2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Ah canım çok geçmiş olsun. En korktuğum şey, nasıl oldu? Emzirmiyor muydun?

Ben göğsüm sıkışınca sıcak su torbası koyup sağım yapmıştım iyi gelmişti

Ah canım çok geçmiş olsun. En korktuğum şey, nasıl oldu? Emzirmiyor muydun?

Ben göğsüm sıkışınca sıcak su torbası koyup sağım yapmıştım iyi gelmişti
Sağol canım. İnan hiç anlamadım hep emziriyordum emzirmesem sağıyordum. Büstiyerimin lastiği mememin üstüne çıkmış geçen gün sıkmış farketmemişim sonradan canım acıdı ondan sonra oldu. Allah kimseye vermesin çok beter birşey

Selam kızlar aranızda bebeği kusan varmı.Emzirdikten sonra bebeğim kusuyor bazen süt geliyor ..bazende kesik kesik beyaz geliyor agzindan.Bide boğazına bazen kaçıyor tıkanıyor sırtını sıvazlayarak çıkartıyor

Canım benim de çok sık oluyor.sıcak suyla duş al masaj yap ve arkasından sağ sonra emiyorsa emzir.benim 2 gündür şişti daha bugün açabildim

Kızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
lahana iyi geliyor haşlayıp dondurup göğsünüze koyunca kardeşimde çok sık kullanmıştık

Büyük bir şey atlatmışsın canım geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz yeni ilaçların faydasını görürsün ve bir an önce toparlarsın.

Çok geçmiş olsun bir an önce geçer ve rahatlarsın umarım.
Kavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakinda
Bana ilk doğum, sezaryen sütün gelmesi 3 günü bulur demişti. Hem kendi doktorum, hem kızımın doktoru. Sonrası çok parlak gitmese de bizim için gerçekten 3 gün sürdü gelmesi
Canim dun Aksam evimize geldik sonunda, bol bol Melissaya mama vermekle mesguluz:) tesekkür ederim sordugun icin .

Yeni yıl, yeni hayat.. sağlıkla huzurla devam etsin

Hasta olan annelerimize ve yavrularimiza çok çok geçmiş olsun covid belasından sonra ne türlü hastalıklar çıktı, bizim evde de hem abla hem baba okula gittiği için hastalık eksik olmuyor maalesef bebeğe geçecek diye aklım gidiyor. Bana da bulaştı sanirim 2 gündür boğazım fena

Kavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakinda
Çok şükür, tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Üzülme mama ile toplar bizimde öyleydi gelmeyince mama verdik sütte yetişti 4-5 güne arkadan. Sarılıkta yavaş yavaş düşüyor. Benimde sütüm bitti gibi bişi. İlaçlar ve stresten toplasan her sağımda 30 cc çıkıyor, ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…