- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.461
Kızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah on dakika oldu emzireli korkuma uyuyamıyorum öyle onu izliyorum inşallah sizinki de biter en kısa sure deBenimki de 17 günlük. Bu hafta başladı bu olay. Ağzından da burnundan da çıktığını gördüm. İnşallah sizinki devam etmez. Bizimki de biter inşallah
İlk 2 hafta içinde yapılıyor canım ama senin de çok geç kalınmış değil bence hatta daha önce konuşup teklif aldığım birinin mesajının resmini paylaşayımKızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım
Bana doktorum bu kremi yazdı canım bir bak istersenKızlar sezeryan dikiş izi kalmaması için hangi kremi kullanıyorsunuz, bende contractubex vardı ama son kullanma tarihi geçmiş içime sinmedi ,fiyatları da uçmuş , alternatif ne alabilirim
Bizde geçmiştik yoğun bakıma yatıp cıkınca zatürre den aynı seyi soylediler nereden alınır bilmiyorumKızlar bir şey daha soracağım ben hipotiroidi hastasıyım 7 yıldır. Kızıma işitme testi yaptılar ve her iki kulak geçti. Ama buna rağmen 6 aylık olunca tekrar eğitm araştırma ya da üniversite hastanesinde tekrarlanması gerek dediler sevk ettiler. Bende nedenini sordum oğlumda böyle bir şey olmamıştı çünkü. Bakanlık her sene riskli hastalıklar tanımlıyor ondan kaynaklı sadece kontrol amaçlı ysptiracagimizi söyledi. Böyle bir durum yaşayan vR mi aranız da ve hangi birimden randevu aldınız
Cok teşekkürler canimBana doktorum bu kremi yazdı canım bir bak istersen
Hametan da kullandım hiç bi işe yaramadıHametan öneririm kantaron yağı iyi ama o da uzun kullanınca farklı tepki veriyor. Sağlık ocağında yazdırabilirsin.
Canın kaçıncı günde başladı senin bu pişik sorunu? Bizde mustela 1 2 3 yazan pişik kremi vae şimdilik hiç sorun yaşamadık acaba ondan da mı denesenHametan da kullandım hiç bi işe yaramadı
Canım süt ürünleri tüketimine dikkar et bazen süt ürünleri alerjisi de böyle yapabiliyormuş bebişlerde. Bi de dr lar yağı önermiyo onun yerine kremi öneriyolar ben bi dr videosu izledim vücut yağı önermiyorum cilt bariyerini tıkıyor onun yerine güzel bi nemlendirici kullanabilirsiniz demiştiKızlar bebişin yüzünde kırmızı beyaz noktalar var minik minik normal mi acaba kuruluk var heralde diye iki gündür yağ olayım sürüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Canım benim bebeğimde de vardı, yenidoğan hemşiresine sordum çok nornal dedi. Anne karnında suda olmaları ve doğduktan sonra vücüt yağı değişikliğinden oluyor zamanla geçecek yağ tabakası dengeye gelince dedi.Kızlar bebişin yüzünde kırmızı beyaz noktalar var minik minik normal mi acaba kuruluk var heralde diye iki gündür yağ olayım sürüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Aldım ama henüz kullanmadım. Pişik geçince ona devam edeceğim. Çünkü başladığımız ürüne istikrar etmek gerekiyormuş iyileşmesi için. Bugün yıkadık sabaha hepten azalmışsa pişik mustelaya geçeceğim. Teşekkür ederim önerin için.Canın kaçıncı günde başladı senin bu pişik sorunu? Bizde mustela 1 2 3 yazan pişik kremi vae şimdilik hiç sorun yaşamadık acaba ondan da mı denesen
Canım süt ürünleri tüketimine dikkar et bazen süt ürünleri alerjisi de böyle yapabiliyormuş bebişlerde. Bi de dr lar yağı önermiyo onun yerine kremi öneriyolar ben bi dr videosu izledim vücut yağı önermiyorum cilt bariyerini tıkıyor onun yerine güzel bi nemlendirici kullanabilirsiniz demişti
Bugün bız de öyleyiz yatağa bırakmaya korkuyorum. Nefes alamiyo gibi yapiyo ağlıyorUyumuyor Delircem sinirlerm alt ust oldu yerine.koymamla basiyo cigligi off
Kıyamam bazen oluyor bizde de,kucakta tutuyoruz ağlamasın diye,şu an kucağımda yazıyorum hatta.Gaz sancıları vardır belki?Uyumuyor Delircem sinirlerm alt ust oldu yerine.koymamla basiyo cigligi off
Aynen,reflü yatağında yatıyoruz biz ve aşağı kaydırıyor kendisini kıpırdamaktan homurdanmaktan bi hal oluyorBugün bız de öyleyiz yatağa bırakmaya korkuyorum. Nefes alamiyo gibi yapiyo ağlıyor
Bizimkinde de minik sivilce isilik gibi bisy çıktı. Ama senin dediğin beyaz nokta burnunda varKızlar bebişin yüzünde kırmızı beyaz noktalar var minik minik normal mi acaba kuruluk var heralde diye iki gündür yağ olayım sürüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Akşam 9 dan beri uğraşıyorum tam uyuyor 2 dk sonra uykusunda elini yüzüne gözüne kafasına götürüp sinirleniyo huzursuzlaniyo uyaniyor ve emmek istiyo çığlık kıyamet.Uyumuyor Delircem sinirlerm alt ust oldu yerine.koymamla basiyo cigligi off
Ablam hemşire artık o ilacı zaten önermediklerini söyledi. Sadece kantoron sür dedi.Kızlar sezeryan dikiş izi kalmaması için hangi kremi kullanıyorsunuz, bende contractubex vardı ama son kullanma tarihi geçmiş içime sinmedi ,fiyatları da uçmuş , alternatif ne alabilirim