- 6 Nisan 2022
- 2.741
- 3.594
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #40.001
Yok yavrum benimkide öyle dilinde ayni laflar var hep cocuk cok gazli gazdan agliyo mesela ondada ayni laflar odun gibi cocugu tutusu bileBen 5 dakika yalnız bıraksam harp çıkıyor, uyuyosa uyanmış buluyorum ayaktaysa ağlarken, eşim baş edemiyor resmendemek ki tek bizimki beceriksiz
Ben yapamadığımda ev işlerinde yardımcı oluyor. Genelde evde olduğunda kızı ona veriyorum ben yemek falan yaparken mamasını da eşim yediriyor yapıyor sağ olsunKızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Bizim ablamız var canım babamız genellikle onunla ilgileniyor, temizliği birlikte yapıyoruz. İşim oldumu bebege de bakıyor. Gece ben bisey istemiyorum çalışıyor çünkü kıyamıyorum. İşe başladığımda gece mesaisini de bölüşücezKızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Bilmiyorum neden öyle ama bu şekilde benimsersen çok az vakit geçirmeleri rutinleri olabilirler. İlk doğduğunda benim eşim de incitmekten çekiniyordu. Ama ısrarla ilgilenmeye devam etti. Şimdi bir kaç gün baş başa bıraksam ikisini kalırlar. Sadece banyosu sorun olur. Banyoyu ikimiz yaptırıyoruz halaBen 5 dakika yalnız bıraksam harp çıkıyor, uyuyosa uyanmış buluyorum ayaktaysa ağlarken, eşim baş edemiyor resmendemek ki tek bizimki beceriksiz
Bizde birlikte banyo yaptiriyoruz arada oyle bi ilgileniyo ama hep bende genelde korkuyo ben odunum galiba kalas gibi tutuyorum cocugu diyo kendinide biliyoooBilmiyorum neden öyle ama bu şekilde benimsersen çok az vakit geçirmeleri rutinleri olabilirler. İlk doğduğunda benim eşim de incitmekten çekiniyordu. Ama ısrarla ilgilenmeye devam etti. Şimdi bir kaç gün baş başa bıraksam ikisini kalırlar. Sadece banyosu sorun olur. Banyoyu ikimiz yaptırıyoruz hala
İlk doğduğunda beni ameliyathanede babasının kucağına bekledi kızım. Kolunu bile kıpırdatmamış bana verdiğinde kolu tutulmuştuBizde birlikte banyo yaptiriyoruz arada oyle bi ilgileniyo ama hep bende genelde korkuyo ben odunum galiba kalas gibi tutuyorum cocugu diyo kendinide biliyooo
Aynı soru benimde kafamda dolanıyorKızlar, tecrübeli anneler ;
4 numara beze ne zaman geçiliyor. Kilodan bağımsız soruyorum çünkü üstündeki kilolara göre geçmedim hiç.. şu an 3 numara kullanıyoruz tam oluyor ama bir büyük paket kaldı sipariş vereceğim kaç vermeliyim. Genelde aylık alıyorum 200 tane falan oluyor. Daha az alıp sonra 4 e mi geçerim. Yoksa bir ay daha 3 kullanır mıyız nasıl bileceğim ?
Ayy ne bilim kuzum ilk cocuk acemiligi var heralde benim herifteİlk doğduğunda beni ameliyathanede babasının kucağına bekledi kızım. Kolunu bile kıpırdatmamış bana verdiğinde kolu tutulmuştubenim eşim küçük ve zarar veririm diye korkuyordu. Hiç duydun mu babası tutarken çocuğu şöyle zarar gördü diyen birisini diyordum ben de.. ama şimdi bakıyorum elinde basket topu gibi çevirmesine az kaldı zamanla oluyor ama biraz da cesaretlendirmek gerekebilir..
Bende de şu an 60 tane falan var.. paketi açtığımda bantlar üst üste geliyordu yapıştırınca. Şimdi uçları zor değiyor. 4 e gidiyoruz sanırım ama her ay da 1 numara yükseliyor bu numara nerede duracak acabaAynı soru benimde kafamda dolanıyorgeçen gün indirimde 3 numara bez yakaladım aldım 270 tane hiç üzerinde ki kiloya göre kullanamadım ama inşallah pişman olmam, bunlar bitince 4 e geçerim herhalde. Küçük gelirse de bir süre bitene kadar sık değiştiririm diyorum
Bugünün acemisi yarının ustası olacakAyy ne bilim kuzum ilk cocuk acemiligi var heralde benim herifte
Ya büyük kızımda tam hatırlamıyorum ama 4 numaraydı sanirim çok uzun süre kullanmıştım o sleepy di. Şimdi molfix kullanıyorum nerede duracak hiç fikrim yokBende de şu an 60 tane falan var.. paketi açtığımda bantlar üst üste geliyordu yapıştırınca. Şimdi uçları zor değiyor. 4 e gidiyoruz sanırım ama her ay da 1 numara yükseliyor bu numara nerede duracak acaba
Benimki de 3 gündür böyle. Eli kolu durmuyor gözleri açıyor. Düzelir inşallah.Kızlar bebeişleriniz gece huzurlu uyuyor mu? Bizimkisi sürekli kıpır kıpır gözleri kapalı ama öyle deliksiz uyumuyor
Çok iyi geldi bana canım asos ilaç lacmix adı. içinde baya çeşit vitamin var. gece uykusuzluğuma falan çok iyi geliyor dinç tutuyor beni.Guzel mi canim bende alayim uyku falan yok birde spora yazildim burada nasil gidecegim bilmem bebem durmuyor
Canım gülsan granit markasını kullanıyorum memnunumKızlar konumuzla hiç alakası yok ama pilav tenceresi alacağım bana öneride bulunabilecek olan var mı acaba hangi markadan memnunsunuz
Bu konuda eşim çok iyi gerçekten allah razı olsun. eve gelenler bebeğe değil de kocama nazar değdireceklerKızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Aldim kuzum dun eczaneden basladim bugun bu tempoya direnc lazimBenimki de 3 gündür böyle. Eli kolu durmuyor gözleri açıyor. Düzelir inşallah.
Çok iyi geldi bana canım asos ilaç lacmix adı. içinde baya çeşit vitamin var. gece uykusuzluğuma falan çok iyi geliyor dinç tutuyor beni.