• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar selam🌸 uzun süredir bebekten dolayı giremiyordum bir de kayınvalide bende kavga gürültüyle geçiyor her gün. İstemediğimi iliklerine kadar hissettiriyorum ama yüzsüzlüğünden ve inadından gitmiyor resmen🤦🏻‍♀️ her neyse. Spinal anesteziyle doğum yaptım aşırı rahat ve konforluydu doğum ve sonrası. Ancak 1 haftadır o iğne vurulan yer zonkluyor öyle bir zonklama ki içim komple zonkluyor bazen. Bu durumu yaşayan var mı ?

Bendede var aynı yüzsüz den birde aynı binadayiz hergun tepemde Allah yardımcımız olsun. Ters bir hareket yapmış olabilir misin 🙁

Bendede var aynı yüzsüz den birde aynı binadayiz hergun tepemde Allah yardımcımız olsun. Ters bir hareket yapmış olabilir misin 🙁
Ayy Allah kurtarsın hepimizi. Gitmediği gibi eve bana bi faydası yok bütün işi ben yapıyorum o etkiler mi acaba

Kızlar gaz için 1 çay kaşığı rezene çayı ver dedi birileri. Sizce verilir mi?
Valla ben verdim bir şey olmadı şükür. Ama ver ya da verme diyemem. Bence bi zararı olmaz gaz sancısı çekmesinden iyidir. Gaz damlalarında da bitkiler var belki bilmediğimiz sentetik ürünler de. Rezene en azından doğal

Benim silikonlu uçla bile ilk tuttuğunda yanıyor. Silikonsuz iyice acır desene
Benim de öyle silikonla bile acıyor. Bi gün gümüş kapak takmadım mahvoldum. Hala gümüş kapaklıyım
2 g0ndğr zor geçiyor kızşar akşamları 8den gece 12ye kadar hiç uyumuyor resmen memede bile tükendim resmen
Benimki de öyle bizimkiler aynı gün doğdu demek ki gelişimsel olarak normal canım
Kızlar gaz için 1 çay kaşığı rezene çayı ver dedi birileri. Sizce verilir mi?
Bence kesinlikle verme kuzu kendin iç

Kızlar bebeğime 1. Ay hepatit b aşısı yaptırmam lazım ama hiçbi yerde yok. Moralim çok bozuldu. Benim gibi yaptıramayanlar var mı ne yaptınız
Bende yaptıramadım canım aşı tedarik sıkıntısı varmış, 2 aylık olduğunda yapılacak aşılarla yapılacak hepatit aşısı da, o zamana gelmiş olur dedi aile hekimimiz, kendi doktoruma da sordum gecikmeli yapılsa sorun olur mu diye olmaz merak etmeyin dedi

Geceleri karanlık olmasına hep dikkat ediyorum.. gece gündüz ayrımı için. Hem gaz sıkıştırıyor hem de süt tazyikli geliyor diye sinirleniyor

Biogaia deneyeceğim bir de
Bir damlalar ama seçimleri var. Tazyikli gelen süt istemiyor. ama benim dediğim aslında bir derdi yokken varmış gibi davranması. Bugün yine yaşadık babası ile takılmış sabah ben uyuyordum. Karnı tok ama hala gözler cin gibiydi. Dediğim gibi yapmaya başladı. Aç gibi, gazı var gibi.. ama yok yani.. aldım kucağıma uykuya geçerken zorlanıyor böyle zamanlarda ben de tek bir tondan sakince davranmaya çalışıyorum. Sonunda direnci kırılıyor ve uyuyor.

Kızlar sab simplex gaz damlası kullananlar günde kaç kez ve kaç damla kullanıyor bizim doktor yazmış ama eczacı okuyamadi

Baktım canım zeytinyağı var içinde ocean 2 çeşit bir tanesi 1000lik bir tanesi 400lük. 1000lik olan 2 yaş üstü 400lük olan bebekler için. Ben oğlumda da bunu kullanmıştım doktor tavsiyesi ile. Bir de sünnet demişsin biz oğlumun sünnetini tepecikte yaptırmıştık çok iyi bir hastane değil ama eğitim araştırma olduğu için doktorlar her şeyine bakıyorlar. Doktorları çok iyi. Biz hiç sıkıntı yaşamadık sünnetten sonra. İstersen orayı da bir araştır

