- 18 Nisan 2021
- 14.878
- 46.258
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.481
Her gün bir ceviz veriyorum havanda döverek yediği bir şeye karıştırıyorumkızlar bebişlerine ceviz veren varmı?
Takip ettiğim bir anne robottan iyce çekip muhallebilerinin içine koyuyor kahvaltısına ekliyor
Sizler denedinizmi
Aslında çok faydalı verilebilir bu şekilde diye düşündüm
Ispanak neden? Onu ilk defa duydum kızVerdim geçtik biz herşeye.bal inek sütü ve ıspanak hariç
Birkaç gündür baya var. Konuşmayacak sandım hiçİşte her çocuğun mizacı farklı bence de
Ben 9 aylık yürüyormuşum sıralıyormuşum çoktan , ama eşim geç yürümüş ona çekmiş diye avutuyorum kendimi
Sizde babıldama varmı?
Ben veriyorum 1 tüm yumurta çırparakArkadaslar merhaba uzun zamandir girememistim bir soruyla geldim bebislere yumurta beyazi verdiniz mi oglum omleti cok sevdi ama doktorumuz 1 yasi bekle diyor beyazi icin
Ali de aynı şekilde ek gıdaya çok düşkün memeyi baya azalttı. Emekleme çalışması hiç yok, desteksiz oturuyor ama. Sürekli ayağa kalmak istiyorBenim oglum 8bucuk aylik oldu ek gidayi cok sevdi hatta fazla sevdi sanki hic doymuyor surekli yemek istiyor bende fazla gelir diye vermek istemiyorum emmeyi azaltti sanki ona cok üzuluyorumoturmayi hic sevmiyor desteksiz biraz oturuyor hemen yana devriliyor zaten oturmayi reddediyor ayaklariyla direniyor mama sandalyesine dahi oturmuyor surekli olarak yürumek istiyor ellerinden tutup yürutuyorum yurutecide kabul etmedi belim tarifsiz agriyor
Bizdede henuz heceleme yok sadece anlamsiz sesler cikariyor bu aralar ce e oynamayi ögrendi perdeyle yuzunu kapatip aciyor
Huysuz ve aksiHiç merak etme kasım-aralık bebekleri:
1. Sinirli
2. İşleri hemen olsun istiyorlar
3.inatlar
4.tembeller
Ve en önemlisi
5. Uyku bozuklukları var.
Cam rendede rendeleyebilirsin ya da hani minik sarımsak rendeleri oluyor ya ,onun nokta nokta tırtıklı kısmı var ,ben orda rendeliyorum .un ufak oluyor . En sevdiği şeyin içerisine karıştır . Benim ki sade yoğurda bayılıyor , hergun yogurduna 1 ceviz rendeliyorum. Tadını da değiştirmiyor hiç yogurdun .hepsi bitiyorCanım peki cevizle fındığı nasıl veriyorsun
Bizde hiç diş de yok henüz
Bende vermek istiyorum ama nasıl versem bilemedim
Bizim herzaman ki gibi yerlerde8.ay kilolari nasil kızlar bebelerin
Olsun deme oyle sagligi yerindeyse baska bisey hic mühim degilBizim herzaman ki gibi yerlerdebir hafta var 8 aylık olmasına , 6330 kg minyon benim kızım
Ben buzdolabı poşetine koyup çekiçle eziyorum mis gibi ufalanıyorCanım peki cevizle fındığı nasıl veriyorsun
Hala tam basamıypr canım. Bazen basar gibi oluyor ama hemen gerı parmak ucuna yükseliyor. Adımlama refleksı ıse hıc yokCanım aklıma geldi de sorayım dedim sana
Bebiş basmaya başladı mı senin?
Ben bastırmaya çalışıyorum ama zıplıyor gibi yapıyor sadece parmak ucunda
Nedenini sormadım.ilk çocukta da vermemişti 1 yaşına kadar ama semizotu serbest mesela.benzer gıdalarIspanak neden? Onu ilk defa duydum kız
Benimki basıyordu parmak ucuna şimdi ayağını yere değmeden hemen çekip yukardan topluyor bağdaş gibi.niye böyle oldu bilmiyorum.halıya bastırırdık Adım atmayı da biliyordu.şimdi halıları yıkatmaya verdim yer boş ondan mı basmıyor bilmiyorum.arkadaşımın oğlumla yaşıt kızı var 7 aylıkken damacanadaki tutunur kendi kalkardı şok olmuştum görünce oğlum 13 aylık yürüdü tembel derdim.kızım 13 aylıkken yürürse şükredicemHala tam basamıypr canım. Bazen basar gibi oluyor ama hemen gerı parmak ucuna yükseliyor. Adımlama refleksı ıse hıc yok
Cam rendede un ufak oluyor taze rendelenmis oluyor. 1 ceviz rendele kahvaltıda pekmez veya tahine karistirCanım peki cevizle fındığı nasıl veriyorsun
74 cm 11.300 kg8.ay kilolari nasil kızlar bebelerin
Ay ne güzel. Benimki çok bunalirsa ağlarken anniiii diyon bikac kere de hadi dedi bu kadarevet nenneee babababa dedededede dedü falan bişeyler diyor sürekli
Aslan zaten ayri bir idol tosunum benim maşallah74 cm 11.300 kg
Daha iyi işte kız ne olsun. Fıtık mı olmak istiyonAslan zaten ayri bir idol tosunum benim maşallahbiz daha 9.5 kg
9 kilo tam birkaç ayda 1 kilo aldı anca8.ay kilolari nasil kızlar bebelerin