasonda. Asıl doktoruma yazdım haftaya çağırır herhalde..
Yani bulantım çok yok bende maske ile markete girdim bulandı, arabaya bindim kokusuna bulandı ama çok fazla olmuyor, mide kapasitem dolunca biraz dalgalanıyor. Ama onun haricinde tüm belirtilerim tam gaz devam.
Ya Allah hiçbir anneyi, anne adayını evladıyla sınamasın inşallah…duygusal olarak da tavan yaptım sanırım hüngür hüngür ağlayasım geliyor.
Soysalcım öncelikle sakin kalmaya çalış, her doktor bilinçli değil maalesef kendi doktorundan memnunsan onunla devam et. Sen her doktorun dediğine ne bakıyorsun?
Çok çok geçmiş olsun mesajını şimdi gördüm.

Ah kuzum onu ben bi kere yasadim ama reflüden, Allahim kimsenin basina vermesin cok cok kötü. O yuzden seni anlıyorum. Başka iyi gelen hic bi ilaç yok muymuş ya😮‍💨
Bir ilaç daha var ama genelde kullanmaya korkuyorlar ben de cesaret edemiyorum, zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, zararı olmasa da tedirgin oluyorum bebeğim. Bu günler de geçer zaar.😂

Dualar seninle ve bebeğinle. Doktor bir sürü kanama alanıyla doğuran var demişti bana da. Benim de lekeler arada kırmızılar hala devam ediyor. Proluton yaptırıp bekleyeceğiz ddi.
Hastanede nasıl bir tedavi veriyorlar size.

Bir ilaç daha var ama genelde kullanmaya korkuyorlar ben de cesaret edemiyorum, zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, zararı olmasa da tedirgin oluyorum bebeğim. Bu günler de geçer zaar.😂
Valla kuzum en iyisini sen bilirsin,nasıl iyi olacaksan. Ben karşıdan sonuçta senin durumunu bilebildigim kadar biseyler söylüyorum. İnşallah hemen geçer giderde rahatlarsın artik❤
Bizim de doğu görevimiz her an gelebilir, Diyarbakır yazmayı düşünüyorduk bak sen şu işe.😂
Hadi hepimiz Diyarbakıra gidiyoruz 🤣:halay: çıkacak mı bir de o var 😅

Alttan görülmüştü benim.

Dün misafirkikteydim orda bu konu açıldı da herkes üstten bakılması lazım alttan bakılınca düşük ihtimali filan oluyormus diye. Korktum bende bide karın çevremde yağlıdır benim görünmeme ihtimali de olabilir o yüzden mecbur alttan bakar. Kalp atışını duydun mu 😍 bende hayırlısıyla keseyi bi görseydiim

Evet doktor da sinmedi gerçekten sanırım. Yani anlamadım bu akşam çok çöktüm bi anda moral olarak.engelleyemedim. Çok kötü şeyler okudum kese küçüklüğü ile ilgili. Ama bakıyorum o kadar da küçük değil gibi ultrasonda. Asıl doktoruma yazdım haftaya çağırır herhalde..
Yani bulantım çok yok bende maske ile markete girdim bulandı, arabaya bindim kokusuna bulandı ama çok fazla olmuyor, mide kapasitem dolunca biraz dalgalanıyor. Ama onun haricinde tüm belirtilerim tam gaz devam.
Ya Allah hiçbir anneyi, anne adayını evladıyla sınamasın inşallah…duygusal olarak da tavan yaptım sanırım hüngür hüngür ağlayasım geliyor.
Canım noldu sana ya bence korkma birşeyin yok gerçekten doktorlar bazen insanı bozuyor moralini. Çok şükür kanaman vs yok kalp atışını da duydun gerisi beklemek boşuna ağlayıp kendinide bebeği de strese sokma lütfen

Dün misafirkikteydim orda bu konu açıldı da herkes üstten bakılması lazım alttan bakılınca düşük ihtimali filan oluyormus diye. Korktum bende bide karın çevremde yağlıdır benim görünmeme ihtimali de olabilir o yüzden mecbur alttan bakar. Kalp atışını duydun mu 😍 bende hayırlısıyla keseyi bi görseydiim
Benim 5+2 de ultrasonda 5+0 ile karından göründü alttan hiç bakmadı bu salı doktora gidicem muayene için 6+3 olacak uygulamaya göre bakalım kalp atışı duymayı umut ediyorum 😍🤲

Valla kuzum en iyisini sen bilirsin,nasıl iyi olacaksan. Ben karşıdan sonuçta senin durumunu bilebildigim kadar biseyler söylüyorum. İnşallah hemen geçer giderde rahatlarsın artik❤

Hadi hepimiz Diyarbakıra gidiyoruz 🤣:halay: çıkacak mı bir de o var 😅
İnşallah minnoşum.🤲🏻❤️

Çıkar yaa, her yazan gidiyor maşallah.😂

Back