-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.501
Biz 1 aydır böyleyizKızlar bu bebeklere yeni bir güncelleme mi geldi yoksa bizim kızda mi var bişey uyumuyor resmen çocukgündüz neredeyse hiç uyumuyor,yarım saat şekerleme onda da yani zaten yarım saat uyutmaya çalıştıktan sonra gündüz derin uykusu hiç yok , gece bir kaç saat uyurdu son günlerde o da gitti 2 saatte bir kalkar oldu
Benimde çok dökülüyor hiç bişey yapamıyorum amaKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
Ben günde 27 damla veriyorum ocean marka. Maalesef bizim demir 0 çıktı testteYani kilo başi 1damla kullaniyorsunuz oglum 5800 benim ozaman 6 damla kullanayim ben
Welcome to 4. AyKızlar bu bebeklere yeni bir güncelleme mi geldi yoksa bizim kızda mi var bişey uyumuyor resmen çocukgündüz neredeyse hiç uyumuyor,yarım saat şekerleme onda da yani zaten yarım saat uyutmaya çalıştıktan sonra gündüz derin uykusu hiç yok , gece bir kaç saat uyurdu son günlerde o da gitti 2 saatte bir kalkar oldu
Hep dolduruyorum ama hiç gelmediKızlar sitedeyken sağ alta hesiye göndereceğimiz ürün deneyip görüşlerinizi paylaşır mısınız diye bi bildirim düşüyo bu şekilde yapan oldu mu hiç deneyen vs.
Avuç avuç dökülüyor sıfır abartı. Hiç takviye kullanmıyordum ama baktım canlı cenaze gibiyim saç baş da gidiyorr, şimdi osteocare ve imom latte kullanıyorum birkaç gündürKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
BenKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
OGlunuz kac kilo acaba benin 5800 10 damla vercem benBen günde 27 damla veriyorum ocean marka. Maalesef bizim demir 0 çıktı testte
Welcome to 4. Ay
Hep dolduruyorum ama hiç gelmedi
Avuç avuç dökülüyor sıfır abartı. Hiç takviye kullanmıyordum ama baktım canlı cenaze gibiyim saç baş da gidiyorr, şimdi osteocare ve imom latte kullanıyorum birkaç gündür
SAnki bi yanlislik var gibi bi doktorunuza danisin bence 1 damla cok azHayır 6800 benim oğlum 1 damla kullanıyorum kilo başı diye bişey söylemediler bana
Benim dogumdan beri inanilmaz dökuluyor kestirdim sirf bu yuzden uzun uzun evin heryeri saçti hala ayni gerci sadece saclar kisaldiKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
4.ayda yumak yumak dökülür canım. Annem der ki seni yltanimaya başlayınca sabun dolulur cidden de öyle olduBenimde çok dökülüyor hiç bişey yapamıyorum
7300. Ama siz Kafanız göre vermeyin. Benimki eksikliği olduğu için. Eksiklik yoksa günde 1 damla diyorlarOGlunuz kac kilo acaba benin 5800 10 damla vercem ben
Benimde çılgınlar gibi dökülüyor. Normal diye biliyorum doğum sonrası o gelen saçlar gidecek bir şey yapmadım ama acaba yapmak mı gerekiyoKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
Ben de bişey yapmadım ama yani dökülenleri kenara ayirsam yastık olurBenimde çılgınlar gibi dökülüyor. Normal diye biliyorum doğum sonrası o gelen saçlar gidecek bir şey yapmadım ama acaba yapmak mı gerekiyo
Doktorumuz kilo başi 2 damla dedi bize 12 damla yapiyor kimiside 1 damla diyormus o yuzden emin olamadim ben ortasi 10 damla vereyim dedim7300. Ama siz Kafanız göre vermeyin. Benimki eksikliği olduğu için. Eksiklik yoksa günde 1 damla diyorlar
Ben ben ben çıldırcam hamilelikte dökülmeyen saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı napıcam bilmiyorumKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
4 damlaKızlar 1200 ıu luk devit 3 den kullanan var mi .bebeklerinize günde kaç damla veriyorsunuz
Olur sorarım ama eczacı da 1 damla dedi kutusunda da aynısı yazıyor yine de sorayımSAnki bi yanlislik var gibi bi doktorunuza danisin bence 1 damla cok az
Bi git yine de ortopedi bölümü bakar sanırım hem uzmanın değerlendirmesi daha Farklı olurYaaa bende doktora gideyim ama hangi bölüme falan diye düşünerek erteliyodum. Böyle ayaktayken bir şeyim yok ama ilk kalkma anı çok zor böyle beş altı saniye babanne gibi yürüyorum toparlanamiyorum
Hamilelikte çok dökülüyordu ben şampuan değiştirdim öyle durdu ini tekrarlamazKızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
Henüz olmadım, ilkinde bu sıralar ikinciye olmuştum. Bir tırsmiyor değilimMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız