2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Öyle değil işte canım benimki 24 saat kaldı, spinalden sonra takıldı
Ama sonda çok tehlikeli bisey ya direk enfeksiyon kapılıyor ordan ve uzun süre iyilesmiyor rahmetli babam sondadan enfeksiyon kapmisti yogun bakimda sonra zaten malesef kaybettik

Aynı hastanede doğum yapmışız. Ben orda çiğdem Kadıoğlu na gidiyorum bir 6 ay takip ettirip ondan sonra Kartal'da yada en kötü Maltepe'de bir yer bakacağım

Omurga için bir zararı yok diye biliyorum ben sonuçta bütün slingler benzer şekilde bağlanıyor zararı olsa bu kadar kullanılır mı ki bence yoktur o yüzden. Yine de 2 ay kontrolümüzde doktora bir sorayım ben canım
Spinal iğnesi yapıldıktan sonra taktılar ben hiç hissetmedim, çıkardıklarında uyuşuktum yine hissetmedim
Her türlü takiyolar, ben iki poşet doldurmuştum mesela aşırı su tuketmememe rağmen... Birkaç saat sonra çıkarıyorlar

Herkese teşekkür ederim cevaplar için bende Bi dahaki kontrolde konuşacağım bu durumu Dr la çoğunluk anestesiziden sonra anladığım kadarıyla bende öyle talep edeceğim bakalım nasılsın cvp alicam

Bir_Kucuk_Mars çıktınız mı eve her şey yolunda mı
Merhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.
pyaar canım tsh normal çıktı ve tekrarlanmasına gerek duymadılar

Çok geçmiş olsun canım , ne badireler atlatmışsınız Bundan sonrasi icin Mutlu saglikli zamanlariniz olsun

Benim anestezi sonrası takıldı. Ne takılırken ne çıkarılırken bir şey hissetmedim

Çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası çok rahat ve güzel olur sizin için

Canım ben de bilmiyorum ama bi dr kahve çay çikolatadan uzak duru diyodu videoda o yüzden istesem de bi korktum içemiyorum
Canım ben de en çok onu takmıştım kafama sonda takılcak diye korkarak gitmiştim. Uyuşunca ameliyathanede taktılar. 4 saat sonra odada cıktı. Bikaç kez boşalttılar cıkmadan önce. Takarken de çıkarırken de hissetmedim. Halbuki anestezi etkisi geçniş bacaklarımı hissetmeye başlamıştım çıkarırken ama gene de acı olmadı
Sonrası için mecburen gerekli çünkü bacaklar uyusuk olacak bi süre kalkamıyosun canım
Çok çok geçmiş olsun canım benim bir daha hastalık ne sana ne bebişe uğramasın inş

Ya benim digerlerinde anesteziden sonra takılmıştı hiç anlamamıştım bu sefer doktorumu ve hastanemi değiştirdim ve yeni öğrendim böyle olduğunu fena kafama taktım
Ben de öncesinde tedirgindim ama inanin anlık bir şey takılması ,takıldıktan sonra da dediğim gibi çok kısa süre sonra anestezi etkisiyle sondanin orda olduğunu unutuveriyor insan kolaylıkla geçsin sağlıkla kavuşun bebeğinize

Canım çok sağol. Salı doğum yapacaktın değil mi? Nasılsın, kavuştun mu yavruna
Kavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakinda

Doğum öncesi buradaki sonda yorumlarını görünce ben de aşırı korkmuştum . Ameliyata hazırlanırken taktılar ama neredeyse hiç hissetmedim . Serum takılınca ya da kan alınınca giren iğne gibi bi histi daha fazlası değil . 24 saate yakın kaldı çıkarılırken de yine aynı şekilde uzunca bi iğnenin çıktığını hissediyorsunuz gibi bi his .korkmaya vs hiç gerek yok

Yani göğsüm ucu ile silikon uç deliği arasında yarım cm kadar boşluk kalıyor tam doldurmuyor içini. Uç tarafa süt doluyor hatta.
Bence hiçbir meme o başa kadar gelemez maşallahı var çünkü bende de boşluk kalıyor eczane hepsi aynı daha küçük uzunluğu yok dedi . Dolan sütü boşaltmakla geçiyor emme süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…