2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince
Benim eşim 7 gün çalışıyor gece 2 ye kadar motokurye o nedenle hiç ama hiç ilgilenemiyordu. Çok şükür dün normal mesleğine döndü yine ek olarak kuryeleiğie devam edecek ama en azından haftada 2 gün akşam evde olacak . Bebek bakımından çok anlamıyor sadece seviyor. Birde eğer huysuzsa ve uyumuyorsa devralıyor ben dinleneyim diye. Ama çok beceremiyor ilgilenmeyi maalesef kendinde çok üzülüyor bu duruma

Lena şu an 3 ay 20 günlük biz 3 numara kullanıyoruz. Kilosu 3.ayda 5500du. Bir kere 3 numara bulamadık 4 aldık pek farkı yoktu onu da rahat kullanmıştı. Ben çok miktarda stok yapmıyorum bezi genelde eşime soyluyorum e bebeğe uğruyor veya marketten sipariş veriyorum maks 60li falan alıyorum. 4 numaraya geçebilirsiniz bence, yakında ben de geçerim. Hatta kulot bezleri var 4 numarada sleepynin bir paket ondan kullanmıştık güzeldi gayet olmuştu

Ordunaryus babasi 2 paket 2 numara siparis etmis, kizim 5200 Gram hala 2 numara kullaniyoruz. Simdi 3 numara az mi alayim Ben ? 98 tane olandan

Tecrübeli sayılmam ama şu an bebeğim 7 kilo 200 gramda 3 numara kullanıyorum yarım paket kaldı bitince 4 numaraya geçicem. yanlardan biraz daraldı gibi geldi bana.

En son 3 hafta önce 4.770 ti şu an beşi geçmiştir ama 4250 de zaten 3 numara kullanmaya başlamıştık. Arada pek fark yoksa ben de 4 numara alayım o zaman.. ben de stok yapmıyorum aslında ama aylık paketlerden almak kolay geliyor. Bir ay bez derdi olmuyor.

Ordunaryus babasi 2 paket 2 numara siparis etmis, kizim 5200 Gram hala 2 numara kullaniyoruz. Simdi 3 numara az mi alayim Ben ? 98 tane olandan
Ya ben 3 numaraya erken geçmiştim rahat etmiştim. Ama 2 de oluyordu aslında 3 kullanırken.. Alice de bacaklarını çok kesiyor bez karnında bantlar üst üste gelmeyince ben de hemen bir üst numaraya geçiyorum. Sızdırmıyor da kolay oluyor kullanmak.

Tecrübeli sayılmam ama şu an bebeğim 7 kilo 200 gramda 3 numara kullanıyorum yarım paket kaldı bitince 4 numaraya geçicem. yanlardan biraz daraldı gibi geldi bana.
Bek kiloya göre gitmiyorum ya bacaklarındaki izler artınca bir de bağlayınca bantlar üst üste gelmeyince değiştirme ihtiyacı duyuyorum. Şu an kızım kaç kg bilmiyorum ama 3 numaraya da 4.250 gr olduğunda geçmiştim.

Kızlar eşleriniz bebekli hayata ne kadar dahil , mesela neler yapıyor eve gelince

Topu annesine atıyor annem baksın anneme sor annemi çağır annemde annem diyor sanki anasıyla evliyim bebekten öncede evliliğim sorunluydu şimdi iyice sorunlar büyüdü yolunda sabriminda sonundayim keşke ilgili bir baba olsaydı benim kocada

Çok geçmiş olsun canım. Peki idrarı kokuyor muydu ya da başka bir şikayetiniz var mıydı

Çok sinir bozucu , hele bi de annesini sevmiyorsan işkence resmen . Demek ki bugüne kadar sorumluluk alacağı yerlerde annesi dahil olmuş olaya o da şimdi kaçış yolunu böyle bulmuş

Bacım süt yok tekrar versem ne olacak diyeydin. Bizim de öyleydi mama yok dediler 3200 doğdu 2. Ayda 3900 anca oldu doktor mama başlattı hemen gelişim geriliği olursa toparlayamayız dedi valla çocuğunun sağlığından önemli değil mamayla toparlayacaksa mama yicek yani. Şimdi önden emiyor artık ne alıyorsa üzerine mama yiyor şükür başladı kilo almaya ayını yakalamaya çalışıyor. O toparladıkça bende rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…