• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah kuzumm 2 kattan fazla artmış çarşamba kese görmeye mi gideceksiinn🥰😍 çok sevindimmm halay ekibi gelsiinn:halay::halay:
Eveeeet görebiliriz belki dediiiiiiii of içim pır pır Allahım bu sevinci bu hissi isteyen herkese yaşatsın ya mutluluktan ağlaya ağlaya bi hal oldum 😂😂😂😍😍😍🤲❤️

Eveeeet görebiliriz belki dediiiiiiii of içim pır pır Allahım bu sevinci bu hissi isteyen herkese yaşatsın ya mutluluktan ağlaya ağlaya bi hal oldum 😂😂😂😍😍😍🤲❤️
Ay kıyamam sana kuzum yaa😍 amiin amiin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun insallahh😍🤲🏻
Benimde cuma günü 313 çıkmıştı bebeğim çarşamba günü de kese gözüktü vajinal olarak ama benim rahmim ters o yüzden. Pazar 1561di mesela seninde büyük ihtimal gözükebilir. Ama dayanabilirsen perşembe cuma git 🥰🥰

Ay kıyamam sana kuzum yaa😍 amiin amiin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun insallahh😍🤲🏻
Benimde cuma günü 313 çıkmıştı bebeğim çarşamba günü de kese gözüktü vajinal olarak ama benim rahmim ters o yüzden. Pazar 1561di mesela seninde büyük ihtimal gözükebilir. Ama dayanabilirsen perşembe cuma git 🥰🥰
Ay doktor çarşamba dedi ya aşkım ben şimdi duramam giderim 😂😂😂😂 sorun değil yine giderim 😍😍😍😍 ah insallah görürüm ya

Evet doktor kontrolü sonrası detaylı yazabilirim. Herhangi bi kist oluşumu yok zaten doktor da oluşmaz dedi gebelikte. Sağ yumurtalıktan yumurtlamışım korpus luteum oluşumunu gösterdi tomurcuk şeklinde, plesanta oluşana kadar onun beslediğinden bahsetti sancılar normalmiş.
Benim daha önde rahimde perde kesilmesi operasyonum ve aynı zamanda rahimde basıklık, hafif kalp şekli olduğu için kontrollerimi 2 haftada bir yapmamızı söyledi.
Ve aynı zamanda 14 ay önce tüp mide ameliyatı oldum bu sebeple günde 1 litre suyu bile zor tüketiyorum. Bebeğin kesesinin bebeğe göre ufak olduğunu söyledi bu yüzden. Su tüketimi normalse tiroit hormonlarından şüpheleniyorlarmış ne olur ne olmaz pazartesi günü baktıracağım dahiliyeden.
Bugün 7+0 , bebek ise 6+5 çıktı. Kalp atışı başta olması gerekene göre yavaştı. 0,81 mm yaklaşık bebitom🙈 kalp atışını da videoya aldık bu sefer 😅
Biraz üzüldüm stres yaptım ama su işini ciddiye alma konusunda iyi oldu bu kontrol.
Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun canm haftayida kafaya takma ileriki haftalarda kapatırsın açığı

Bende 7+ 0 oldum bugün. Çarşamba gidicem bende kalo için bakalım bol su içmeye devam :)

Günaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
Diğer 2 gebeliğimde daha öğrenmeden iştahım çok açıktı fakat şimdi tam tersi iştahım yok 2.5 kilo vermişim bulantı da şimdilik çok çok hafif ama ona rağmen iştah sıfır, umarım bende bir terslik yoktur.

Arkadaşlar çok erken dönemlerde doktora gidip sürekli ultrason çektirmeyin. Görünmüyor yok alttan bakalım üstten bastıralım derken bebeğe sıkıntı oluyor. Geçen sene 4. Haftadan başlayıp 7. Haftaya kadar gittim en son bebeğimi kaybettim. Günlerin geçmesi çok zor oluyor ama sabredin nolur
Geçmiş olsun bu sefer sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. Açıkçası vajinal usg den pek haz etmiyorum korku da olabilir bilmiyorum şuanda sat a göre 4+2 normalde bugün gel vajinal usg ile bakalım dedi doktorum ama ben birkaç gün sonra gitmeye karar verdim. Karından bakıp aynı zamanda da kalp atışı duyarız belki sorun çıkmadığı sürece sık sık gitmek pek istemiyorum.

Günaydın hanımlar 6 günde 700 gram almışım oha diyorum bulantısı olmayıp sürekli acıkan var mı benim gibi gidişat iyi değil zayıfım allahtan ama 20 kilo almışlığım olduğundan bu sefer zayıf sadece göbekli bi hamile olmak istemiştim yine fil gibi olcam galiba :) son aylar zaten sürekli yicez bilemedim
Ben varim hiç tartilmiyorum 1 sene olacak ahahaha😅 belki 2 3 kilo almışımdır ben sadece 1 hafta mide bulantim vardı hiç bisey yiyemedim sonra acısı çıktı midem sabahları sanki hiç bisey yememisim gibi kazınıyor

Ben varim hiç tartilmiyorum 1 sene olacak ahahaha😅 belki 2 3 kilo almışımdır ben sadece 1 hafta mide bulantim vardı hiç bisey yiyemedim sonra acısı çıktı midem sabahları sanki hiç bisey yememisim gibi kazınıyor
Hani tartı alacaktın seni hınzır, korktun değil miiiii? 😂😂
Biz yarın çıkacağız almak için.😂

Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun canm haftayida kafaya takma ileriki haftalarda kapatırsın açığı

Bende 7+ 0 oldum bugün. Çarşamba gidicem bende kalo için bakalım bol su içmeye devam :)
Sağol canım Allah duyuşlarımızı daim etsin inşallah. 6+2 de duydum ben ilk kalbi sen kesin duyarsın 🤩
Suyu bol için ben hafif sıcak su şeklinde daha rahat içebildiğimi farkettim 🤩

Sağol canım Allah duyuşlarımızı daim etsin inşallah. 6+2 de duydum ben ilk kalbi sen kesin duyarsın 🤩
Suyu bol için ben hafif sıcak su şeklinde daha rahat içebildiğimi farkettim 🤩
Iciyorum canm şimdi sen yazınca iyice dikkat ediyorum. Kaç litre içiyorsunuz

Back