2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ayy ben bunu soracaktım tam da . Yatagina koyarken çok irkiliyor bazen bende cok yumuşak koyamıyorum elimi kafasının altından çekerken attiriveriyorum gibi oluyo irkiliyo sonra üzülüyorum korkuttummu acaba diye :/

Mama vermiyoruz kuzum doktor suan anne sutu yeterli dedi
Kriz anlarında meme verilmeye çalışılmamalı diye okumuştum. Çok aç olduğunda da almıyor memeyi. İlk kucağınıza dik olarak alın sakinleştirin. Benim kızım emmeyi çok sevmesine rağmen bazen zorlanıyorum vermekte. Çareyi ilk olarak bir iki damla sağıp ağzına damlatmakta buldum. Tadını alınca hemen yapışıyor memeye.

Kızlar bebişleriniz emerken yada uykuda sürekli inleme gibi bir ses çıkarıyor mu normal mi
Keçi gibi ses çıkarıyor benimki
Ayy ben bunu soracaktım tam da . Yatagina koyarken çok irkiliyor bazen bende cok yumuşak koyamıyorum elimi kafasının altından çekerken attiriveriyorum gibi oluyo irkiliyo sonra üzülüyorum korkuttummu acaba diye :/
Yatağa koyarken önce ayaklarını değdir yatağa

Hangi damlayı kullanıyorsun canım?
Ben slingi 1.5 aylıkken kullanmaya başladım ama bebek o zaman kullanabilir diye değil öncesinde kucağa alışmasın diyordum ama zaten alışıyorlar dedim bari alayım.

Evet 2 aylık olunca çeneleri çok güçleniyor bugün bir kez biberon verdim hiç taşırmazdı o kadar güçlü çekti ki hep akıttı yanlardan
Hiç üzülme annesi canı yansa ortalığı inletiyor bu minikler kendini çizmesinden iyidir asıl o zaman canı yanardı
Braun kulaktan ateş ölçer ve buhar makinesi aldım ben canım. Telsiz almadım kameramız var odasında ses de geliyor uygulamasına girince ama zaten bebek odada değil ben hep yanındayım biraz büyüsün yanında yatmadığım zaman alıcam telsiz
Kızlar bebişleriniz emerken yada uykuda sürekli inleme gibi bir ses çıkarıyor mu normal mi
Evet çok derin uyumuyorsa yapıyor hatta o ses çıkarıyor diye ben uyuyamıyorum

Benim kizim da sessiz huzurlu uykuya dalana kadar garip sesleri oluyor epeyce. bazen keci sesi gibi cikiyor inleme sesi . Ihihih yapiyor
Benim bebe uykusunda da devam ettiriyor. Bazen acaba bir sancısı mi var bilemedim

Boğazı tıkalı gibi ses çıkarıyor. Tıkalı gibi düşünüyorum ebe deniz suyu tuzlu su damla verdi onu damlaticam

Bizimde hırıltı var ama öyle bir ses değil. Burun damlası dan sonrada oluyor. Bildiğiniz inme sesi

Günaydın Zeyno'nun güzel annesi. Tesellilik bir durum yok zaten ilk günden beri çok güçlüsünüz. Ama elbette bu kadar güçlü durmak zorunda olmak insanı delice yorar. Cinsiyeti öğrenmeden önce, hamileyken oğlum olacağını hissediyorumdum ama sorulduğunda bilmiyorum dedim hep. Çünkü kız olursa, yanılmışımsam ona ayıp olur gibi düşünüyordum. Biz böyle şeylere bile takıldık yani gülsem kendimi suçlu hissediyorum demeniz o kadar normal ki. İç dökmeniz çok iyi olmuş. Öncelikle bebeği yorgun karşılama durumunu biraz düzeltebilmek için kan değerlerinize baktırıp eksikleriniz için uygun vitaminleri kullanın. Bunu doğuma son 10-15 gün kalmış gibi düşünün, benim ilk haftalarda en çok zorlandığım konu yemek oldu. Bilmiyorum size yardımcı olabilecek birileri var mı, eve geçtiğinizde daha basit görünen diğer şeyler kafanızda gereksiz yer kaplamasın. Bunları şimdiden organize etmeye çalışın. Buraya doğuma giderken bir fotoğraf eklemiştiniz benim kafamda hem o fotoğraftaki gülümseyen yüzünüz var. Anneliği yaşayamadım demişsiniz ama siz bizden fazla yaşadınız bence. Zorluklarla sınandıkça ne olduğu belirginleşiyor anneliğin. Sarılıp öpüyorum

Arkadaslar memeyi bosalttigini nerden anliyosun birde ben her seferde tek gogustenn emziriyorum bazen sadece 10 dk emiyor bazende 20 25 dk hiç ayni anda iki gogusten emzirmedim kilo alimida iyi

Normalde doydugunu dusunuyordum ama iki gundur gece 3 saatte falan uyaniyor emiyor uyuyor.Benimde baslarda tazikli yani hizli geliyor genzinede kacio hatta onu likir likir icio sonra uykuya dalio.Ama artik sabaha dgru 5 gbi falan uyanio emio yatiriorum geri uyanio emio yatriorum geri uyuyo 9 a kadar boyle devam etti dedim acaba doymadimi 30 ml mama verdim 11 e kadar deliksiz uyudu.Oyuzden doymadgni dsnuorum. baslarda sarilik olmasin die biberon verdim oda baya hizli akiyor esimde diorki ona alisti senin gogsnden az gelince ugrasmak istemio.Basta yok diodum ama galiba oyle oldu.Elektrkli sut sagma cihazi aldik onun biberonu var ama ondada igne ucu kadar delik var ve emmezsen damlamio bile ben onu nasil tutturacam kizima bilmioeum ya.Az once denedimda ciyak ciyak agladi gazi geldide mi agladi biberonumu istemio anlamadim Her defasinda ayni dert ya buda erken birakacak herlde.Simdi yine uyumuyor gozunde uyku var kapanio 10 dk snra yine aglio offf

Bu kuzular anlaşmışta gelmiş gibiler şu günlükken şunu yapalım bu günlükken bunu yapalım bu ara hepsi uyurken keçi gibi ses çıkarıyor demek ki. İyiki bu grup var bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip tamam diyorum dönemsel birşey geçecek. Yoksa bir yeri mi acıyor diye dert ederdim

Ah irmake çok kalp bırakıyorum ve kocaman kocaman sarılıyorum burdan sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…