Aglama krizleri geldi mi ne yapsak fayda etmiyor ben artik kabullendim ama işte evdekiler büyukler kabullenemiyor bebek aglamaya başladi mi bizin evde panik basliyor ben zaten hic biseyi kontrol edemiyorum gibi hissediyorum, ocean bana hem devlet hem özeldeki doktor verdi bebek için
Kızlar bebeğimin ateşi yükselince bu sabah doktora gittik, 37.5 di 38 olmadığı ve başka göğsünde sıkıntı olmadığı için sorun yok dedi doktor calpol şurup verdi. Asıl bomba olan ise kapıda beklerken eşim hala darlıyordu beni ocean meselesinden hala bıt bıt. Doktora sorduk ne kullanalım diye oda ocean ve bir markayı söyledi. Dedim 400 lük olan demi evet dedi eşimde 2 yaş mevzusu yazıyor dedi kadın açıklama yaptı bizim ki mors oldu bi güzel gittik aldık ocean d vitaminini 😁 bana her gördüğünü alma diyen adama kapak oldu ohh😂
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl bir şeyin içinde geçip, nereye yol alıyorsunuz bilmiyorsun ama yeter ki kolay bir hçözümü olsun bu yaşananların. hem maddi hem manevi daha fazla yıpranmadan o çözüm sizi kolayca bulsun. Hastalık için de geçmiş olsun. Kolay günler geçirmedin bağışıklığın da düşüyor belli ki.. ama Olan oldu önüne bakmak lazım artık. Bugünden sonra her yeni gün sizin için pırıl pırıl geçsin ve kolayca keyifle akıp gitsin. Hastalıklar geride kalsın sağlık, huzurla dolsun yaşamınız.
Bir çok cephede savaşıp sağlam çıkmak senin beş panter gücündeki anneliğini gösteriyor. Süt meselesini çözmek ve kabullenmek seni daha da rahatlatacak sırtından bir yükü daha alacaktır.
Hastalıklara anne ve babamdan dolayı alışkın olduğum şeylerdi. Çok uzun yıllar mücadele ile geçti taki vefat edene kadar onlar. Son 3 yıldır sakin bir hayatım vardı. Şimdi tekrar bir mücadele altına girdik. Ama evlat olunca daha farklı oluyormuş. Evet bağışıklığım çok düştü bugün ocean d vitamini, magnezyumu, solgarın da multivitamini aldım kendimi toparlayayım diye şifa olsun inşallah. Çok güzel şeyler yazmışsın arkadaşım. Umarım temennilerindeki gibi olur her şey. Çok teşekkür ederim, hepimiz için Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah ♥️

Kızlar selam nasılsınız,? 15 gün önce doğum yaptım ve o zamandan beri ortalıkta yoktum inşallah sizler de bebişler de çok iyidir🙏 doğum yapıp hemen sonrasında buraya hikaye yazan arkadaşları tebrik ediyorum çünkü şu saat oldu hala çise gidemedim 😅 ama çok şükür pozitif ve harika bir doğum hikayem var inşallah yazabilirim, bizden geçti ama belki biri okur da iyi gelir diye yazmak istiyorum 😊

Ayy Allah kurtarsın hepimizi. Gitmediği gibi eve bana bi faydası yok bütün işi ben yapıyorum o etkiler mi acaba

Benimki de öyle Bir de çocuk hasta olmuş yok çocuğun ateşi var yok çocuğa iyi bakmıyorsun. Değişik değişik söylemlerde bulunuyor iyice beni sinir ediyor. Bence stresten de olabilir ama gene de yanlış yönlendirmek istemem

Benimki de öyle Bir de çocuk hasta olmuş yok çocuğun ateşi var yok çocuğa iyi bakmıyorsun. Değişik değişik söylemlerde bulunuyor iyice beni sinir ediyor. Bence stresten de olabilir ama gene de yanlış yönlendirmek istemem
Ayy aynı 😂 çocuk hapşırıyor diyor aha boğazı ağrıyor. Çocuğun gazı falan yok sancıdan kıvranıyor diyor çıldıracağım…

Kızlar bebeğimin ateşi yükselince bu sabah doktora gittik, 37.5 di 38 olmadığı ve başka göğsünde sıkıntı olmadığı için sorun yok dedi doktor calpol şurup verdi. Asıl bomba olan ise kapıda beklerken eşim hala darlıyordu beni ocean meselesinden hala bıt bıt. Doktora sorduk ne kullanalım diye oda ocean ve bir markayı söyledi. Dedim 400 lük olan demi evet dedi eşimde 2 yaş mevzusu yazıyor dedi kadın açıklama yaptı bizim ki mors oldu bi güzel gittik aldık ocean d vitaminini 😁 bana her gördüğünü alma diyen adama kapak oldu ohh😂

Hastalıklara anne ve babamdan dolayı alışkın olduğum şeylerdi. Çok uzun yıllar mücadele ile geçti taki vefat edene kadar onlar. Son 3 yıldır sakin bir hayatım vardı. Şimdi tekrar bir mücadele altına girdik. Ama evlat olunca daha farklı oluyormuş. Evet bağışıklığım çok düştü bugün ocean d vitamini, magnezyumu, solgarın da multivitamini aldım kendimi toparlayayım diye şifa olsun inşallah. Çok güzel şeyler yazmışsın arkadaşım. Umarım temennilerindeki gibi olur her şey. Çok teşekkür ederim, hepimiz için Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah ♥️
Neden ateslendi .benim kızım sıkı giydirmek ten ateslenmişti inceltince normale dondu birde makattan ölcersen 37.5 normal 1derece yüksek cıkarmıs makattan

yüzü bana dönük olacak şekilde kucağıma yan yatırıyorum. Emzirme pozisyonunda yatay karnının üzerinde bir yere koyuyorlardı. O pozisyon gibi.. ağzına emzik veriyorum. Uykusuzluktan bazen emzikle dövüşüyor ama yüzü bana dönük göğsüme yakın olduğu için emziği atamıyor bir şekilde tutuyor. Önce hırsla emiyor, sonra sakinleşiyor. Derin uykuya geçince kaslar gevşiyor ya emzik ağzından düşüyor. emzik ağzından düşene kadar yatağına bırakmıyorum

Yöntem olarak bir kaç değişiklik yaparak devam ediyoruz. Önce telefondan ninni açıyordum. Sonra o kesmedi saçını sevip bir şeyler anlatmaya başladım. Son zamanlarda da şarkı söylüyorum. Bu arada sesim iğrençtir çocuk bu ses teröründen kurtulmak için hızla uyuyor bence 😂
Benim Cimcime de yatarak yatmayi rafa kaldirdi kac gundur, koynumda dikey uyuyor once, sonra derinlesince yataga aliyoruz 😃 Ben de hikaye okuyordum, nasil olsa anlamiyor dunya klasiklerinden okuyayim bari 😂

Back