- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.241
Ama sonda çok tehlikeli bisey ya direk enfeksiyon kapılıyor ordan ve uzun süre iyilesmiyorÖyle değil işte canım benimki 24 saat kaldı, spinalden sonra takıldı
Ben bölge hastanesinde doğum yaptım orada murat gezen sanırım ona iyi dediler ilk kontrolleri yaptı ama bilmiyorum içime sinmeyen bir şeyler var onda da. O yüzden ben de arayıştayım.
Kaç günlük canım bebeğin? Bir süre uyanık duruyor sonra ağlıyor meme istiyor. 36 haftalık doğdu biraz erken yani o yüzden normal mi bilmiyorum.
Başlangıç böyle oluyor ben uyarmak istedim süt kalmasın göğüste.
Benim de başta acıyor çünkü başta ucu sert ve sadece ucunu tutuyor sonra hem ağzına tam oturuyo hem de yumusuyor
Omurga için bir zararı yok diye biliyorum ben sonuçta bütün slingler benzer şekilde bağlanıyor zararı olsa bu kadar kullanılır mı ki bence yoktur o yüzden. Yine de 2 ay kontrolümüzde doktora bir sorayım ben canımYok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecbur
Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor mu
Spinal iğnesi yapıldıktan sonra taktılar ben hiç hissetmedim, çıkardıklarında uyuşuktum yine hissetmedimMerhaba kızlar bende 2023 nisan annesi olucam inşallah bebeginizi saglikla buyutun insallahh..size Bi sorum olacak özel hastanede sezeryan dogum yapanlar sondayi anesteziden oncemi taktılar sonramı benim ilk 2 doğumumda sezeryandi ve anesteziden sonra takmışlardı hissetmemiştim ama şimdi gittiğim hastanede anestezi öncesi takılıyor diye ogrendim ve çok kafama taktim
Her türlü takiyolar, ben iki poşet doldurmuştum mesela aşırı su tuketmememe rağmen... Birkaç saat sonra çıkarıyorlarSonda mi daha neler Allah'ım okuduğum anda beynimde kırmızı ışıklar alarmlar yandi. Hayir ne türlü kesilsem daha iyi derken bir de sonda çıktı basımaac giderseniz sondaya gerek kalmaz ya 1 saat de isemeyiz yani
Sling marka yazabilirmisin cnmBir kere benimki kızımda da oldu doktor yetersiz beslenme dedi ama tekrar olmadı o zamanlar daha memeye tam alışmamıştı birkaç günlüktü
1 ay dolunca uyuyorsa 4 saat uyandırma dedi doktorumuz
Kullanıyorum çok memnunum
Merhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.Bir_Kucuk_Mars çıktınız mı eve her şey yolunda mı
Çok geçmiş olsun canım , ne badireler atlatmışsınızMerhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.
pyaar canım tsh normal çıktı ve tekrarlanmasına gerek duymadılar
Benim anestezi sonrası takıldı. Ne takılırken ne çıkarılırken bir şey hissetmedimMerhaba kızlar bende 2023 nisan annesi olucam inşallah bebeginizi saglikla buyutun insallahh..size Bi sorum olacak özel hastanede sezeryan dogum yapanlar sondayi anesteziden oncemi taktılar sonramı benim ilk 2 doğumumda sezeryandi ve anesteziden sonra takmışlardı hissetmemiştim ama şimdi gittiğim hastanede anestezi öncesi takılıyor diye ogrendim ve çok kafama taktim
Çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası çok rahat ve güzel olur sizin içinMerhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.
