- Konu Sahibi elektroforez
- #24.981
Bazıları için erken ama bulunsun teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımız sizinle canım son aylara geldik herkes tek biseyler cikiyo korkulacak zamanlar geçti Allah'ın izniyleKızlar teşekkür ederim. Gece 2 den beri bir damla uyumadım. Nst bağlandı kalp atışları vs iyi çıktı hareket de ediyor. Yatış verdiler. 3 tane kasılma önleyici 20 şer dk arayla hap içtim. 1 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane Progestan iğne yaptılar. Doktor az önce Muayane etti. Plesanta yerinde bebekte bir şey yok şükür dedi alttan baktı rahim de kapalı dedi. Rahim ağzında bir yerden kaynaklandığını düşünüyorum dedi. En kötü ihtimali düşünerek hareket edeceğiz dedi ciğer geliştirici iğne Progestan iğne ve diğer ilaçlara devam dedi bugün de yatış dedi. Yarın bir daha bakacak. Çok korkuyorum nolur dua edin Rabbim bebeğimi korusun
Oh bende biseyler aldım oioi dış kasiyici oioi kaşıklardan kirli sepeti alt açma bezi çantası falan iyi oldu kitpa ve oyuncak akşam eşinle bakcazBen bunları aldım bimden
Eki Görüntüle 3538279
Ya ben uyumuşum (( gidip bakcaz şimdi eşimle sjjdjd yakin bi tane bim var yamyam deyzeler yemediyse kirli sepeti olarak bebişin ayri yıkanıyor diye o sepeti alcaktim jsbdjdndjdjd kalmistir insOh bende biseyler aldım oioi dış kasiyici oioi kaşıklardan kirli sepeti alt açma bezi çantası falan iyi oldu kitpa ve oyuncak akşam eşinle bakcaz
Oioinin kaşık ve mama tabağını almıştım ama yakalık aynı renk yok diye almadım artık bu seferlik hışırtılı kitap çok güzel kaldıysa alırsın ben hemen 9da gittimOh bende biseyler aldım oioi dış kasiyici oioi kaşıklardan kirli sepeti alt açma bezi çantası falan iyi oldu kitpa ve oyuncak akşam eşinle bakcaz
Çok şükür,duaKızlar teşekkür ederim. Gece 2 den beri bir damla uyumadım. Nst bağlandı kalp atışları vs iyi çıktı hareket de ediyor. Yatış verdiler. 3 tane kasılma önleyici 20 şer dk arayla hap içtim. 1 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane Progestan iğne yaptılar. Doktor az önce Muayane etti. Plesanta yerinde bebekte bir şey yok şükür dedi alttan baktı rahim de kapalı dedi. Rahim ağzında bir yerden kaynaklandığını düşünüyorum dedi. En kötü ihtimali düşünerek hareket edeceğiz dedi ciğer geliştirici iğne Progestan iğne ve diğer ilaçlara devam dedi bugün de yatış dedi. Yarın bir daha bakacak. Çok korkuyorum nolur dua edin Rabbim bebeğimi korusun
çok şükür,bebeğin de senin de iyi olduğuna çok sevindim,bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,doktorun bütün önlemlerini almış çok iyi,hastanede olman da iyi gözetim altındasın,dualarım seninle,Herşey yolunda gidecek evevallah ,Allah yardımcın olsunKızlar teşekkür ederim. Gece 2 den beri bir damla uyumadım. Nst bağlandı kalp atışları vs iyi çıktı hareket de ediyor. Yatış verdiler. 3 tane kasılma önleyici 20 şer dk arayla hap içtim. 1 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane Progestan iğne yaptılar. Doktor az önce Muayane etti. Plesanta yerinde bebekte bir şey yok şükür dedi alttan baktı rahim de kapalı dedi. Rahim ağzında bir yerden kaynaklandığını düşünüyorum dedi. En kötü ihtimali düşünerek hareket edeceğiz dedi ciğer geliştirici iğne Progestan iğne ve diğer ilaçlara devam dedi bugün de yatış dedi. Yarın bir daha bakacak. Çok korkuyorum nolur dua edin Rabbim bebeğimi korusun
Ben de şimdi gidicem inşallah bişeler kalmıştır.Arabadan getırebıldıklerım bunlar,birsürü bişeyler daha aldık,aksam atarım dıger buyuklerı,oyun masası gıbı bısey aldım en cok onu merakmedoyorum bakalım nasıl cıkıcak
bana da annem almış. Oioi kaşık, diş kaşıyıcı, başka bi kaşık daha, biberon kurutucu, süt saklama poşeti, nevresim takımı falanBen de şimdi gidicem inşallah bişeler kalmıştır.
