2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah kuzumm 2 kattan fazla artmış çarşamba kese görmeye mi gideceksiinn çok sevindimmm halay ekibi gelsiinn
Eveeeet görebiliriz belki dediiiiiiii of içim pır pır Allahım bu sevinci bu hissi isteyen herkese yaşatsın ya mutluluktan ağlaya ağlaya bi hal oldum

Eveeeet görebiliriz belki dediiiiiiii of içim pır pır Allahım bu sevinci bu hissi isteyen herkese yaşatsın ya mutluluktan ağlaya ağlaya bi hal oldum
Ay kıyamam sana kuzum yaa amiin amiin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun insallahh
Benimde cuma günü 313 çıkmıştı bebeğim çarşamba günü de kese gözüktü vajinal olarak ama benim rahmim ters o yüzden. Pazar 1561di mesela seninde büyük ihtimal gözükebilir. Ama dayanabilirsen perşembe cuma git

Ay doktor çarşamba dedi ya aşkım ben şimdi duramam giderim sorun değil yine giderim ah insallah görürüm ya

Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun canm haftayida kafaya takma ileriki haftalarda kapatırsın açığı

Bende 7+ 0 oldum bugün. Çarşamba gidicem bende kalo için bakalım bol su içmeye devam :)

Diğer 2 gebeliğimde daha öğrenmeden iştahım çok açıktı fakat şimdi tam tersi iştahım yok 2.5 kilo vermişim bulantı da şimdilik çok çok hafif ama ona rağmen iştah sıfır, umarım bende bir terslik yoktur.

Geçmiş olsun bu sefer sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. Açıkçası vajinal usg den pek haz etmiyorum korku da olabilir bilmiyorum şuanda sat a göre 4+2 normalde bugün gel vajinal usg ile bakalım dedi doktorum ama ben birkaç gün sonra gitmeye karar verdim. Karından bakıp aynı zamanda da kalp atışı duyarız belki sorun çıkmadığı sürece sık sık gitmek pek istemiyorum.

Ben varim hiç tartilmiyorum 1 sene olacak ahahaha belki 2 3 kilo almışımdır ben sadece 1 hafta mide bulantim vardı hiç bisey yiyemedim sonra acısı çıktı midem sabahları sanki hiç bisey yememisim gibi kazınıyor

Hani tartı alacaktın seni hınzır, korktun değil miiiii?
Biz yarın çıkacağız almak için.

Ay ne güzel kalp atışını duymuşsun canm haftayida kafaya takma ileriki haftalarda kapatırsın açığı

Bende 7+ 0 oldum bugün. Çarşamba gidicem bende kalo için bakalım bol su içmeye devam :)
Sağol canım Allah duyuşlarımızı daim etsin inşallah. 6+2 de duydum ben ilk kalbi sen kesin duyarsın
Suyu bol için ben hafif sıcak su şeklinde daha rahat içebildiğimi farkettim

Sağol canım Allah duyuşlarımızı daim etsin inşallah. 6+2 de duydum ben ilk kalbi sen kesin duyarsın
Suyu bol için ben hafif sıcak su şeklinde daha rahat içebildiğimi farkettim
Iciyorum canm şimdi sen yazınca iyice dikkat ediyorum. Kaç litre içiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…