2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım normalde sağdığın süt oda sıcaklığında 3 saat muhafaza edebilir ve o şekilde verebilirsin diye biliyorum, gitmeden hemen sağsan olurmu o şekilde bilemedim, orada nasıl ısıtacaksın

Ben de sipariş verdim ama çok pahalı ya hala iade mi etsem diye düşünüyordum
Fotocu illa biberon dedi hiç sorma. Oyalanmak istemiyo sanırım 1 kereden alışır mı diye korkuyorum çok. Korbell siparisi verdim ama pahalı ya iade mi etsem diye düşünüyordum kalsın o zaman

Canım normalde sağdığın süt oda sıcaklığında 3 saat muhafaza edebilir ve o şekilde verebilirsin diye biliyorum, gitmeden hemen sağsan olurmu o şekilde bilemedim, orada nasıl ısıtacaksın
Sabah çok erken gideceğiz gidene kadar yine soğur zaten mecbur bi ısıtma durumu olacak

İlacın adını hatırlamıyorum bu canım dediğim şey

Eklentiler

• IMG_20230107_183825.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar emzirme döneminde acı yiyen oldu mu? Yediklerime çok dikkat ediyorum ben süte geçmesin diye. Acı yesem süte geçer mi acaba bilen var mı?

Neden canım , öyle düşünme , ne kadarlık bebeğin , zamanla rayına oturur herşey
36 günlük canım. İlk 6 gün küvezde kaldığı için mamaya alıştı bir de ağır sarılık oldu sütüm de yetersiz olduğu için sık sık mamayla beslemek durumunda kaldım iyice alıştı. Şimdi vazgeçmiyor. Her mamadan önce emziriyorum ama sütüm de çok yok maalesef sinirleniyor

Canım ben philips avent biberon kullanıyorum.Bebek çekmeden ağzına süt gelmiyor.o tarafı iyi meme gibi aynı

Sabah çok erken gideceğiz gidene kadar yine soğur zaten mecbur bi ısıtma durumu olacak
Benmari usulü ısıtman lazım.sıcak su içine biberonu koyup ısıtacaksın.sen termosla sıcak su götür.sütü de biberonla al yanına.birde tas gibi bişey al.orda sıcak suyu tasa boşaltır sütü ısıtırsın ama içmeyecekse sadece foto içinse hiçbirine gerek yok zaten.bence içinde süt olan biberonu önüne falan koyacaklardır içireceklerini sanmam

Bende cam kenarına tutuyorum günde 10.15 dk güneş almıyor ev ama işte ışık yani . Lambayı da gece sondurmuyorum yanık kalıyor

Canım daha erken, zamanla herşey rayına oturacak emdikçe ve sen sağdıkça artacak , bende aynı durumdayım , hem artmasa bile dünyanın sonu mu ,bizim bebeklerimizde süt+ mamayla beslensinler ne yapalım
Canım ben philips avent biberon kullanıyorum.Bebek çekmeden ağzına süt gelmiyor.o tarafı iyi meme gibi aynı
Tommie tip vardı bende o da anne memesine yakın diye almıştım, philips avent de alayım bari yaa

Bende aynı sekıldeDoktorda cok yuksek hastalıga sebep olur 22derece olsun dedi korkuyo insan .ama üzerini bile örtemiyorum areslenıyo sıcaktan tek kat giydiriyorum ben zaten gecelikle
Ben çocuğu hafiflettikce babannesi sarıyor çocuk hapşırınca ki yenidoğan döneminde çok hapsirirlar ,ah üşüdü deyip battaniyelere sarıyor filan ,usuttu gaz ondan oluyor diyor ,ayy ay evet destekleri büyük ama keşke bazı şeyleri bize bıraksalar büyükler ne güzel olur

SUAVINEX Zero-Zero Anti-Kolik Şişe, 0 Ay Yavaş Akış 180 ml, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B07J2JQP9N?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_P5NTEPBN085RHC452ATD
Böyle birşey gördüm ve çok mantıklı geldi

Selam kızlar aranızda bebeği çok korkan varmı.Benim oğlum aşırı korkuyor irkiliyor gece uykuda sesler çıkarıyor inleme vs gibi.Bu akşam üzeride meme emerken bir anda gözlerini büyükçe açıp sıçradı.agladi sonra.

Bende aynı sekıldeDoktorda cok yuksek hastalıga sebep olur 22derece olsun dedi korkuyo insan .ama üzerini bile örtemiyorum areslenıyo sıcaktan tek kat giydiriyorum ben zaten gecelikle
Ben kalın giydirdim heralde aşırı sıcak tutmusum yavrumun bütün yüzü vücudu isilik oldu.sivilce gibi

annem ve kayınvalidem ben actıkca sardılar annem telefonda bile ört iki battaniye dedi yıkama üşür dedi cocuk isiledi ve ateslendi üzerini acınca uykuya dalabıldı yazık.annelik içgüdüsüne güvenmek gerek bence en iyisini anne bilir .

Biz de kan uyuşmazlığı yok belki o yüzden ilaç vermez inşallah. Bu ilaç meselesini eşimin ailesine anlatmak falan hiç istemiyorum. Umarım o duruma gelmeyiz. Size de geçmiş olsun.

Ben kalın giydirdim heralde aşırı sıcak tutmusum yavrumun bütün yüzü vücudu isilik oldu.sivilce gibi
Evet bizimde yüzümüz ondanmıs iltihaplı gibiydi üzerini inceltince bi kac günde azalttı.kuvözde 28derecedeydi ve üşümüyordu bana getirirlerken ince bir zıbınla getirdiler ve oda cok soğuktu klima calısıyordu bu cocuk hastalık atlattı üşür dememişler biraz gevşek olmak gerek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…