- 6 Nisan 2022
- 2.740
- 3.594
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.521
Hic olmadimMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic olmadimMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız
Hic olmadim ben daha 4ay 7günluk oglumMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız
Ben iki kere oldum ama ikinci bir hafta geç oldu düzene oturur herhalde zamanla o bir hafta on gün çok korktum ama biz de salı günü 4 aylık olcaZ nasip olursaMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız
Bende hiç olmadım 1 sene olmayanlar varmışHic olmadim ben daha 4ay 7günluk oglum
Benim dökülüyor, şampuan ve vitamin aldım sanki azda olsa azaldı gibi.Kızlar o değil de saçları benim gibi çılgınlar gibi dökülen var mı? Hamilelikte hiç olmadığı kadar güçlenmiş ve uzamıştı şimdi de tam tersi dökülüyor. Bu durumda olan arkadaşlar neler yapıyor acaba? Kullandığınız takviye var mı?
Hic olmadim
Hic olmadim ben daha 4ay 7günluk oglum
Ben iki kere oldum ama ikinci bir hafta geç oldu düzene oturur herhalde zamanla o bir hafta on gün çok korktum ama biz de salı günü 4 aylık olcaZ nasip olursa
Adet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu peki?Bende hiç olmadım 1 sene olmayanlar varmış
3. Adetimi oldum. 2 gün gecikme ile oluyorum. Ağrı hiç olmaz benim, doğum sonrası da olmadı.Adet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu peki?
Herhangi bir adet belirtisi yok normalde anami aglatir cok sancili gecer.suan bisey yok bi sure olmasin daha iyiAdet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu peki?
Hayir sifir belirti hicbirsey yokAdet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu peki?
Evet ya diyorum olucam galiba kasıklarımda o tanıdık ağrı ama olmuyoAdet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu peki?
Bende 2. Adetimi oldum dun. Tam 4 aylik oldukk. Ikinci adetim 5 gun gecikti amaa duzene gircek sanirim dahaMerhaba adetleriniz ne durumda ben 2.ay adet oldum birdaha olmadım şuan 4 ay 1 haftalığız
Oldu canım. 20 günlüktü hastaneye yattık 1 hafta kaldık. Çıktığımızda emmeyi reddediyordu. 40 günlüğe kadar zorladım ama mamaya başlamıştık aç kalmaması için. Sonrasında bir daha hiç emmediKızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerde meme reddi olmuşmuydu
Bizde de bugun çıktı hemen antibiyotik tedavisine başladık memeyi 7 saate kadar içmedi gündüz vakti bide çok acıkmadan cok uykusu yoksa asla durduk yere çekmiyordu memeyi bugun ağlama krizide eklenince dr a gitti covid falan testi kan testi bi ton sey yapıldı kanında enfeksiyon cıktı idrar yolu enfeksiyonu kana karışmış inş bizimde ilerlemeden biter katıla katıla ağlıyor yavrumOldu canım. 20 günlüktü hastaneye yattık 1 hafta kaldık. Çıktığımızda emmeyi reddediyordu. 40 günlüğe kadar zorladım ama mamaya başlamıştık aç kalmaması için. Sonrasında bir daha hiç emmedi
Evet bizimde olmustu emmek istemiyor memeyle kavga edip agliyordu zaten o yuzden hic kilo alamamisti o ay sonra duzeldi allaha sukur benimki o dönem mama denedim onuda kabul etmemistiKızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerde meme reddi olmuşmuydu
Bizimde öyle kızlar cok üzgünüm 21 günde 130 gr almıs çok çok azEvet bizimde olmustu emmek istemiyor memeyle kavga edip agliyordu zaten o yuzden hic kilo alamamisti o ay sonra duzeldi allaha sukur benimki o dönem mama denedim onuda kabul etmemisti
İnşallah bizimde geçer hemen meme ister sürekli toparlar kendiniEvet bizimde olmustu emmek istemiyor memeyle kavga edip agliyordu zaten o yuzden hic kilo alamamisti o ay sonra duzeldi allaha sukur benimki o dönem mama denedim onuda kabul etmemisti
Üzülme canım antibiyotikler işe yarıyor ve geçiyor. Ben üzüldüm sütüm aşırı azaldı ve mamaya yönelince biberona alıştı. Beni kimse uyarmadı. Ben seni uyarayım. Uykuda bile olsa memeyi zorla biberon yerine başka bir şeyle ver mama vereceksende. Ama üzülme sakın. Ve bol bol suyunu iç. Bebekler çok güçlü oğlum 1 haftada kilo aldı ve enfeksiyonu geçti. Küçücük bebeğe yapılan tedavi üzüyor insanı ama çok şükür ki tedavisi var öyle düşün. Rabbim şifa versin inşallah.Bizde de bugun çıktı hemen antibiyotik tedavisine başladık memeyi 7 saate kadar içmedi gündüz vakti bide çok acıkmadan cok uykusu yoksa asla durduk yere çekmiyordu memeyi bugun ağlama krizide eklenince dr a gitti covid falan testi kan testi bi ton sey yapıldı kanında enfeksiyon cıktı idrar yolu enfeksiyonu kana karışmış inş bizimde ilerlemeden biter katıla katıla ağlıyor yavrum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Allah bebeklerimizi korusun sütüm baya azaldı gibi bugün inş psikolojiktirÜzülme canım antibiyotikler işe yarıyor ve geçiyor. Ben üzüldüm sütüm aşırı azaldı ve mamaya yönelince biberona alıştı. Beni kimse uyarmadı. Ben seni uyarayım. Uykuda bile olsa memeyi zorla biberon yerine başka bir şeyle ver mama vereceksende. Ama üzülme sakın. Ve bol bol suyunu iç. Bebekler çok güçlü oğlum 1 haftada kilo aldı ve enfeksiyonu geçti. Küçücük bebeğe yapılan tedavi üzüyor insanı ama çok şükür ki tedavisi var öyle düşün. Rabbim şifa versin inşallah.