• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay sorma canım mini bi alışverişe çıktık geldik, eşim sigarayı içerken balkon kapısını açmıştı o ara sanırım üşümüşüm, yatırdı hemen ayaklarıma sıcak su torbası da koyunca 45 dk da filan geçti ağrı. Gaz sıkışması gibi hisler vardı. Üşütmüşüm sanırım sizin de aklınızda olsun. Kasıklara sıcak su torbası gibi seyler koymayın diye yazmışlar hep internette.
Aslında adet dönemi de değil. Ama İşte vücut adapte olmaya çalışıyor herhalde. Kolay değil içimizde insan büyütüyoruz Allah’ın izniyle 🙈🙈
Bak sen gaz dedin aklıma geldi, her hamilelik programında gaz sancisina dikkat falan yazıyordu o geldi aklıma. Kesinlikle üsütmeden oluyor, benim daha önce de çok olurdu yüz üstü yatınca kolay çıkıyor, birde ılık su biraz sıcağa yakın cok iyi geliyor canım aklında bulunsunnn. Ayaklarını sıcak tut, o gaz sancisi çok tuttu mu fena oluyor valla😬
Aynen canım ben hala inanamasamda icimizde minik bi beden var 😍

Bak sen gaz dedin aklıma geldi, her hamilelik programında gaz sancisina dikkat falan yazıyordu o geldi aklıma. Kesinlikle üsütmeden oluyor, benim daha önce de çok olurdu yüz üstü yatınca kolay çıkıyor, birde ılık su biraz sıcağa yakın cok iyi geliyor canım aklında bulunsunnn. Ayaklarını sıcak tut, o gaz sancisi çok tuttu mu fena oluyor valla😬
Aynen canım ben hala inanamasamda icimizde minik bi beden var 😍
Ya bir de hamilelikte affedersin gazdan kurtulmaya çalışırken kasıklarım nasıl acıyordu bu akşam. İşte o an ikna oldum bu sancılar üşütmektenmiş 😀 valla ilk evlendim annem bir sürü patik koymuş anne ne patiği ben giyermiyim diyordum. İlk gebeliğimi daha bilmezken bir ayak üşümeleri allahım yok böyle bi şey 4 kat çorap ısıtmıyordu beni. Sonra patiği keşfettim 🙈 bir tane çorap üstüne giyiyorum ayaklarım sıcacık 🙈🙈

Ya bir de hamilelikte affedersin gazdan kurtulmaya çalışırken kasıklarım nasıl acıyordu bu akşam. İşte o an ikna oldum bu sancılar üşütmektenmiş 😀 valla ilk evlendim annem bir sürü patik koymuş anne ne patiği ben giyermiyim diyordum. İlk gebeliğimi daha bilmezken bir ayak üşümeleri allahım yok böyle bi şey 4 kat çorap ısıtmıyordu beni. Sonra patiği keşfettim 🙈 bir tane çorap üstüne giyiyorum ayaklarım sıcacık 🙈🙈
Ayy o bi tuttumu var ya geziniyor artık kasık göbek etrafı mide her yerde 🙈 çıkarıncaya kadar fena oluyor insan 🙈
Bende öyle diyordum ama giyicem bu gidişle herhalde havalarda soğuk zaten daha dikkat etmek lazim🥰

10 gün sonra gidersin kalbini duyarsin allahin izniyle sonra 1 ay sonra çağıracak artık beklemek çok zor 🥲🥲
Evet artık daha da zor sen şuan 7. haftada mısın? Şimdi boş gebelik mi değil mi kalbini duyacak mıyız duymayacakmıyız endişeleri başlıyor ama biraz düşünmemeye çalışıcam hayırlısı 🙏🏾😅 10 gün sonra gidince 6+2 oluyor 6+4 de giderim galiba emin değilim her seferinde muayene ücret vs o da yoracak bir süre sonra

Ultrasonda da bakınca haftasında iyi görünüyor dedi. Öyle yap canım sen 10gün sonra git kesin duymuş olursun kalp atışını ☺️ İnşallah kolaylıkla atlatalım şu zamanları 🙏
Oy maşallah umarım güzel ve sağlıklı ilerleriz 🙏🏾 Vallahi şuan 10 gün sonra gitmeyi düşünmemeye çalışıcam çünkü sonrasında doktor bir ay sonra gel derse napcam ben 😀😅 çıldırırım herhalde allahım hepimize sabır versin

