2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar size birşey soracağım bu benim 2. Hamileliğim sanki son aylardaymışım gibi sırt üstü yatamıyorum inanılmaz rahatsız oluyorum sürekli yan yatma durumu var özellikle de sola yatınca rahat ediyorum benim karnım çok büyür aşırı yani ilkinde görenler ikiz mi derdi şimdi de erkenden böyle rahatsız edecek kadar içeriden büyüdü mü acaba ??? Sizlerde de bu yan yatma durumu var mı ???

Maşallah ikiz filan mı ki. İkiz olunca değer daha yüksek olur derler ya
İliz olduğunu sanmıyorum ama kese görününce bellı olur gercı.
12. Gün beta 197
14. Gün beta 451
18. Gün 2100 artış normal ıkıye katlıyo
İkiz oluşa 4 e katlıyormuş daha çok artıyormuş benım normal

Çok üzüldüm hakkinızda hayırlısı olsun. Yine de bir kaç gün sonra tekrar kontrole gitseniz emin olmak için..

Hamilelik sonunda da 0lanacaklar benim de çikolata kistlerim vardı, inşallah doğumdan sonra çok daha rahatlayacağız

Değerlerin çok güzel
Bu değerler tek bebek değerleri ben ikiz olduğunu sanmıyorum.

Değerlerin çok güzel
Bu değerler tek bebek değerleri ben ikiz olduğunu sanmıyorum.
Bi tek 16. Gün kan vermedim kolum delik deşik olmustu artık 8. Günden berı kan verıyodum 14.gün 450
16.gün tahmını 900 olmustur normal seyrınde 2 ye katlıyo bence de tek bebelerımın ıkısı de tutsun ısterdım bırı anneme bırı kayınvalıdemin kucağına dıye ama çok şükür bırı barı benımle Allahım sonuna kadar da sağlıkla devam ettırır ınsallah

Çok üzüldüm hakkinızda hayırlısı olsun. Yine de bir kaç gün sonra tekrar kontrole gitseniz emin olmak için

Dün doktor haftaya kalp atışını duyacağız sonra ayda bir geleceksin dedi

Ah hayyalcim benim de var hatta yaşadığım sorunların ana kaynağı o çikolata kistleri valla hamilelikte bitsin gitsinler
Boşuna kader ortağı demiyoruz birbirimize canım ben ameliyatını dahi oldum zaten yaşadıklarımızın dediğin gibi ana kaynağı o kistler, doğurup bir an önce hepsinden kurtulmak dileğiyle

Günaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim

Hepimiz benzer yerlerden geçtik, delik deşik kollar, göbekler, kalçalar
Neyse artık en azından kan verme kısmından kurtulduk. tek olsun senin oldun canım nasip kısmet.

Hanımlar şimdi kontrolden çıktım. Su çok önemli su için kesem biraz ufak kalmış

Boşuna kader ortağı demiyoruz birbirimize canım ben ameliyatını dahi oldum zaten yaşadıklarımızın dediğin gibi ana kaynağı o kistler, doğurup bir an önce hepsinden kurtulmak dileğiyle
Canım kader ortağım ben de oldum o ameliyatı sorma.. olmaz olaydım çünkü olduğum gibi hoooop yine geldiler başımın cezaları
Amin inşallah canım

Günaydın. Ben oldukca zayıfım simdilik mide bulantisi yok şükür ki, benim de iştahım inanilmaz açıldı sürekli agzimda bir şeyler 500 gr almışım. Insallah bulanti olmaz kilo zaten istedigim birseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…