Çok geçmiş olsunnn Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın ben de bu tedaviyi aldım bugün 15. günüm hastanede ben de kasılmalar sancılar var muhtemelen doğuma kadar da yatacağım.Kızlar teşekkür ederim. Gece 2 den beri bir damla uyumadım. Nst bağlandı kalp atışları vs iyi çıktı hareket de ediyor. Yatış verdiler. 3 tane kasılma önleyici 20 şer dk arayla hap içtim. 1 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane Progestan iğne yaptılar. Doktor az önce Muayane etti. Plesanta yerinde bebekte bir şey yok şükür dedi alttan baktı rahim de kapalı dedi. Rahim ağzında bir yerden kaynaklandığını düşünüyorum dedi. En kötü ihtimali düşünerek hareket edeceğiz dedi ciğer geliştirici iğne Progestan iğne ve diğer ilaçlara devam dedi bugün de yatış dedi. Yarın bir daha bakacak. Çok korkuyorum nolur dua edin Rabbim bebeğimi korusun
Bende 30 haftalıktan beri hastanedeyim yatıyorumDoktorun gereken bütün önlemleri almış üzmeyin kendinizi. İnşallah bekleyecek gelse bile üzülmeyin ben 31 haftalık doğum yaptım şuan 5 yaşında. Rahim ağzı kapalı olduğu sürece bekler bebeğiniz
Güle güle kullansın kuzucuk nevresim takımını ben de alıcam bir de lastikli çarşaf gelicekti ondan da alıcam kaldıysa tabibana da annem almış. Oioi kaşık, diş kaşıyıcı, başka bi kaşık daha, biberon kurutucu, süt saklama poşeti, nevresim takımı falan
Kalmıstır kuzum,bazı guzel seyler vardı bak sendegercı bız guzel-guzel olmayan ne varsa doldurdukplastıkler hıc ıcıme sınmedı ama neyse esım yazlıkta yada parkta dısarda oynar o plastıklerle dedı ii bakalım dedıgıdınce gorursun bısıkletı bıle aldık plastıktenBen de şimdi gidicem inşallah bişeler kalmıştır.
Allahin izniyle bebeklerde bi anomali yoksa sıkıntı olmuyor çok güçlü oluyorlar. Bende şuan 27 haftaligim 30 mm rahim uzunlugu benimde ikiz gebelik 30. Haftaları görsem diyorum Allah in izniyle. Sancıları hissediyor musunuz inşallah sıkıntısız daha uzun haftaları da görürsünüz görürüzBende 30 haftalıktan beri hastanedeyim yatıyorum
İkiz kızlarımı bekliyorum
Mesajınızı görünce mutlu oldumm
Benimde rahim ağzı kapalı.Ama nst de sancılar var.
