Ben de aynı şekilde ilk hamileliğimde 22 kilo aldım şimdi dikkat etmek istiyorum çünkü son aylar dikkat edemiyorsun dikkat edince de bebek kilo almıyor. En iyisi ilk 3 ay dişini sıkmak sonrasında daha rahat edersinGünaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
Benim doktorum her gidişimde tartıya çıkarır, iki haftada iki kilo vermişim. Bulantıdan yiyemiyorum. Su bile içemiyorum. Keşke bulantım olmasa yesem içsem diye dua ediyorum ben de.Günaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
Benim midem bazen bulanıyor bazen bulanmıyor çok aşırı şiddetli de değil ama bazen çok fazla yiyorum bazen az bazen bakıyorum kilo vermişim bazen bakıyorum neredeyse 1 kilo üstüne koymuşum çok fazla şişkinlik oluyor bende kabızlıkGünaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
Kuzumm çıktı mı sonucunn ?Evet aşkım saat 10:05 geçe falan sonucum cıkcak
Geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsınız.Hayırlı geceler arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yokmuş yarın kürtaj olacağım aranızdan ayrılıyorum. İnşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Selametle
Plesanta yerleşirken de lekelenme olabiliyormuş. Doktorum öyle söyledi ben de 6+2 de lekelenme yaşadım. Bir de cinsel ilişkiden kaynaklandığından şüphelendim . Ama bugün kontroldeydim herhangi bi kanama alanı yok çok şükürKızlar bugün 6+0 oldum uygulamaya göre dün mantar enfeksiyonu tekrarladı demiştim akşam da pembe renk lekelenme olmaya başladı sizde normal mi bu zamanlarda lekelenme yerleşme kanaması için baya geç diye biliyorum
Pardon yanlış yazmışım sağolun uyardığınız için 11.10.2022 olacaktı11.06 yanlış dimi
İçimi rahatlattin çok sağol vallahi dün bende biraz sinir ve stres yaptım ondan da olmuş olabilir mi acabaPlesanta yerleşirken de lekelenme olabiliyormuş. Doktorum öyle söyledi ben de 6+2 de lekelenme yaşadım. Bir de cinsel ilişkiden kaynaklandığından şüphelendim . Ama bugün kontroldeydim herhangi bi kanama alanı yok çok şükür
Gidin gidin. Gebelikte enfeksiyon çok ciddiye alınması gerekiyormuş ben de düzenli bi rahatsızlık hissetmesem bile tahlil vermeyi düşünüyorumİçimi rahatlattin çok sağol vallahi dün bende biraz sinir ve stres yaptım ondan da olmuş olabilir mi acabasalı günü yine de randevu aldım hem mantar için bı gozukeyim ilaç falan verir diye aklımdaydı böyle lekelenme olunca da gideyim dedim teşekkür ederim
Gözün aydınnnEvet doktor kontrolü sonrası detaylı yazabilirim. Herhangi bi kist oluşumu yok zaten doktor da oluşmaz dedi gebelikte. Sağ yumurtalıktan yumurtlamışım korpus luteum oluşumunu gösterdi tomurcuk şeklinde, plesanta oluşana kadar onun beslediğinden bahsetti sancılar normalmiş.
Benim daha önde rahimde perde kesilmesi operasyonum ve aynı zamanda rahimde basıklık, hafif kalp şekli olduğu için kontrollerimi 2 haftada bir yapmamızı söyledi.
Ve aynı zamanda 14 ay önce tüp mide ameliyatı oldum bu sebeple günde 1 litre suyu bile zor tüketiyorum. Bebeğin kesesinin bebeğe göre ufak olduğunu söyledi bu yüzden. Su tüketimi normalse tiroit hormonlarından şüpheleniyorlarmış ne olur ne olmaz pazartesi günü baktıracağım dahiliyeden.
Bugün 7+0 , bebek ise 6+5 çıktı. Kalp atışı başta olması gerekene göre yavaştı. 0,81 mm yaklaşık bebitomkalp atışını da videoya aldık bu sefer
Biraz üzüldüm stres yaptım ama su işini ciddiye alma konusunda iyi oldu bu kontrol.
Evet en doğrusu gitmek lazim doğru diyorsun bir de bende kronik mantar var sürekli tekrarlayıp duruyordu evliyken şimdi de tekrar başladıGidin gidin. Gebelikte enfeksiyon çok ciddiye alınması gerekiyormuş ben de düzenli bi rahatsızlık hissetmesem bile tahlil vermeyi düşünüyorum
Sağolasın canım amin hepimiz için dua ediyorum sürekli.Evet en doğrusu gitmek lazim doğru diyorsun bir de bende kronik mantar var sürekli tekrarlayıp duruyordu evliyken şimdi de tekrar başladı
Kuzumm çıktı mı sonucunn ?
EVEEEEEEEET BU ÇARŞAMBA GİDİYORUMMMMMMMMMMKuzumm çıktı mı sonucunn ?
Gözünüz aydınnnEVEEEEEEEET BU ÇARŞAMBA GİDİYORUMMMMMMMMMM
Çok teşekkür ederiiiiiiimGözünüz aydınnnAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah kuzumm 2 kattan fazla artmış çarşamba kese görmeye mi gideceksiinnEVEEEEEEEET BU ÇARŞAMBA GİDİYORUMMMMMMMMMM
Kilom 53 den 55 e çıktı bu kadar kısa zamandaGünaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?