• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Görmedim bebısım senın yazdıgını😀bebito yine oturmus aşagıya oturan bogam😀kılosuda 2.000 kılo olmus🥰🧿🫣tam bir tosuncuk yigen gelıyor sana,senın kontrolun hangı gundu?
Maşallah yeğenime benim yerim onu ben😍😍😍😍😍 17 Ocak Cuma günü kontrol günüm bakalım bizim tosbağa ne alemde😅
Bir daha atlama beni küserim sana😁

Kuzum bak #reklamdeğil
Ya benim sivenolar yolda gelemeden geri iptal ettiler hasarlı/ya da kaybolmuş diye ücret iadesi yaptılar 😂😂😂 Allah var parfüm olduğunu duyunca şöyle bir tüh ya demiştim. Kararsızdım iptal olması iyi oldu. Biraz daha düşüneceğim şampuan için😅

Yaaaa bende hiç asermedim hiç kosturmadim kocamı 🤣🤣🤣 gerçi şunu çok canım çekmişti "yayla çorbası" dünyada ulaşılması en zor şey 😂😂😂
😂😂😂 valla normal hayatta daha cok canım birşey cekerdi. Hamilelikte yok aşeremiyorum. Neyse artık doğumda yanımda olacak belki o zaman naz yaparım 😂 inşallah ben onu teselli etmem tabii cokta emin değilim

Ben bi gece tam uyumak üzereyken içim yandı kola istedim neyse geç oldu yarın bi yudum içerim dedim gece 1 falandı gitti bi tekel buldu aldı geldi sjbdjsjdks bi tek bu olabilir onun dışında genelde iştahım hep açık zaten aserme durumum yok 🥲🥲 bezdiremedik kocalari
😂😂😂 yok ne bezdirmesi dahada keyfi yerinde benimkinin önceleri tartısırdım falan cocuğum duyar etkilenir diyorum tartışmıyorum bile

8. Ayla birlikte iştahı açılan var mıı 😂 gece yemek nedir bilmeyen ben her gece bir kase yoğurt ekmek yer oldum. Baya midem kazınıyor, öyle can çekmesi ya da psikolojik açlık falan değil. 🙄

8. Ayla birlikte iştahı açılan var mıı 😂 gece yemek nedir bilmeyen ben her gece bir kase yoğurt ekmek yer oldum. Baya midem kazınıyor, öyle can çekmesi ya da psikolojik açlık falan değil. 🙄
Ben her şeye normal diyorum artık ndnxjsnd benim iştah maşallah hep yerindeydi gebelikten beri gece dolu dolu yiyip yatiyorum 😅 ondan çok aldım mesela bakalim son 8 hafta nasıl alcam 😁😁

Ben her şeye normal diyorum artık ndnxjsnd benim iştah maşallah hep yerindeydi gebelikten beri gece dolu dolu yiyip yatiyorum 😅 ondan çok aldım mesela bakalim son 8 hafta nasıl alcam 😁😁
Ben de çok kilo aldım ama oturmaktan, işten de ayrıldım yan gelip yattım. 😂 şimdi hakkını vere vere yiyerek almam umarım. 😅

Back