Canım çok sağol. Salı doğum yapacaktın değil mi? Nasılsın, kavuştun mu yavrunaÇok geçmiş olsun canım , ne badireler atlatmışsınızBundan sonrasi icin Mutlu saglikli zamanlariniz olsun
Canım ben de bilmiyorum ama bi dr kahve çay çikolatadan uzak duru diyodu videoda o yüzden istesem de bi korktum içemiyorumBiogaia kullanıyorum evet ekstra olarak kimyon tüketmeye başladım bol bol biraz etkisi oldu sanki gaz olayına
Sadece geceleri krize girip uykuya dalamadığında uyur uyumaz alıyorum ağzından
Ben içiyorum ya günde 1 fincan. İçmemek mi lazım
Memnun kalırdan haber verir misin canım
Doktorun ismi ne canım
Canım ben de en çok onu takmıştım kafama sonda takılcak diye korkarak gitmiştim. Uyuşunca ameliyathanede taktılar. 4 saat sonra odada cıktı. Bikaç kez boşalttılar cıkmadan önce. Takarken de çıkarırken de hissetmedim. Halbuki anestezi etkisi geçniş bacaklarımı hissetmeye başlamıştım çıkarırken ama gene de acı olmadıMerhaba kızlar bende 2023 nisan annesi olucam inşallah bebeginizi saglikla buyutun insallahh..size Bi sorum olacak özel hastanede sezeryan dogum yapanlar sondayi anesteziden oncemi taktılar sonramı benim ilk 2 doğumumda sezeryandi ve anesteziden sonra takmışlardı hissetmemiştim ama şimdi gittiğim hastanede anestezi öncesi takılıyor diye ogrendim ve çok kafama taktim
Sonrası için mecburen gerekli çünkü bacaklar uyusuk olacak bi süre kalkamıyosun canımSonda mi daha neler Allah'ım okuduğum anda beynimde kırmızı ışıklar alarmlar yandi. Hayir ne türlü kesilsem daha iyi derken bir de sonda çıktı basımaac giderseniz sondaya gerek kalmaz ya 1 saat de isemeyiz yani
Çok çok geçmiş olsun canım benim bir daha hastalık ne sana ne bebişe uğramasın inşMerhaba canım. Oğlumdan sonra bende rahatsızlandım. Acile kaldırıldım sırt ve göğüs ağrısından gruba yazmıştım daha önce ağrıyor diye. Bu sefer daha beteri geldi kalp krizi geçiriyorum sandım. Tansiyonum 22 ye çıkmış acile vardığımda. Gebelikte tansiyon çıkmıştı zaten. Tomografiye soktular kalp ve damarlar temiz çıktı ama kan basıncı düşüktü biranda yükselip aortu yırtar diye merkeze sevkettiler ambulansla. Ameliyat riskin var dediler. Gözlem altında kaldım tahliller tekrarlandı normal çıkınca taburcu ettiler. Sonrasında dahiliyeye gittim ilaçlarımı değiştirdi. Beyin cerrahına gittim rontgen çektirdi boyun kireçlenme var dedi oda yapabilir ağrıyı dedi. ablam var yanımda yardımcı oluyor, toparlanmaya çalışıyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, bir süredir okuyamadım yazıları. Bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız listeyi güncelleyeceğim.
Ben de öncesinde tedirgindim ama inanin anlık bir şey takılması ,takıldıktan sonra da dediğim gibi çok kısa süre sonra anestezi etkisiyle sondanin orda olduğunu unutuveriyor insanYa benim digerlerinde anesteziden sonra takılmıştı hiç anlamamıştım bu sefer doktorumu ve hastanemi değiştirdim ve yeni öğrendim böyle olduğunu fena kafama taktım
24 saat miÖyle değil işte canım benimki 24 saat kaldı, spinalden sonra takıldı
Aman ne bilim canim ya , 12 saat sonra yuruttuler beni hem de24 saat miilk defa duydum neden o kadar uzun kaldı acaba
Kavustum yavruma, sarilik 12, sütüm daha ortada yok, dogum kilosundan %10 Dan biraz fazla kaybetti. Eve ciktik sonunda meme +mama devam ediyoruz. Insallah daha iyi olacagiz yakindaCanım çok sağol. Salı doğum yapacaktın değil mi? Nasılsın, kavuştun mu yavruna
Doğum öncesi buradaki sonda yorumlarını görünce ben de aşırı korkmuştum . Ameliyata hazırlanırken taktılar ama neredeyse hiç hissetmedim . Serum takılınca ya da kan alınınca giren iğne gibi bi histi daha fazlası değil . 24 saate yakın kaldı çıkarılırken de yine aynı şekilde uzunca bi iğnenin çıktığını hissediyorsunuz gibi bi his .korkmaya vs hiç gerek yokMerhaba kızlar bende 2023 nisan annesi olucam inşallah bebeginizi saglikla buyutun insallahh..size Bi sorum olacak özel hastanede sezeryan dogum yapanlar sondayi anesteziden oncemi taktılar sonramı benim ilk 2 doğumumda sezeryandi ve anesteziden sonra takmışlardı hissetmemiştim ama şimdi gittiğim hastanede anestezi öncesi takılıyor diye ogrendim ve çok kafama taktim
Bence hiçbir meme o başa kadar gelemez maşallahı var çünküYani göğsüm ucu ile silikon uç deliği arasında yarım cm kadar boşluk kalıyor tam doldurmuyor içini. Uç tarafa süt doluyor hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?