• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Direkt kırmızı , çok yoğun değil aman 5+4 teyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Kese göründü , prolıton yaptırdım kesiliyor ama üç gün sonra tekrarladı. Doktor normal diyor.başka Bir doktor da kese iyi değil dedi. Kanaması olup sağlıklı ilerleyen durumları duymaya ihtiyacım var
Malesef bu konuda pek bir bilgim yok ama farklı doktorların görüşlerini almanız iyi olmuş.. Bazı kadınlar neredeyse her ay adet olur gibi gebelik geçiriyor fakat bunun nedenini öğrenebilirseniz daha iyi olur sanırım.. Çok çok geçmiş olsun Allahım inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder dua edeceğim sizin için 🙏🏻🙏🏻

Malesef bu konuda pek bir bilgim yok ama farklı doktorların görüşlerini almanız iyi olmuş.. Bazı kadınlar neredeyse her ay adet olur gibi gebelik geçiriyor fakat bunun nedenini öğrenebilirseniz daha iyi olur sanırım.. Çok çok geçmiş olsun Allahım inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder dua edeceğim sizin için 🙏🏻🙏🏻
Hiç sebepsiz olabiliyormuş dediğiniz gibi kanamalı ilerleyenler de var, doktor zaten sağlıklıysa kalp atışı gelecektir dedi. O yüzden beklemek lazım. Zaten yıllardır bekliyorum bir sürü tüp bebek tedavilerinden geçtim. Umarım yüzümüz Güler. Umarım sizler de her şeyi kolayından ve güzelinden yaşarsınız , dualarınızda yer alayım 🙏

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kan tahlilinde TSH 4,78 çıktı. Doktor endokrine gitmen gerek en fazla 2 olmalı gebelikte dedi. Biraz canımı sıktı bu durum. Aynısını yaşayan var mı bir sıkıntı olur mu? Pazartesiye randevu aldım endokrine ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Korkmayın ilac hemen etki ediyor. Benim de 8 di tsh bir hafta sonra baktırdım 2.17 düşmüş. İlacı aç karnına yemekten en 45 dk önce için zaten doktor söyler

Merhabalar. Kese beta 3000 olduğunda genelde gözükür, doktorlar da buna göre randevu verir. Önemli olan düzenli olarak artması değerinizin. Keseyi ben de 5+5te gördüm. Panik yapacak bir durumunuz yok. Herşey yolunda.
Bugün tekrardan kan testı verdım. 4+6 da 2100 çıktı🙏🏻
5+5 e randevu verdı kese için. İnşallah bende keseyı görürüm dua edın bana 💕

Bilmiyorum ki hayırlısı olsun inşallah. Benim de yumurtalık gibi ama emin de olamıyorum.Yarın sabah kontrolüm var soracağım. Benim yaygın ufak çikolata kistlerim vardı yeniden mi oluştu acaba ondan şüphelendim daha çok ama. Yarın detaylı baktıracağım karnıma.
Merhaba canım benimde kasık ağrılarım oluyor arada bazen adet sancısı gibi özellikle sağda. Ben çikolata kistiyle hamile kalmıştım 3 cmdi 2ye inmiş. Bu arada çikolata kisti hamilelikte oluşmaz çünkü adet görmediğin sürece kist varsa o da küçülüyor o yüzden doktorum söyledi. Yani hamilelikte de kücülebiliyor

Bugün tekrardan kan testı verdım. 4+6 da 2100 çıktı🙏🏻
5+5 e randevu verdı kese için. İnşallah bende keseyı görürüm dua edın bana 💕
Benim catlatma ignesiyle olmasına rağmen 4+5te 313 çıktı değerim bi gün sonra da 527 olmuştu. Geç döllenme ihtimali yok yani 🥰 sizin değeriniz cok iyi benim 5+1 de 1561 oldu 3 gün sonra da kese gözüktü sizin hayli gözükür hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallahh🥰🙏🏻

Kızlar boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye duyduğumuzdan beri bir şey oluyor vucudumuzda 2 gündür bir kalp çarpıntısı gibi var bende neden acaba🥴

Ben biraz buz tutuyorum ama fayda etmiyor ilac yakiyor doktor morarmasin diye peceteyle bastir ovma dedi o da pek ise yaramadi napicaz ya😪
Bende başta buzlu jel ile yapacağım bölgeyi iyice soğutuyorum ilacı yaptıktan hemen sonra da tekrar jel koyuyorum bu şekilde biraz daha rahat ettim hiç yakmıyor değil ama buzsuz yaptığım zamandan kat kat daha iyi oldu bende ayrıca hiç morarma vs de yaşamadım belki kişiden kişiye de değişir tabi