Servikal uzunluk 26-27 mm arası gidiyor geliyor
2 hafta daha dayanırsak rahatlayacağım
Kılosu ırı degil canım,benımkı 31+0 da 2.000 kg du.senınkı gayet normal,benım yarın komtrolum var 32 olmus olcak kesın 2.200 olmustur.sen kafanı takma,tansıyon olayına gelınce aşırı onemlı bısey oldugu ıcın belkı takıp edıyor olabılır,sen tadını cıkar bunları kafanı takma komtrollerını yaptır sadece,gerısı bebıse ve Allaha kalmıs bir olay.normal dogumda basına gelebılecek kotu bır durum varsa sezeryan yapsın zaten daha karar vermek ıcın yolun var,38 gıbı kararını verırsın,belkı bebıs donmucek belkı catın dar olacak belkı normal dogumdan endıse duyucaksın,belkıde su gıbı kendı normal dogacak bebıskosen tadını cıkarİçimi dökmeye geldim. Bilmiyorum, günahını almak da istemiyorum ama sanki sezaryen için doktor manüpülasyonuna maruz kalıcam gibi.. Ayın 2sinde kontrolüm vardı. Sigara içiyor musun diye sordu. Hayır niye dedim öylesine sordum dedi. Bebeğin boyu, kafası haftasıyla uyumlu, karnı ve kilosu öndeydi. Kilosu 1943dü. Dün için randevu verdi. Geçen hafta baş ağrısı için acilde gittiğimde sadece 7 gr almıştı. Bir haftada 7 gr. Hadi dedim ultrason farkıdır. Dün dr kontrolümde kilosu 2.389 çıktı. İri çocuk dedi. Yine sigara içip içmediğimi sordu. İçmiyorum hocam, bir şey mi var iki kontroldüe özellikle sordunuz dedim. Suyu azalmış biraz ama stres yapma gayet iyi dedi. Ve ilk defa tansiyonumu ölçtü. 12.5/ 7.5 gibi bir şey çıktı. Normalde hep düşüktür bugün böyle dedim. Olsun biraz yüksek dedi ve idrar tahlilili istedi protein kontrolü için. Bir hafta önce acilde negatif çıkmıştı. Gene negatif çıktı. Salıya tekrar kontrol verdi. Sanki yolunu hazırlıyor gibi geldi. Bugüne kadar asla panikletmeyen doktordu. Yengemin de doktoru ve aynı şeyi söyledi çok bariz yolunu yapıyor dedi. Doğum paketim olmasa ve ameliyat konusunda çok iyi olduğunu bilmesem hemen değiştirirdim doktorumu. Ben sezaryene karşı değilim ama buna ben ve bebeğim karar versin istiyorum haklı olarak. hamileliğim boyunca ağrı sızı bilmem dün eve geldim resmen yerimden kalktığım an sancılar vurdu eşim sakinleştirdi yine. Gece hiç uyuyamadım uyıyınca da saçma sapan rüyalar gördüm. Stres hakikaten kötü bir şey ya..
Çok şükür sağlıklar yerinde bir sıkıntısı yokAllahin izniyle bebeklerde bi anomali yoksa sıkıntı olmuyor çok güçlü oluyorlar. Bende şuan 27 haftaligim 30 mm rahim uzunlugu benimde ikiz gebelik 30. Haftaları görsem diyorum Allah in izniyle. Sancıları hissediyor musunuz inşallah sıkıntısız daha uzun haftaları da görürsünüz görürüz
Benim öncedende erken dogumlarim olduğu için gebeligimin başından beri yatıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum emin olun. Bende hastaneye girsem büyük ihtimal yatisim yapılır. Çocuğumu da bırakıp gitmek zor geliyor. Son iki haftadır benimde karnımda ara ara kasilmalar oluyor. Dünden beride sanki igne gibi birseyler batiyormus gibi hissediyorum alt kısmına. Progestan başından beri kullanıyorum sabah akşam.Çok şükür sağlıklar yerinde bir sıkıntısı yok
Aa sende ikiz gebesin Allah’ım kolaylığını versin benim yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamayın inşallah
Bol bol istirahat edin progestan kullanıyor musunuz?
Evet sancıları hissediyorum. Karnımın sertleşmesi 27.haftadan beri vardı. İkiz gebeliğin sonuçta yükü çok inşallah sağ salim yavrularımıza kavuşuruz canım aminn