2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Baktım canım zeytinyağı var içinde ocean 2 çeşit bir tanesi 1000lik bir tanesi 400lük. 1000lik olan 2 yaş üstü 400lük olan bebekler için. Ben oğlumda da bunu kullanmıştım doktor tavsiyesi ile. Bir de sünnet demişsin biz oğlumun sünnetini tepecikte yaptırmıştık çok iyi bir hastane değil ama eğitim araştırma olduğu için doktorlar her şeyine bakıyorlar. Doktorları çok iyi. Biz hiç sıkıntı yaşamadık sünnetten sonra. İstersen orayı da bir araştır

Kesinlikle ayni sorunlari bende yasiyorum hep gazdan saniyordum ama yorgunluktan uykuya dalamamaktan oldugunu düsunuyorum aglama krizleri yasiyoruz resmen tüm gün ugrasiyorum bazen yinede dalamiyor tam sakinlesti uyudu diyorum baştan başliyoruz siz nasil uyutuyorsunuz bende karanlik ve sessiz ortama giriyorum ama olmuyor günduzleri

Aglama krizleri geldi mi ne yapsak fayda etmiyor ben artik kabullendim ama işte evdekiler büyukler kabullenemiyor bebek aglamaya başladi mi bizin evde panik basliyor ben zaten hic biseyi kontrol edemiyorum gibi hissediyorum, ocean bana hem devlet hem özeldeki doktor verdi bebek için

Çocuk doktorumuz bebeklerin en sevdiği yatma şekli yüzüstü ama evde siz denemeyin dedi , bence risk hala çünkü bazen baygın gibi yatabiliyorlar
Benim ablam hep yüzüstü yatırır bebek asla başka pozisyonda uyumazdı canım. Sıkıntı olmaz bence
Sağolun kızlar ilk defa 4 saat uyudu bu şekilde ve ben de uyudum ben şok. Hiç bu kadar uyumamıştı. Hatta ben sola yatırdım bi kalktım tamamen sağa yatmış 180 derece döndürmüş kafayı. Hala biraz tedirginim ama 3 gün sonra doktora gideceğiz ona da danışırım. Ne yapacaksın işte çocuk kendisi seçiyor bazen bazı şeyleri bence ya onu yapma bunu yapma diyorlar ama napayım başka türlü asla uyumuyor göğsümde de nereye kadar bu sefer yorgunluktan ayakta gezdirirken takılıp düşücem diye de aklım cikiyo

Nem bu dediklerinizi bile yapamıyorum tuvalete gidebilirsem kendimi şanslı hissediyorum. Düzgün beslenememek be dinlenememekten çoğu zaman sütüm bile olmuyor. Kendimi çok yetersiz hissediyorum

Nem bu dediklerinizi bile yapamıyorum tuvalete gidebilirsem kendimi şanslı hissediyorum. Düzgün beslenememek be dinlenememekten çoğu zaman sütüm bile olmuyor. Kendimi çok yetersiz hissediyorum
Gerçekten yorgunluk da etkili bence baya ben de öyleyim ve gögüslerimden akan süt resmen azaldı. Hala bebeğe yetiyor ama önceden sertleşirdi ve süt akardı artık o kadar olmuyor. Şu an tam bebeğin içeceği kadar sütüm var, ara ara tekrar sağmaya başladım depolamam da gerekiyor iş için umarım artar

Geceleri karanlık olmasına hep dikkat ediyorum.. gece gündüz ayrımı için. Hem gaz sıkıştırıyor hem de süt tazyikli geliyor diye sinirleniyor
Gaz damlaları genelde çoğu bebekte işe yaramıyor n
Biogaia deneyeceğim bir de

Kızlar selam uzun süredir bebekten dolayı giremiyordum bir de kayınvalide bende kavga gürültüyle geçiyor her gün. İstemediğimi iliklerine kadar hissettiriyorum ama yüzsüzlüğünden ve inadından gitmiyor resmen her neyse. Spinal anesteziyle doğum yaptım aşırı rahat ve konforluydu doğum ve sonrası. Ancak 1 haftadır o iğne vurulan yer zonkluyor öyle bir zonklama ki içim komple zonkluyor bazen. Bu durumu yaşayan var mı ?

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl bir şeyin içinde geçip, nereye yol alıyorsunuz bilmiyorsun ama yeter ki kolay bir hçözümü olsun bu yaşananların. hem maddi hem manevi daha fazla yıpranmadan o çözüm sizi kolayca bulsun. Hastalık için de geçmiş olsun. Kolay günler geçirmedin bağışıklığın da düşüyor belli ki.. ama Olan oldu önüne bakmak lazım artık. Bugünden sonra her yeni gün sizin için pırıl pırıl geçsin ve kolayca keyifle akıp gitsin. Hastalıklar geride kalsın sağlık, huzurla dolsun yaşamınız.
Bir çok cephede savaşıp sağlam çıkmak senin beş panter gücündeki anneliğini gösteriyor. Süt meselesini çözmek ve kabullenmek seni daha da rahatlatacak sırtından bir yükü daha alacaktır.

yüzü bana dönük olacak şekilde kucağıma yan yatırıyorum. Emzirme pozisyonunda yatay karnının üzerinde bir yere koyuyorlardı. O pozisyon gibi.. ağzına emzik veriyorum. Uykusuzluktan bazen emzikle dövüşüyor ama yüzü bana dönük göğsüme yakın olduğu için emziği atamıyor bir şekilde tutuyor. Önce hırsla emiyor, sonra sakinleşiyor. Derin uykuya geçince kaslar gevşiyor ya emzik ağzından düşüyor. emzik ağzından düşene kadar yatağına bırakmıyorum

Yöntem olarak bir kaç değişiklik yaparak devam ediyoruz. Önce telefondan ninni açıyordum. Sonra o kesmedi saçını sevip bir şeyler anlatmaya başladım. Son zamanlarda da şarkı söylüyorum. Bu arada sesim iğrençtir çocuk bu ses teröründen kurtulmak için hızla uyuyor bence

Ben slingin aşırı faydasını gördüm o konuda hem kokumu alıyor hem sarılı olunca daha huzurlu oluyor sanki. Eğer çok huysuz değilse aşırı gaz ağrısı yoksa slingde uyuyor. Bir süre bekleyip yatağına koyuyorum eğer uyanacak gibi olursa kalkıp evde tur atıp yaylaniyorum genelde tekrar dalıyor. Kesinlikle sling kullanılmalı bence hem rahat oluyor taşımak sürekli yorucu

Sizin azalmamış bir süre sonra vücut kendini toparlıyor göğüslerin şişmemesi o yüzden. Bebeğe yetecek kadar üretiyor. Darısı biz sütsüzlere inşallah . Sağım yaparak arttırırsınız sizde umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…