• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
En düşüğe aldım ben de ve bazen pijama üstünü çıkarıp atletle kalıyorum. Eşim diyor ki buz gibi tenin. İçten yanıyorum galiba resmen boğuluyorum sıcaktan. Geçen çarşamba akşamı bunun muhabbeti geçti evde, başladı gülmeye ben içten yanıyorum diyince 😅

Ben ki kış çocuğuyum normalde çok üşürüm sıcağı çok severim ama hamilelikte tam tersi oldu. Atlet asla giymiyorum full kısa kollu ve camı açıyorum geceleri ara ara kalkıp 😂 evet bizimde en düşukte o bile yakıyor beni. Ateşli hatunuz 😜🔥😂😂
Ben de aynı hep üşüyen biriyim gece üstüm açık uyanıyorum sürekli bunaliyorum sicaktan doğalgaz en düşükte hep zaten gelen üşüyor ama ben yanıyorum sjbdjdjdjd regl olamiyoruz ya menopoz gibi sicakliyoruz herhalde bilemedim sjnxjjx

Geçmiş olsun canım sıkma canını hepimizde var gibi bir şey 🙃 sen nasıl oldun iyi misin bayağıdır görünmüyordun :)

Bize ihanet etti, dün Şubat annelerine yazdı önce 😂😂 imagination forever imagination forever 😊
Ama rahatsızmış canım Rabbim şifa versin 💕
maya91 maya91 warcrew warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun🥰 bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gercek😀sonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu😀

maya91 maya91 warcrew warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun🥰 bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gercek😀sonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu😀
hadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor ya

İyi bari temizse sıkıntı yok sıpalar küçücük yerde dört dönüyor 🥰🥰

Ben de aynı hep üşüyen biriyim gece üstüm açık uyanıyorum sürekli bunaliyorum sicaktan doğalgaz en düşükte hep zaten gelen üşüyor ama ben yanıyorum sjbdjdjdjd regl olamiyoruz ya menopoz gibi sicakliyoruz herhalde bilemedim sjnxjjx
Bak evet ondan olabilir 😂😂 töbe menopozlu gibi 🤣🤣

hadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor ya
Evet canım saglık ocagıydı ilki.ıkıncısı hastanede verdım.saglık ocagına guven olmuyor demekkı onu anladım.cunku bıtane bıle bısey cıkmadı tertemız

Hiç beni etiketlemiş mi özledim diye bak bak bak

O yanma ve deli iştah gelemedi bana ya. Hala aşerme yok. Biraz hamile gibi hissetmeli yani insan. Kocamın bu kadar rahat olması doğru değil 🤣 koşuşturması lazımdı yani isteklerimle

Back