Benim oğlumda eşim hiçbirşey yapamıyordu.ben dışarı çıksam 5. Dakika nerdesin bu durmuyor diye arar beni strese sokardı.oğlum şimdi 6,5 yaşında kızım 2,5 aylık oldu.valla hayretler içinde kalıyorum bazen çok yorgunum 2 saat uyuyup kalkayım diyorum 2 çocuk tepesinde olur diyor.hiç darlamıyor.yemek yapıyor, bulaşık makinası doluysa boşaltıyor, bebek yüzde 95 bende olduğu için büyük oğlum tamamen onda.ben sadece ödevlerini yaptırıyorum.yedirme giydirme banyosu falan tamamen eşimde.ama tabi bunlar 2.çocuktan sonra böyle oldu.önceden alakası yoktu çocukla.böyle yardımcı olunca 2.çocuğa daha kolay bakıyorum.oğluma bakarken çok zorlanmıştım.ben de eylülde işe dönücem ozamana bakıcı bulmak istiyorum başka seçeneğim yok.ozamana kadar beraber idare edicez.süt işinde de bu emzirme danışmanlarının mamaya tepkisine anlam veremiyorum.sanki zehir veriyoruz.çocuk aç doymuyor ağlıyor diyorum kucağında gezdir sakinleştir tekrar meme ver diyor.iyi de meme içti meme boş yani artık gelen damlalarla mı doyacak.mamayı baya azalttım 2-3 günde 1 ya da 2 öğünde veriyorum gerisi süt yetiyor ama büyüdükçe içeceği süt artacağından yine yetmeyecek diye düşünüyorum.ek gıdaya şurda kaldı 3 ay dişimizi sıkalım.