2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçen sefer bundan daha ağırdı, kan kusmaya başlamıştım. Hastaneye yatış istemişti.
Yine aynı seviyeye ulaşırsa hastanede yaşayacakmışım bir müddet. İstemiyorum.
Ah kuzum onu ben bi kere yasadim ama reflüden, Allahim kimsenin basina vermesin cok cok kötü. O yuzden seni anlıyorum. Başka iyi gelen hic bi ilaç yok muymuş ya

bende teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin yavrularımız inş. yani inş devam etmez batmalarım da var benim. Neden olurmuş fikriniz var mı acaba
Amiiin benim de kasıkta batmalar oluyor başından beri hala devam çok yürüyünce ayakta kalınca falan baya batıyor bir de demin hapşırdım çok fena canım yandı kasığım yerinden söküldü sanki bu lekelenme hakkında bir bilgim yok da bazılarında düşük riski olduğunda olabiliyormuş yerleşme belki olabilir sinir stres üzüntü etkiliyormus öncesinde ilişki yasadiysan bazen ilişkiden de olabiliyormuş düşük tehlikesi nedeniyle , ben dün baya bı sinir stres yaptım sanırım ondan oldu diye düşünüyorum

Ya bu doktor kese küçük dedi ama ölçmedi yani kese mesela kaçta kaldı. Beni bilinmezlikler korkutuyor biraz. Tüp mideli olmasam bi dikişte 1 litre suyu devireceğim de işte şartlar zorluyor

Hayırlı olsun canim benim o zaman mesajlari kacirdim bi kac gündür okumaya calisiyorum hayırlı olsun bebisini görmüşsün bu arada❤❤
Yok yahu bebeğim özelden konuşmuştuk teşekkür ederim yeniden kalp atışını her duyduğumda daha farklı biri gibi çıkıyorum o doktordan sanki

Ay dedim bende iki gun ara verdim ne oldu
Aman dikkat et kendine canım benim.
Allah nasip ederse benimde sezeryan canim. Ama o yolu göze alamıyorum bir de eşime almaya gel desem ona da tam güvenip yola çıkamıyorum arada görev vs. Olduğu için. Sizin ne kadar memleketin uzaklığı canım?

Olmaz mı kuzum içimizde bizden bi parça var ve onunda kalbi atıyor içimizde büyüyor, mucize işte hemde cok guzel bi mucize

Bizde görevi sabit olduğu için o yönden sıkıntı olmuyor çok çok acil bişey olması lazım öyle anca öteki türlü olsa doğru söylüyorsun bizim de arabayla hiç durmadan mola vermeden 13 saat otobüsle 19 saat

Kızlar benim bugün hiç bulantım yok yemek de yiyebildim neden böyle oldu ya korkuyorum

Kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemiyordum herşey kokuyordu bugün niye iyi oldum yolunda gitmeyen bişey olmuş olabilir mi

Hayırlı olsun. ilk mesajda tabloyu dolduruyoruz oradaki bilgileri yazarsan eğer seni de listeye ekleyebilirim.

Hanımlar konu bana devredildi ek olarak yazarsanız SAT da ekliyorum tabloya. bi güncelleme geçelim.
Sat 13 ocak,
İlk kese görme tarihi 17.02.2022
Tahmini doğum 19.10.2022
Yaş 32
Samsun
İkinci cocuk

Oo canım nerdeyse aynıymış bizim mesafeler. Ne güzel yerinizde duruyorsaniz, bizim bazen hiç belli olmuyor o yüzden ev forever diyorum

Arkadaşlar bende sürekli sola yatma isteği var sırtüstü yatamıyorum sağa da biraz yatsam rahatsız oluyorum

kizlar ben hala hastahanedetim pihti tarzindaki kanamam biraz azaldi ama hala kirmizi kan devam ediyor dr geldi ultrasonda bakti coksukur kese bozulmamis ama kanama yeri biraz genislemis dr hala kese durdugu icin savasci dayanitor dedi bebegime neolur dua edin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Oo canım nerdeyse aynıymış bizim mesafeler. Ne güzel yerinizde duruyorsaniz, bizim bazen hiç belli olmuyor o yüzden ev forever diyorum
Aynen canım burada öyle tayin olunca nolur görev bilinmez
Allahım yardım etsin sana bebişini sana bağışlasın inşallah canım benim

Canım dua ediyorum inşallah atlatacaksınız o kanama tamamen bitecek ve savaşçı bebeğinle birlikte kazanacaksınız

Allahim yardım etsin inşallah bebeğin seninle kalsin dualarımız seninle

Allah yardımcınız olsun. Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya bol bol takviye al vitamin, meyve falan tüket insallah hafif atlatırsın Canını sıkma bebisin seninle daha cok erken gözükmemesi normal bi iki güne belli olur
Insallah canim inan ki tekdusuncem o ona bisey olmasinda

Allah’ın izniyle seni bırakmayacak duam seninle güzel düşün çok savaşcı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…