Ayy o bi tuttumu var ya geziniyor artık kasık göbek etrafı mide her yerde 🙈 çıkarıncaya kadar fena oluyor insan 🙈
Bende öyle diyordum ama giyicem bu gidişle herhalde havalarda soğuk zaten daha dikkat etmek lazim🥰
Şuan ayaklarım çıplak bir şekilde okudum ve birde üşüme geldi.. kaç gündür aynı sanki ayaklarım hiç ısınmıyormuş gibi kat kat patikler giydim banamısın demedi bugün de ne Hikmetse yanıyor ayaklarım alev gibi 😅😅 şuan yazdıklarınızı okurken aslında çoktan üşümem gerekiyordu 🤦🏽‍♀️

Evet artık daha da zor sen şuan 7. haftada mısın? Şimdi boş gebelik mi değil mi kalbini duyacak mıyız duymayacakmıyız endişeleri başlıyor ama biraz düşünmemeye çalışıcam hayırlısı 🙏🏾😅 10 gün sonra gidince 6+2 oluyor 6+4 de giderim galiba emin değilim her seferinde muayene ücret vs o da yoracak bir süre sonra
Artık 12yi geçtiğine göre 8+0 olduk 🙈
6+4te daha garanti olur aslında canım küçükler ya daha minnoslar 🥰 ben 7+2de gittiğimde nefesimi tuttum öyle duyuldu gerçi hem rahmim ters hemde kilom var biraz ondan olabilir 🙈 ama dayanabilecek misin o da var 😅 ondan sonra da 1 ay sonra gel diyecek artık o daha zor 😅
Hiç düsünme şimdiden canım stres bi müddet sonra insani mahvediyor etkiliyor çok

Merhaba bende oksapar 4000 kullaniyorum aksam 7 de.sabah 8 gibide coraspin öyle ayarladim bir sorun yasamiyorum.yalniz cok morariyor karnim aciyor artik yer bulamiyorum yaptiracak bir cözüm buldunuz mu doktorum illa karindan olacaksin diyor 😔
bende iğneyi günaşrı vuruyorum hergün vermedi doktorum. 1gün yap bir gün yapma dedi. 9 dan sonra vuruluyorum iğneyi kan akışı yavsşlıyomuş diye duydum geceleri. coraspin gün içinde alıyorum tok karına progestan kapsül ü akşam tok alıyorum gün içinde rahatsız edebilir demişti doktor

Merhaba bende oksapar 4000 kullaniyorum aksam 7 de.sabah 8 gibide coraspin öyle ayarladim bir sorun yasamiyorum.yalniz cok morariyor karnim aciyor artik yer bulamiyorum yaptiracak bir cözüm buldunuz mu doktorum illa karindan olacaksin diyor 😔
inşşallh sağlıkla alırız kucaklarımıza ama çok korkuyorum kalp atışını duyamazsam yine diye☹️😔

Evet aşkım sabah 8 8 bucuk gibi kan vericem 1 saate sonuç çıkıyor zaten bakalım 😍🥺🥲🤲🧿
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel kuzum, yarın etiketle beni yine arada kaynamasin😍
Bak birde hamilelik takvimi eklemiş yerim😍
İnşallah diğer arkadaşları da getiricez arkamizdan😍

Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel kuzum, yarın etiketle beni yine arada kaynamasin😍
Bak birde hamilelik takvimi eklemiş yerim😍
İnşallah diğer arkadaşları da getiricez arkamizdan😍
Etiketlerim aşkımmm😍💖
Ya evet çok istiyordum bu takvimi eklemeyi 😂 nasip oldu. İsteyen herkese nasip olurda arkamızdan tek tek hepsi gelir 🤲😍

Etiketlerim aşkımmm😍💖
Ya evet çok istiyordum bu takvimi eklemeyi 😂 nasip oldu. İsteyen herkese nasip olurda arkamızdan tek tek hepsi gelir 🤲😍
Bu aralar pek bakamıyorum çünkü annem geldi memleketten etiketle kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin ya inşallah şöyle en az 2ye 3e katlansiin😍
Amiiin amiiin❤

inşşallh sağlıkla alırız kucaklarımıza ama çok korkuyorum kalp atışını duyamazsam yine diye☹️😔
İnsallah ben kalp atisindan önce grip oldum atesimde cikti 39 a paroller ictim hic ümidim yoktu kanamamda olmustu.yani ümitsiz gittim kontrole bi baktim kalbi atiyo😃ins saglikla gelir bebeklerimiz.

Hayırlı geceler arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yokmuş yarın kürtaj olacağım aranızdan ayrılıyorum. İnşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Selametle 💐
Çok geçmiş olsun kaçıncı haftaydı doktor hemen mi karar veri 2. Bir hak tanımadı mı ?3 gün sonra birdaha bakalım gibisinden

Back