- 1 Eylül 2021
- 4.806
- 18.383
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.261
Canim dun Aksam evimize geldik sonunda, bol bol Melissaya mama vermekle mesguluz:) tesekkür ederim sordugun icin .TheDandelion ne zaman evinize dönüyorsunuz, belli oldu mu kuzum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dun Aksam evimize geldik sonunda, bol bol Melissaya mama vermekle mesguluz:) tesekkür ederim sordugun icin .TheDandelion ne zaman evinize dönüyorsunuz, belli oldu mu kuzum ?
Ben boşaltmıyorum emiyor yaBence hiçbir meme o başa kadar gelemez maşallahı var çünkü bende de boşluk kalıyor eczane hepsi aynı daha küçük uzunluğu yok dedi . Dolan sütü boşaltmakla geçiyor emme süresi
Ah canım çok geçmiş olsun. En korktuğum şey, nasıl oldu? Emzirmiyor muydun?Kızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Sağol canım. İnan hiç anlamadım hep emziriyordum emzirmesem sağıyordum. Büstiyerimin lastiği mememin üstüne çıkmış geçen gün sıkmış farketmemişim sonradan canım acıdı ondan sonra oldu. Allah kimseye vermesin çok beter birşeyAh canım çok geçmiş olsun. En korktuğum şey, nasıl oldu? Emzirmiyor muydun?
Ben göğsüm sıkışınca sıcak su torbası koyup sağım yapmıştım iyi gelmişti
Canım benim de çok sık oluyor.sıcak suyla duş al masaj yap ve arkasından sağ sonra emiyorsa emzir.benim 2 gündür şişti daha bugün açabildimSağol canım. İnan hiç anlamadım hep emziriyordum emzirmesem sağıyordum. Büstiyerimin lastiği mememin üstüne çıkmış geçen gün sıkmış farketmemişim sonradan canım acıdı ondan sonra oldu. Allah kimseye vermesin çok beter birşey
lahana iyi geliyor haşlayıp dondurup göğsünüze koyunca kardeşimde çok sık kullanmıştıkKızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
ben bir kutu kullandım taburcu olurken dr yazdıKızlar aranızda doğum sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı?
Benim de 25 saatten biraz fazla kaldı e wc ye falan gidemedim ki kalkamadım hem agri hem tansiyon baş dönmesi.24 saat mi ilk defa duydum neden o kadar uzun kaldı acaba
Büyük bir şey atlatmışsın canım geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz yeni ilaçların faydasını görürsün ve bir an önce toparlarsın.Merhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.
@pyaar canım tsh normal çıktı ve tekrarlanmasına gerek duymadılar
Çok geçmiş olsun bir an önce geçer ve rahatlarsın umarım.Kızlar mastit oldum çok kötüyüm ateşim var hiç iyi değilim doktor antibiyotik verdi başka ne yapabilirim çabuk iyileşmek için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Bana ilk doğum, sezaryen sütün gelmesi 3 günü bulur demişti. Hem kendi doktorum, hem kızımın doktoru. Sonrası çok parlak gitmese de bizim için gerçekten 3 gün sürdü gelmesiKavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakinda
Canim dun Aksam evimize geldik sonunda, bol bol Melissaya mama vermekle mesguluz:) tesekkür ederim sordugun icin .
Ben iki hafta kullandım. Ameliyat sonrası pıhtı atması gibi bir sorun olmasın diye kullandırdılar diye biliyorumKızlar aranızda doğum sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı?
Benimki öyle korkuyorum gerçektenSelam kızlar aranızda bebeği kusan varmı.Emzirdikten sonra bebeğim kusuyor bazen süt geliyor ..bazende kesik kesik beyaz geliyor agzindan.Bide boğazına bazen kaçıyor tıkanıyor sırtını sıvazlayarak çıkartıyor
Covidden sonra tedbir amaçlı veriliyormuş, bende 10 gün kullandımKızlar aranızda doğum sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı?
Geçmiş olsun öncelikle, anne hastayla emzirmede bir problem olmuyor diye biliyorum. Sadece maske kullanmak gerekiyor bulaşıcı bir hastalık varsaSlm kızlar gece ateşim çıktı bebeği emzirmeye devam edim mi sizce
Çok şükür, tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Üzülme mama ile toplar bizimde öyleydi gelmeyince mama verdik sütte yetişti 4-5 güne arkadan. Sarılıkta yavaş yavaş düşüyor. Benimde sütüm bitti gibi bişi. İlaçlar ve stresten toplasan her sağımda 30 cc çıkıyor, ama yapacak bir şey yok.Kavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakinda