• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Canım ne durumdasın , bende 33 hafta ikiz gebeyim ve şimdiden cok zor, iki gundur göbeğimin çevresi çatlamaya bile basladı 🥺 sende olustu mu, doktorun gun verdi mi almak için
Ya benim çatlak kremlerim bitti evde de Hindistan cevizi yağı vardı dedim zaten şurda doğuma ne kaldı almayım idare edeyim Hindistan cevizi yağıyla, 35. Haftada birden çat diye çatladım.😬 Yani hala da ekstra bişi almadım napıcam bilmiyorum çatlıyor valla

Doktorum sürekli 2 hafta daha sabret diyor 2 hafta hiç bitmiyor hala günümüz yok nstlerim sıklaştı sadece.

Beni en çok zorlayan sırt ağrım giderek daha çok artıyor ama yeter ki Bebişler iyi olsun napalım 🫣

Ya ikiz annelere birşey soracağım iki üç kez denk geldim de bu konuya sizin doktorlarınız doğum ile ilgili gün konusu mu açıyor ben benimkine sorunca bir sıkıntı olusmadıgı sürece onlar ne zaman karar verirse gelirler diyor bana öyle planlı bir gün falan yok yanı bu yüzden de her hafta kontrole gidiyorum şekerden dolayı vs bir problem var mı diye gerçi sekerde gel sınırdaydı ve hep dikkat liyim ama yine tedbiri elden bırakmıylt şuana kadarda çocuklara bir yansıması olmadı ama ne zaman gün sorsam onu bende değil çocuklar karar verecek diyor 😅

Hahah aynı durumdayız gün yok şeker sınırda yüksek çıktı dikkat ettim 24. Haftadan beri artık çok sallamıyorum

Öksürükten duramıyorum. Bebeğe zarar vermiş miyimdir. Hareketlerini tskip ediyorum. Ama içimdeki korku da gitmiyor. Ben hastalığı iş yerinde kaptım. Kadın ne rapor aldı ne izin aldı ise gelmeye devam etti. Ya ben onlar gibi değilim ailem yok yakında yemek yapacak biri de yok. Dün izin yazdırdım. Diyor ki sıra sana gelmiş. İçimden çok üzüldüm gider ayak kimse ile tartışmaya girmek istemiyorum ama insan bir sorar geçmiş olsun bile yok. Kendim mi abartıyorum ben hamile birine grip bulaştırsam üzülürdüm

Terleme sorunu yaşayan var mı?

Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor
Bende öyleyim evde yanık şaziye gibi dolanıyorum😂 Petekler en düşükte,camı açıp uyuyorum. Nefes alamıyor ve yanıyor gibi oluyor ateş basıyor. Sürekli kısa kolluyum zaten. Daha çok göğüs kafesim terliyor ve ensem.

Öksürükten duramıyorum. Bebeğe zarar vermiş miyimdir. Hareketlerini tskip ediyorum. Ama içimdeki korku da gitmiyor. Ben hastalığı iş yerinde kaptım. Kadın ne rapor aldı ne izin aldı ise gelmeye devam etti. Ya ben onlar gibi değilim ailem yok yakında yemek yapacak biri de yok. Dün izin yazdırdım. Diyor ki sıra sana gelmiş. İçimden çok üzüldüm gider ayak kimse ile tartışmaya girmek istemiyorum ama insan bir sorar geçmiş olsun bile yok. Kendim mi abartıyorum ben hamile birine grip bulaştırsam üzülürdüm
Yok kesinlikle haklısınız insanların daha dikkatli olması lazım duyarsız insanlar benim de canımı sıkıyor. Öksürük kısmına takılmayın amniyon sıvıları ne güne duruyor içiniz rahat olsun ✨

Kesinlikle haklısın komşularım en ufak gripte veya çocukları bile griplense uzaktan görüşüyor önemli olmadıkça da yan yana gelmiyolar benimle. Aynı şekilde hiç tanımadığım bir yere gittim davet edildim yani oraya gelecek olan bir kadın da hamile kuzenine bulaştırmak istemiyorum gelmesem mi acaba vs diye sormuştu. Yani düşünen düşünebiliyor da bir o kişi mi öküz şimdi 🤬

Kesinlikle haklısın komşularım en ufak gripte veya çocukları bile griplense uzaktan görüşüyor önemli olmadıkça da yan yana gelmiyolar benimle. Aynı şekilde hiç tanımadığım bir yere gittim davet edildim yani oraya gelecek olan bir kadın da hamile kuzenine bulaştırmak istemiyorum gelmesem mi acaba vs diye sormuştu. Yani düşünen düşünebiliyor da bir o kişi mi öküz şimdi 🤬
Yani tabi ki herkes bu hassaslığı göstermiyor ama eden edebiliyorsa etmeyende art niyet ararım

Hayır düşüncesiz olup sana bulaştırması bir yana bir de laf sokuyor utanmadan sıra sana mı geldi diye. Yazık günah ya. İki canlıyız ve ilaç doğru düzgün tüketemiyoruz zaten. Gözümüzden sakınıyoruz yavrularımızı. Allah o insanın kalbine biraz merhamet versin. Ben de geçenlerde arkadaşımla buluşacaktım telefonda sesinden anlamasam grip olduğunu hiç demeyecek bile ben gribim diye. İnsanlar malesef düşüncesiz

Ya benim çatlak kremlerim bitti evde de Hindistan cevizi yağı vardı dedim zaten şurda doğuma ne kaldı almayım idare edeyim Hindistan cevizi yağıyla, 35. Haftada birden çat diye çatladım.😬 Yani hala da ekstra bişi almadım napıcam bilmiyorum çatlıyor valla

Doktorum sürekli 2 hafta daha sabret diyor 2 hafta hiç bitmiyor hala günümüz yok nstlerim sıklaştı sadece.

