Yaa nasıl birşey o dediğin canım , hangi ilacın içinden çıkıyor müsait olduğunda resim çekebilirmisin
Bende sağıp artık bu şekilde yapayım bari canım
Gündüz hiç uyumuyor ben anlamıyorum nasıl olacak böyle
Dalıyor yerine koyuyorum anında uyanıyor
Hani yani açsan emsene memeyi be evladım , memede neden uyuyorsun
Bazen bende kendime hiç vakit ayıramadığımı farkediyorum
yani duş yapmak bile lüks oldu artık , bir de benimki gündüz hiç uyumuyor neredeyse çok ama çok yoruluyorum
Eskiden mamayı verince uyurdu yok artık o şekilde de uyumuyor
Yaa bende de var sling
Erken olur diye kullanmıyordum ben ama artık kullansammı bilemedim bebiş 21 günlük oldu
Bence çok mantıklı
Bu biberon işini denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum , son zamanlarda memede çok uyuyakalıyor , biberonun akışına alışırsa hiç emmez diye korkuyorum
Ben ilk günlerden itibaren veriyorum canım , bazı zamanlar çok kurtarıcı oluyor , ayrıca biz de foto çekimine gittik orada şırıngayla besledim kendim , illaki biberon olmasına gerek yok, bi sor istersen canım
Çok iyi canım yaa , bende işte cesaret edemiyorum , zaten sütüm çok fazla değil , res yaşarsam iyce sütüm azalır korkusuna hiç deneyemedim bile
Emzirmeye başlıyorum büyük bir sabırla
10 dk geçmeden uyukluyor , dolayısıyla doymuyor tabi, sürekli uyandırıp devam etmesini sağlıyorum ama çok verimli emmediği için uykuya da dalamıyor , bende senin gibi bi 2 aylık olmasını bekliyorum canım , hep 2 aylıkken çene kaslarının kuvvetlendiğini ve daha rahat emdiğini söylüyorlar , ben her öğünde mama vermiyorum ama vermediğim için doymuyor belkide o yüzden uykuları çok düzensiz
Kuvvetli emseler süt de ona göre artar
Valla şu günler biraz ilerlese de düzene girse bişeyler
Neden canım , öyle düşünme , ne kadarlık bebeğin , zamanla rayına oturur herşey
Ben aldım canım , hatta iyi ki almışım dediğim şeylerden biri de o oldu, parasını gerçekten hak ediyor , özellikle ek gıdadan sonra çok daha ihtiyaö olacağını söyledikleri için aldım , malum herşey hergün zamlanıyor