Aynen eds canım ama dışarıda dediğin bigi uğraşılmaz. Ben enjektörle veriyorum bazen şu ilaçların içinden çıkan var ya kiloya göre verilen ilaçlar onlardan. Hem miktar olarak da daha çok alıyor
Yaa nasıl birşey o dediğin canım , hangi ilacın içinden çıkıyor müsait olduğunda resim çekebilirmisin
Benimki de öyleydi canım ve doymadığını fark ettim yani memeyi tam boşaltamıyor bazen bir saat kalıyor ama yok yani olmuyor. Bende emdikten sonra sağıyorum 50 cc falan çıkıyor onu içince hemen uykuya dalıyor. Seninki de belki memeyi boşaltamıyor olabilir
Bende sağıp artık bu şekilde yapayım bari canım
Gündüz hiç uyumuyor ben anlamıyorum nasıl olacak böyle
Dalıyor yerine koyuyorum anında uyanıyor
Hani yani açsan emsene memeyi be evladım , memede neden uyuyorsun
Ya ben çok bunaldım bu süt sağma işinden. Bu akşam tam bir saat emdi toplam 2 göğsü ama boşaltamadı ve doymadı o yüzden. Bende sağıp verdim onu içince doyup uyudu hemen. Hep böyle mi olacak ya çok sıkıldım artık ne zaman öğrenecek tam boşaltmayı kendimi kısıtlanmış hissediyorum
Bazen bende kendime hiç vakit ayıramadığımı farkediyorum
yani duş yapmak bile lüks oldu artık , bir de benimki gündüz hiç uyumuyor neredeyse çok ama çok yoruluyorum
Eskiden mamayı verince uyurdu yok artık o şekilde de uyumuyor
Kız 5 dk önce slingle lavaboya gittim
çaresizlik insana neler yaptırıyor
Yaa bende de var sling
Erken olur diye kullanmıyordum ben ama artık kullansammı bilemedim bebiş 21 günlük oldu
Böyle geziyoruz artık
en azından oturabiliyorum ve ayaktayken güç kullanmama gerek olmuyor bebiş için çünkü küçük bile olsalar kollar kopuyor bir süre sonra
Bence çok mantıklı
Bende şırıngayla veremedim kızım emmek istedi.mecbur biberon verdim korka korka ama şimdi hem emiyor beni hem biberon alıyor
Bu biberon işini denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum , son zamanlarda memede çok uyuyakalıyor , biberonun akışına alışırsa hiç emmez diye korkuyorum
Kaçıncı gün emzik verdiniz kızlar? Ben 1 ay kesinlikle vermeyecektim ama foto cekimine götüreceğiz fotoğrafçı emzik ve biberon istiyor. Bu zamana kadar ikisinğ de vermemiştim. Hiç biberondan emmeyen çocuk o gün biberondan emebilir mi? Sonrasında inşallah memeyi reddetmez
Anı olsun diye çok istedim ama endişeliyim bundan dolayı
Ben ilk günlerden itibaren veriyorum canım , bazı zamanlar çok kurtarıcı oluyor , ayrıca biz de foto çekimine gittik orada şırıngayla besledim kendim , illaki biberon olmasına gerek yok, bi sor istersen canım
Şırınga gerçekten çok zor, ben biberonla veriyorum çok şükür şu ana kadar meme reddi yaşamadım ins yaşamam da , iki farklı biberon var hatta evde dönüşümlü ikisiyle de veriyorum
Çok iyi canım yaa , bende işte cesaret edemiyorum , zaten sütüm çok fazla değil , res yaşarsam iyce sütüm azalır korkusuna hiç deneyemedim bile
Ben de aynı durumdayım.kızım memeyi tutuyor başlarda cok cok emiyor 1-2 dk sonra ya uyuyor ya süt azalıyor diye sinirleniyor emmeyi kesiyor.sağıyorum mesela 15-20 cc daha süt çıkıyor.tüm memeyi boşaltamıyor.bende kalanı sağıp veriyorum zaten o da az geliyor üstüne de mama veriyoruz.ya da bi öğün süt bi öğün mama şeklinde.küçük diye mi böyleler yoksa emzirme desteği mi alsam kararsız kaldım.biraz bekleyin büyüyünce daha rahat çeker diyorum bu sefer de yine çekemezse destek almak için geç mi kalmış olurum diyorum çok arada kaldım
Emzirmeye başlıyorum büyük bir sabırla
10 dk geçmeden uyukluyor , dolayısıyla doymuyor tabi, sürekli uyandırıp devam etmesini sağlıyorum ama çok verimli emmediği için uykuya da dalamıyor , bende senin gibi bi 2 aylık olmasını bekliyorum canım , hep 2 aylıkken çene kaslarının kuvvetlendiğini ve daha rahat emdiğini söylüyorlar , ben her öğünde mama vermiyorum ama vermediğim için doymuyor belkide o yüzden uykuları çok düzensiz
Kuvvetli emseler süt de ona göre artar
Valla şu günler biraz ilerlese de düzene girse bişeyler
Bebeğim resmen mamayla büyüyor ya çok üzülüyorum
Neden canım , öyle düşünme , ne kadarlık bebeğin , zamanla rayına oturur herşey
Kızlar korbell alıp kullanan var mı hani şu bebek bezi için özel çöp kovası
Ben aldım canım , hatta iyi ki almışım dediğim şeylerden biri de o oldu, parasını gerçekten hak ediyor , özellikle ek gıdadan sonra çok daha ihtiyaö olacağını söyledikleri için aldım , malum herşey hergün zamlanıyor