2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Canım memnunsaniz dönenceyi tavsiye edebilir misin ya ben çok baktım ama çoğu kendi kendine dönmüyor bile doğru düzgün bulamadım bir şey biraz kendini oyalasin istiyorum
Benim ki bu shiloh hediye geldi ama turkiyede yok sanirim kendisi dönuyor dönme hızi kademeleri var 3 4 cesitte muzigi var oglum baya ilgileniyor altina yatirinca oyuncaklarida cikarilip elinede veriliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230305_163054_Google.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 50
Tesekkurederim.gören herkes zayif diyor emmeside bu ara hic iyi degil o yuzden cok morelim bozuluyor
Herkes bisey der canım kilolu olsa aman çok kilolu obez olur bu çocuk der. Sen takılma kimseye tıka kulaklarını. Doktorun sağlığında problem yok diyorsa gerisini bosver. Ayrıca her çocuk kilolu olsaydı persentil aralığı o kadar geniş olur muydu. Bir arkadaş yazmıştı bak 6.ayda doğum kilosunun 2 katı, 1 yaşında 3 katı olması yeterli ki kendi kızımdan biliyorum 3240 doğmuştu 6 aylık 6500, yaşında 9500 civariydi

Bizimki 200 gram düşüyor canım eğer bezi dolu değilse
Bizim geçen gün 3 ay izlemi vardı bezi ıslak da değildi ince penye tulum içinde de zıbın bide ince pijama altı vardı 6290 çıktı 5900 geçti sisteme. Çok düşmedi mi ya az kilo almış dedi bide haftaya tekrar çağırdı mama başlarız almazsa dedi. Allaha şükür sütüm de var ne diye başlayım mama durduk yere.

3 aylık için 5900 gayet iyi kaldı ki fazla düşmüş 400 gram düşülür mü çok saçma. Bu kadar emzirmişken niye mama başlayacakmişsin gereksiz yere. Önceki ay ne kadar ölçüldü ki canım?

3 aylık için 5900 gayet iyi kaldı ki fazla düşmüş 400 gram düşülür mü çok saçma. Bu kadar emzirmişken niye mama başlayacakmişsin gereksiz yere. Önceki ay ne kadar ölçüldü ki canım?
5600 dediler bana ben öyle not aldım onlar sisteme 5700 girmiş haliyle çocuk 200 gram almış gibi gözüküyor. Gelir gelmez sütümü sağdım 2 saat olmamıştı emzireli öyle alelade sağdım bide uğraşmadan 110 cc çıktı. İstediğini desin valla boş yere vermem mama. Hayır süt beslemiyo desek şimdiye kadar beslemezdi. Eskiye nazaran az almış evet önceden haftada 200 gram alırdı bu ay biraz az aldı o da yaşadığım stresten diye düşünüyorum depremde arkadaşlarımı komşularımı kaybettim çocuk da çok huysuzdu o yüzden. Öyle moralimi bozdu ki aptal kadın sütün yetmiyo mu acaba diyo dedim çocuk gayet mutlu huzurlu ağlaması zırlaması yok bi uyku sorunumuz var sadece dedim o zaman sütün beslemiyodur dedi kendilerinde asla hata yok

2. Ay aşılarını yarın vurdurucaz ama sağlık ocağı rotayı hastanede yaptırmanız lazım dedi , bi bilginiz var mı ? Bi de 86 günlük oldu bebek , rotada sorun çıkarırlar mı

Benim iki çocuğum da hiç sevmiyordu kundak hiç yapamadım illa o kollar dışarda olacak sarsam bile bir yolunu bulup cikarirlardi

Benim de geçen 300 Gr düştü sağlık ocagi

Canım strese girme bebeğinin kilo alışına bak. Benim kızım ortalama kilolarda zayıf değil. Sağdığımda 30 ml bile gelmiyor artık. Strese girdikçe gerçekten azalıyor ama. Sık sık emzir ne kadar isterse o kadar emzir bir de su tüketimine çok dikkat et. Bir de sütüne güven.

Ben vücut losyonunu kullanıyorum. Yüz kremi de var ama kızımın doktoru nedense yüzüne onu önermedi. La Roche posey kullanıyorum yüzüne. Mustela bitince tamamen buna geçeceğim.
La Roche ürünlerini ben kndime kullaniyorum çok memnunum. Ama bebek ürünlerini denememiştim. İyi olmuş kesfetmen

Bencede gayet iyi kilosu,
Sutunuzu hangi cihazla sagiyorsunuz

Perşembe kontrol var inş güzel kilo almıştır doktorlarda konuşurum bi belki başka bi şey tavsiye eder bi arkadaş tahin demişti helva ve pekmezle tahin karıştırıp giyiyorum biraz yaradı sanki

Kızım bu ara memeyi çekip çekip bırakıyor geri alıyor yine bırakıyor. Sıkıyorum sütte var. Niye böyle yapıyor olabilir sürekli kavga ediyor memeyle

Kızım bu ara memeyi çekip çekip bırakıyor geri alıyor yine bırakıyor. Sıkıyorum sütte var. Niye böyle yapıyor olabilir sürekli kavga ediyor memeyle
Benim oğlumda yapıyor bunu özellikle uykuya geçmeden önce defalarca alıp geri bırakıyor. Alerjik bebek yapar diyolar ama bir belirti yok. Çözemedim neden yapıyor

Merhaba Meme reddi aylarındasiniz birde onun etkisi var tabi. Uykulu iken emzirmeyi deneyin birde ayakta pispisleyerek emzirin istikrarlı olun geçiyor bir süreç bu. Büyük kızımda bende yaşadım aynısını ama geçti. Biberon hsngini kullanıyorsunuz. Hala mama vermeniz gerekiyorsa anne göğsüne en yakın olan ve deliğide en minik olanı kullanın akışı çok az olsun.biberon kolaylığına alışınca memeyle uğraşmak istemiyorlar çok akıllılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…