- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.521
Bebek köftesi yapmıştım instagramdan görüp onu yumuşak şekilde kızartıp parçalayarak veriyorum kendisi ezerek damaklarıyla yiyor. Kıymayı ve Eti de haşlayıp eti ip gibi ayırıyorum minik parçalar şeklinde. Ama dümdüz vermiyorum yoğurt veya sebze püresiyle beraber yumuşatıyorum kolay yutması için.Ben daha hic et yada köfte vermedim nasil veriyorsunuz minik minik keserek mi
Ben cam rendede ezip koyuyorum muhallebilerine canımkızlar bebişlerine ceviz veren varmı?
Takip ettiğim bir anne robottan iyce çekip muhallebilerinin içine koyuyor kahvaltısına ekliyor
Sizler denedinizmi
Aslında çok faydalı verilebilir bu şekilde diye düşündüm
Ben suyla yapiyorm keçiboynuzu özü kullanıyorum yada meyve rendeliyorum icine o sekilde tatlandiriyorumKızlar bebeklerinize muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsunuz yoksa suyla mı?süt vermeyin deniyor ya.birde tatlandırmak için pekmez mi koyuyorsunuz
Nedense saglıkocagına gösterince yazarım buraya unutmazsam1,5 aydır 10 kilokılosu iyi ama alımı durdu o bıra strese sokuyor beni.
Hahaha her bebek farklı işte. Benım buda bıra tembel
Benım oğlum da 1,5 aydır almıyor. 10 kılo şuan. Büyük oğlum da 6 aylık kılosuyla 1 yasına kadar gelmiş aylarca hıc kılo almamıştı. Sanırım bu da öyle olacak
Ben önce çatalla bölüp parmağımla eziyorum . Mantı içindeki kıymayı da normal köfte yi de. Yani biraz iğrenç gelebilir ama sertliğini ancak o şekilde anlıyorumBen daha hic et yada köfte vermedim nasil veriyorsunuz minik minik keserek mi
Görerek anlaşılan bir durum mu yoksa içte acı mi hissetiniz nasıl farkedildi?Kızlar hamilelik ve doğuma bağlı üst karın kasında yırtılma ayrılma olan var mı. Bana tanı yeni kondu
Tanı nasıl kondu ben evde kendim parmakla bakıyorum çok derin giriyor parmaklarım sanırım bende de var kas ayrılmasıKızlar hamilelik ve doğuma bağlı üst karın kasında yırtılma ayrılma olan var mı. Bana tanı yeni kondu
Canım suyla yapıyorum. Üzüm pekmezi hurma özü meyve ve şekersiz bebe bisküvisi koyuyorum bazendeKızlar bebeklerinize muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsunuz yoksa suyla mı?süt vermeyin deniyor ya.birde tatlandırmak için pekmez mi koyuyorsunuz
Suyla çok çirkin oluyo tadı. Pekmez de koyuyorum ama biran önce süte geçmek istiyorum 2 ay sonra 1 yas olacak yulaf sutu kullanacağım o uygun olur belki bu aralar bile başlayabilirimKızlar bebeklerinize muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsunuz yoksa suyla mı?süt vermeyin deniyor ya.birde tatlandırmak için pekmez mi koyuyorsunuz
Görerek anlaşılan bir durum mu yoksa içte acı mi hissetiniz nasıl farkedildi?
Midemde bir sertlik hissediyorsum ama ara ara gelip gidiyordu korktum midede bi sıkıntı var diye zaten sorunlarım vardı çok panikledim ama korkumdan aylarca gidemedim. En son artık gitme kararı aldım doktor o gidip gelen sertliğin kabaca bağırsak olduğunu kasların ayrıldığını bu nedenle organların açık bulduğunu söylediTanı nasıl kondu ben evde kendim parmakla bakıyorum çok derin giriyor parmaklarım sanırım bende de var kas ayrılması
Suyla çok çirkin oluyo tadı. Pekmez de koyuyorum ama biran önce süte geçmek istiyorum 2 ay sonra 1 yas olacak yulaf sutu kullanacağım o uygun olur belki bu aralar bile başlayabilirimKızlar bebeklerinize muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsunuz yoksa suyla mı?süt vermeyin deniyor ya.birde tatlandırmak için pekmez mi koyuyorsunuz
O zmn bende de olabilir çünkü doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim ve karnım da çok inmedi hala 3 aylik gibiyim ve ara ara gelen bi sertlik de var :/Midemde bir sertlik hissediyorsum ama ara ara gelip gidiyordu korktum midede bi sıkıntı var diye zaten sorunlarım vardı çok panikledim ama korkumdan aylarca gidemedim. En son artık gitme kararı aldım doktor o gidip gelen sertliğin kabaca bağırsak olduğunu kasların ayrıldığını bu nedenle organların açık bulduğunu söyledi
Tedavisi nasılmış?Midemde bir sertlik hissediyorsum ama ara ara gelip gidiyordu korktum midede bi sıkıntı var diye zaten sorunlarım vardı çok panikledim ama korkumdan aylarca gidemedim. En son artık gitme kararı aldım doktor o gidip gelen sertliğin kabaca bağırsak olduğunu kasların ayrıldığını bu nedenle organların açık bulduğunu söyledi
Benimde göbek deliğinin orasinda bir boşluk var sanki. Elimle dokununca hissediyorum. Gobegimde çok gitmedi benimde. Ama ben daha önce göbek fıtığı ameliyatı olmuştum. Göbek deliği yok o yüzden orası düz ondandır diye düşünüyorumMidemde bir sertlik hissediyorsum ama ara ara gelip gidiyordu korktum midede bi sıkıntı var diye zaten sorunlarım vardı çok panikledim ama korkumdan aylarca gidemedim. En son artık gitme kararı aldım doktor o gidip gelen sertliğin kabaca bağırsak olduğunu kasların ayrıldığını bu nedenle organların açık bulduğunu söyledi
Canım nasıl bir belirtin vardı?Kızlar hamilelik ve doğuma bağlı üst karın kasında yırtılma ayrılma olan var mı. Bana tanı yeni kondu
Suyla yapıyorum canımKızlar bebeklerinize muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsunuz yoksa suyla mı?süt vermeyin deniyor ya.birde tatlandırmak için pekmez mi koyuyorsunuz
Internette yazıyor evde kendini muayne edebiliyorsun cok kolay bence deneyin . Bu arada bene de varmis anlamis oldumCanım nasıl bir belirtin vardı?
Bazen bende acıya benzer bir ağrı oluyor valla bende şüpheye düşüyorum birşeymi var diye
Canım o yirtilma değil de açılma şeklinde oluyor bende de varmis en yakın zamanda Dr a gitcem inşKızlar hamilelik ve doğuma bağlı üst karın kasında yırtılma ayrılma olan var mı. Bana tanı yeni kondu