• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım

Benimki de 17 günlük. Bu hafta başladı bu olay. Ağzından da burnundan da çıktığını gördüm. İnşallah sizinki devam etmez. Bizimki de biter inşallah
İnşallah on dakika oldu emzireli korkuma uyuyamıyorum öyle onu izliyorum inşallah sizinki de biter en kısa sure de

Kızlar bir şey daha soracağım ben hipotiroidi hastasıyım 7 yıldır. Kızıma işitme testi yaptılar ve her iki kulak geçti. Ama buna rağmen 6 aylık olunca tekrar eğitm araştırma ya da üniversite hastanesinde tekrarlanması gerek dediler sevk ettiler. Bende nedenini sordum oğlumda böyle bir şey olmamıştı çünkü. Bakanlık her sene riskli hastalıklar tanımlıyor ondan kaynaklı sadece kontrol amaçlı ysptiracagimizi söyledi. Böyle bir durum yaşayan vR mi aranız da ve hangi birimden randevu aldınız

Kızlar sezeryan dikiş izi kalmaması için hangi kremi kullanıyorsunuz, bende contractubex vardı ama son kullanma tarihi geçmiş içime sinmedi ,fiyatları da uçmuş , alternatif ne alabilirim🤔

Kızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım
İlk 2 hafta içinde yapılıyor canım ama senin de çok geç kalınmış değil bence hatta daha önce konuşup teklif aldığım birinin mesajının resmini paylaşayım

Eklentiler

• 8FD2AA03-2550-4254-B775-5267C0BFB47D.jpeg
    8FD2AA03-2550-4254-B775-5267C0BFB47D.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar sezeryan dikiş izi kalmaması için hangi kremi kullanıyorsunuz, bende contractubex vardı ama son kullanma tarihi geçmiş içime sinmedi ,fiyatları da uçmuş , alternatif ne alabilirim🤔
Bana doktorum bu kremi yazdı canım bir bak istersen

Eklentiler

• 7CB24C76-A2DC-4E8E-87FE-E439DB7092FE.png
    7CB24C76-A2DC-4E8E-87FE-E439DB7092FE.png
    196,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bir şey daha soracağım ben hipotiroidi hastasıyım 7 yıldır. Kızıma işitme testi yaptılar ve her iki kulak geçti. Ama buna rağmen 6 aylık olunca tekrar eğitm araştırma ya da üniversite hastanesinde tekrarlanması gerek dediler sevk ettiler. Bende nedenini sordum oğlumda böyle bir şey olmamıştı çünkü. Bakanlık her sene riskli hastalıklar tanımlıyor ondan kaynaklı sadece kontrol amaçlı ysptiracagimizi söyledi. Böyle bir durum yaşayan vR mi aranız da ve hangi birimden randevu aldınız
Bizde geçmiştik yoğun bakıma yatıp cıkınca zatürre den aynı seyi soylediler nereden alınır bilmiyorum

Kızlar bebişin yüzünde kırmızı beyaz noktalar var minik minik normal mi acaba kuruluk var heralde diye iki gündür yağ olayım sürüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Hametan da kullandım hiç bi işe yaramadı ☹️
Canın kaçıncı günde başladı senin bu pişik sorunu? Bizde mustela 1 2 3 yazan pişik kremi vae şimdilik hiç sorun yaşamadık acaba ondan da mı denesen
Kızlar bebişin yüzünde kırmızı beyaz noktalar var minik minik normal mi acaba kuruluk var heralde diye iki gündür yağ olayım sürüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Canım süt ürünleri tüketimine dikkar et bazen süt ürünleri alerjisi de böyle yapabiliyormuş bebişlerde. Bi de dr lar yağı önermiyo onun yerine kremi öneriyolar ben bi dr videosu izledim vücut yağı önermiyorum cilt bariyerini tıkıyor onun yerine güzel bi nemlendirici kullanabilirsiniz demişti

Canım benim bebeğimde de vardı, yenidoğan hemşiresine sordum çok nornal dedi. Anne karnında suda olmaları ve doğduktan sonra vücüt yağı değişikliğinden oluyor zamanla geçecek yağ tabakası dengeye gelince dedi.
Canın kaçıncı günde başladı senin bu pişik sorunu? Bizde mustela 1 2 3 yazan pişik kremi vae şimdilik hiç sorun yaşamadık acaba ondan da mı denesen

Canım süt ürünleri tüketimine dikkar et bazen süt ürünleri alerjisi de böyle yapabiliyormuş bebişlerde. Bi de dr lar yağı önermiyo onun yerine kremi öneriyolar ben bi dr videosu izledim vücut yağı önermiyorum cilt bariyerini tıkıyor onun yerine güzel bi nemlendirici kullanabilirsiniz demişti
Aldım ama henüz kullanmadım. Pişik geçince ona devam edeceğim. Çünkü başladığımız ürüne istikrar etmek gerekiyormuş iyileşmesi için. Bugün yıkadık sabaha hepten azalmışsa pişik mustelaya geçeceğim. Teşekkür ederim önerin için.

Back