- 23 Aralık 2021
- 834
- 999
- 33
- 29
Evet aşkım ya gerçekten kalp sesini duyduktan sonra rahatlarsın birazda olsa amaHadi bakalım kuzum daha kesesi var kalp atışı var sonra 1 ay beklemesi var hepsi ayrı heyecan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aşkım ya gerçekten kalp sesini duyduktan sonra rahatlarsın birazda olsa amaHadi bakalım kuzum daha kesesi var kalp atışı var sonra 1 ay beklemesi var hepsi ayrı heyecan
Dua ediyoruz işte insallah gidiyordur diye ama dar pantolonuma giriyorum hala eskisi gibi yaGidiyordur gidiyordur.
Evet kuşum onu duyunca rahatliyorsun çok sonra bi kaç gün geçiyor ben 1 ay nasıl dayanicam endişesi başlıyorEvet aşkım ya gerçekten kalp sesini duyduktan sonra rahatlarsın birazda olsa ama
Sen yine de dikkat et minnoşum, sağlığın için öncelikle.Dua ediyoruz işte insallah gidiyordur diye ama dar pantolonuma giriyorum hala eskisi gibi ya
Tebrık ederım canım Allah kucağına almayı nasıp etsınEVEEEEEEEET BU ÇARŞAMBA GİDİYORUMMMMMMMMMM
Ayyyyy çok tatlı heyecanlar gerçekten yaEvet kuşum onu duyunca rahatliyorsun çok sonra bi kaç gün geçiyor ben 1 ay nasıl dayanicam endişesi başlıyor
Amin canımmm çok sağol hepimizin insallahTebrık ederım canım Allah kucağına almayı nasıp etsın
Ediyorum kuzum annem sagolsun bütün evi elden geçiriyor ben yardım ediyorum ancaSen yine de dikkat et minnoşum, sağlığın için öncelikle.
Aynen yavrum her anı çok güzelAyyyyy çok tatlı heyecanlar gerçekten ya
Benim midem normalde de hep yanar. Hamilelikte ilaçlarımı kullanamadığım için rennie çiğneme tableti kullanıyorum. Bunun bir zararı yokmuş fakat siz yine de doktorunuza sorarak alın yada eczaneye.Merhaba kızlar 2 yıl uğraştıkça sonra hamileyim ama midem yanıyor daha 6 hafta 6 günlüğüm bu kadar erken mide yanmasi olurmu nasıl geçer süt içiyorum ama etki etmiyor
Sağ olsun annoş, keşke benimki de gelse. Evinden başka hiçbir yerde rahat edemez hanimefendi.Ediyorum kuzum annem sagolsun bütün evi elden geçiriyor ben yardım ediyorum anca
evet bebişKızlar fotoğraftaki bebekmi banamı öyle geliyor 6 hafta 1 günlükkenki ultrason fotoğrafı kalp atışınıda duyduk
bende de bir şey yok 6.haftaya girdim sizin daha da erkenKizlar bende 4+3 um hic bir belirtim yok ne mide bulantisi ne birsey sukur bundan sonra olur mu sizce ?
Gebelikte de en az 2 litre içilmeliymişIciyorum canm şimdi sen yazınca iyice dikkat ediyorum. Kaç litre içiyorsunuz