Beni en çok zorlayan sırt ağrım giderek daha çok artıyor ama yeter ki Bebişler iyi olsun napalım 🫣
Çatlak kremlerine doğumdan sonrada devam etmek çok önemli bence tedarik etsen iyi olur doğumdan sonra sıkılasmaya da yardımcı oluyorlar ve zaten çatlaklar kırmızıyken müdahale hala erken müdahale sayılır bişey geçmiş değil yani sıkmayın kendinizi

Hahah aynı durumdayız gün yok şeker sınırda yüksek çıktı dikkat ettim 24. Haftadan beri artık çok sallamıyorum
Keşke sallamasam ben normalde de zaten hamile değilken bile dikkat ederdim beslenmeme falan aktif sporumu da yapardım ama 3-4 aylarda kanamam olunca hareket kısıtlaması gelince spır hayal oldu bence o yüzden de şeker sınırda çıktı 🤦🏼‍♀️

Keşke sallamasam ben normalde de zaten hamile değilken bile dikkat ederdim beslenmeme falan aktif sporumu da yapardım ama 3-4 aylarda kanamam olunca hareket kısıtlaması gelince spır hayal oldu bence o yüzden de şeker sınırda çıktı 🤦🏼‍♀️
Ben de ben de aynı durumdayım diyet sürecin deyken falan hamile kaldım zaten. Sallamıyorum derken vallahi sadece tatlı yiyorum çünkü çikolata yedikçe onların hareketlerini görünce dayanamıyorum. Onun dışında pilavı makarnayı beyaz ekmeyi hayatımdan çıkardım inşallah da kalıcı olur 12 hafta oluyor yemeyeli

Sıra sayende bana geldi deseydın hadsiz maske falan kullansaydın keşke 😏

Ben de ben de aynı durumdayım diyet sürecin deyken falan hamile kaldım zaten. Sallamıyorum derken vallahi sadece tatlı yiyorum çünkü çikolata yedikçe onların hareketlerini görünce dayanamıyorum. Onun dışında pilavı makarnayı beyaz ekmeyi hayatımdan çıkardım inşallah da kalıcı olur 12 hafta oluyor yemeyeli
Daim olsun diyelim ama hamilelikte insanın canı istemeyeceği şeyler istiyor ben doktoruna anlaşma yaptım doğumdan sonra saglıksız ne varsa odamda istiyorum diye dedim bana sen öyle mi hiç inandorıcı değil eskiden de seni tanımasam tepki gösteririm ama sen çocuklar hayatında hiç yokken bile yemezsin ki bide çocuklara dokununca sana neler olur bilemiyorum gönlün olsun benden sınırsız izin dedi 🤦🏼‍♀️🤣

Sıra sayende bana geldi deseydın hadsiz maske falan kullansaydın keşke 😏
Keşke kullansaydim. Aslında kendim izin almayı düşündüm önce o hastayken. İzin biriktirdim yazdan beri ücretsiz izne geç çıkmak için. Biraz küçük hesap yaptım galiba kendime daha çok kızıyorum. Yarın inşallah iyi Olcam .

Keşke kullansaydim. Aslında kendim izin almayı düşündüm önce o hastayken. İzin biriktirdim yazdan beri ücretsiz izne geç çıkmak için. Biraz küçük hesap yaptım galiba kendime daha çok kızıyorum. Yarın inşallah iyi Olcam .
Buhar makinesi varsa evde bulunduğunuz odada sürekli calıstırın ve sürekli ılık birşeyler tüketin çok geçmiş olsun

Daim olsun diyelim ama hamilelikte insanın canı istemeyeceği şeyler istiyor ben doktoruna anlaşma yaptım doğumdan sonra saglıksız ne varsa odamda istiyorum diye dedim bana sen öyle mi hiç inandorıcı değil eskiden de seni tanımasam tepki gösteririm ama sen çocuklar hayatında hiç yokken bile yemezsin ki bide çocuklara dokununca sana neler olur bilemiyorum gönlün olsun benden sınırsız izin dedi 🤦🏼‍♀️🤣
Hahaha ben öyle bir şey de yapamıyorum almadığım kiloyu sonradan almakta istemiyorum 😂😂

Bugün tam 35 haftalık oldukkk
Kontrole gidicektim ama doktorum gene yok gene yok hafta içi tek gidemiyorum hastane evime ters sinirden ağlıcam son 4 randevum hep böyle doktorumu zaten 1 aydan fazladır görmedim gecen ayda yoktu basla doktora gitmek zorunda kaldım. Doğum nasıl olacak diye soracaktım biten ilaçları yazdoracaktım kriz geçiriyorum

Terleme sorunu yaşayan var mı?

Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor
Felaket yaşıyorum Petekleri kapattım aniden ates basması gibi de geliyor bazen sürekli duştayım

Back