Merhaba canım benimde kasık ağrılarım oluyor arada bazen adet sancısı gibi özellikle sağda. Ben çikolata kistiyle hamile kalmıştım 3 cmdi 2ye inmiş. Bu arada çikolata kisti hamilelikte oluşmaz çünkü adet görmediğin sürece kist varsa o da küçülüyor o yüzden doktorum söyledi. Yani hamilelikte de kücülebiliyor
Evet öyle bi şey de varmış canım.
Aslında ben ilk progestan fitil ile proluton iğneye başladığımda sol kolumda kırmızı bir şişlik oluşmuştu, acıyordu. 24 saat sürdü ve geçti.
Aynı bölgede ilk doğum kontrol hapı kullandığımda da benzer bir şişlik oluşmuştu ve geçmişti.
Benim böyle alerji yan etki tipli şeylerim hep kolumda aynı bölgede oluşuyor.
Buna ek olarak ilk iğneyi vurunduktan sonra kasık ile göbek deliği hizası arasındaki sanki fındık büyüklüğünde içerden bir şişlik ve dokunduğumda sanki kolumu bir yere vurduğumdaki gibi bi zedelenme acısı vardı. O da geçti 1 hafta içinde.
Bu akşam da yine aynı bölge zonklayınca kist gibi bi şeyin varlığından şüphelendim. Hormon ilacına tepki mi gösteriyor vücut anlamadım. Bu tip bir yan etki de hiç duymadım 😅
Yarın hayırlısıyla kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek. Faydalı bir bilgi edinirsem buradan da paylaşırım.☺️

Allahhııım türlü türlü hallere girdik hayırlısıyla geçirsek şu 9 ayı 🙈

Hayırlı geceler arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yokmuş yarın kürtaj olacağım aranızdan ayrılıyorum. İnşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Selametle 💐

Hayırlı geceler arkadaşlar benim bebeğimin kalp atışları yokmuş yarın kürtaj olacağım aranızdan ayrılıyorum. İnşallah hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Selametle 💐
Canım çok üzüldüm kesin başka doktorda gösterdin mi? Tek doktorla bırakmasaydın

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kan tahlilinde TSH 4,78 çıktı. Doktor endokrine gitmen gerek en fazla 2 olmalı gebelikte dedi. Biraz canımı sıktı bu durum. Aynısını yaşayan var mı bir sıkıntı olur mu? Pazartesiye randevu aldım endokrine ama o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Benim de aynı şekilde ilaca başladık hiç sorun olmaz dedi endokrin doktoru endişelenmeyin😊

Evet öyle bi şey de varmış canım.
Aslında ben ilk progestan fitil ile proluton iğneye başladığımda sol kolumda kırmızı bir şişlik oluşmuştu, acıyordu. 24 saat sürdü ve geçti.
Aynı bölgede ilk doğum kontrol hapı kullandığımda da benzer bir şişlik oluşmuştu ve geçmişti.
Benim böyle alerji yan etki tipli şeylerim hep kolumda aynı bölgede oluşuyor.
Buna ek olarak ilk iğneyi vurunduktan sonra kasık ile göbek deliği hizası arasındaki sanki fındık büyüklüğünde içerden bir şişlik ve dokunduğumda sanki kolumu bir yere vurduğumdaki gibi bi zedelenme acısı vardı. O da geçti 1 hafta içinde.
Bu akşam da yine aynı bölge zonklayınca kist gibi bi şeyin varlığından şüphelendim. Hormon ilacına tepki mi gösteriyor vücut anlamadım. Bu tip bir yan etki de hiç duymadım 😅
Yarın hayırlısıyla kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek. Faydalı bir bilgi edinirsem buradan da paylaşırım.☺️

Allahhııım türlü türlü hallere girdik hayırlısıyla geçirsek şu 9 ayı 🙈
Canım yine öyle iğneler etki ederse söyle ama doktora, bu arada adet dönemlerinde de adet sancısı gibi olabiliyormuş ve rahim genisledikce kasık ağrılarına çok normal deniyor. Bir de eğer ilk gebelikse, rahim ilk kez büyüdüğü için ağrılar daha erken haftalarda ve daha şiddetli hissedilebiliyormuş. Ben ağrıyı sormuştum kistin olduğu yerden ağrıyor diye hiç bisey olmaz ondan çok normal zaten boyutu da küçük demişti. Sende bi sorarsın ama bisey olacağını sanmıyorum içini ferah tut. Üşümeyle bile kasıkların agriyabilir bünye de çok düşüyor ya hamilelik döneminde kolay üsütüyoruz hasta oluyoruz

Canım yine öyle iğneler etki ederse söyle ama doktora, bu arada adet dönemlerinde de adet sancısı gibi olabiliyormuş ve rahim genisledikce kasık ağrılarına çok normal deniyor. Bir de eğer ilk gebelikse, rahim ilk kez büyüdüğü için ağrılar daha erken haftalarda ve daha şiddetli hissedilebiliyormuş. Ben ağrıyı sormuştum kistin olduğu yerden ağrıyor diye hiç bisey olmaz ondan çok normal zaten boyutu da küçük demişti. Sende bi sorarsın ama bisey olacağını sanmıyorum içini ferah tut. Üşümeyle bile kasıkların agriyabilir bünye de çok düşüyor ya hamilelik döneminde kolay üsütüyoruz hasta oluyoruz
Ay sorma canım mini bi alışverişe çıktık geldik, eşim sigarayı içerken balkon kapısını açmıştı o ara sanırım üşümüşüm, yatırdı hemen ayaklarıma sıcak su torbası da koyunca 45 dk da filan geçti ağrı. Gaz sıkışması gibi hisler vardı. Üşütmüşüm sanırım sizin de aklınızda olsun. Kasıklara sıcak su torbası gibi seyler koymayın diye yazmışlar hep internette.
Aslında adet dönemi de değil. Ama İşte vücut adapte olmaya çalışıyor herhalde. Kolay değil içimizde insan büyütüyoruz Allah’ın izniyle 🙈🙈

Back