• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Ya balım kuaförcülük diye 2 saat oturttu beni. Tüm tokatlarını el kol baş boşluk alan bırakmadı. Ama nasıl iyi geldi bana. Masaj gibi. Başka model istiyorum dedim, yeter kuaförümüz kapanacak ddedi😅

Bende yakında öyle olabilirim yarın yine dışarı çıkmam gerekiyor isim vardi gözüm çok korkuyor 😒
Benim hafta içi dışarı çıkmam bitti ya. Evde zaten git gel yoruluyom. Evim 4 kat asansör yok. Merdivenler gözüme geliyor. Haftasonu kızımın kursları var onlara götürüyorum. Bakalım onlara ne zaman pes edicem 😃

Benim hafta içi dışarı çıkmam bitti ya. Evde zaten git gel yoruluyom. Evim 4 kat asansör yok. Merdivenler gözüme geliyor. Haftasonu kızımın kursları var onlara götürüyorum. Bakalım onlara ne zaman pes edicem 😃
Bende her seferinde yok artık ben dışarı çıkıp gezemicem diyorum sonra canım sıkılıyor yine çıkıyorum tabi sonra da her yerim ağrıyor diye ağlıyom ☺️ 4 kat mi bence de çıkmaman en iyisi 😄

Bende her seferinde yok artık ben dışarı çıkıp gezemicem diyorum sonra canım sıkılıyor yine çıkıyorum tabi sonra da her yerim ağrıyor diye ağlıyom ☺️ 4 kat mi bence de çıkmaman en iyisi 😄
Ben biraz evcil kuşum aslında. Çalıştığım için evde pijamalarla oturmak takılmak epey lüks geliyor. 😀😀 haftasonu hıncını çıkarıyoruz aslında. Geziyoruz yiyip içip bişeyler alıp eve geçiyoruz. . O merdivenlerden yukarı çıkana kadar nefesim gidiyor. Birde doğumu kolaylaştırıyormuş merdiven inip çık yapmak 😂

Kızçenin yaptığı resme bakarken mısınız detaya bayıldım ya🥰

Eklentiler

• 1000092030.jpg
    1000092030.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 13
Ben biraz evcil kuşum aslında. Çalıştığım için evde pijamalarla oturmak takılmak epey lüks geliyor. 😀😀 haftasonu hıncını çıkarıyoruz aslında. Geziyoruz yiyip içip bişeyler alıp eve geçiyoruz. . O merdivenlerden yukarı çıkana kadar nefesim gidiyor. Birde doğumu kolaylaştırıyormuş merdiven inip çık yapmak 😂
Aynen ondan çok fazla in çık yapma sonlara doğru yaparsın ☺️

Kasılma ve sancı yaşayan kardeşlerim siz nasıl dayandiniz ya. Ben bugün bir kaç mağaza market gezdim diye akşamdan beri belim zonkluyor pert oldum resmen 🥲 Anladım ki artık fazla gezmemem lazım benim vücut kaldırmıyor 😕
valla o sancı ağrı bugün bana arabada geldi kasık bel şiddetli bi adet sancısı gibi yaklaşık 1-2 dk sürdü ama eşime dedim ki dur bi sağda nolur. hareket ettikçe kötü oldu çünkü. ilk kez böyle şiddetli hissettim korktum hatta aha dedim su patlar heralde birazdan bu kasılmaya.
normaldir heralde vücut doğuma hazırlanıyor. yorulunca daha şiddetli dinlenince geçti. ben o yüzden doğum iznimi pazartesi başlatıyorum 34 hafta itibariyle evde yatış

Ay bu kızılcık şerbo beni mahvetti gece gece,ağlaya ağlaya telef oldum 🥴😁 uyuyamıyorumda kaldım sap gibi

Sdaak: cinsiyetleri bir kız bir erkek 🌸
Dolunaymelek: bende daha dün gittim kan serumu alıyorum kanım baya düşük ve dünle bugün ciğer geliştivi yaptılar her hangi bir sorun olursa diye. Kiloları da erkek olana 2250 kıza da 2100 ortalama da 43 cm boyları var dedi geri de demedi hatta çok iyiler bile dedi siz geri diyince o yüzden de sormak istedim
Benim de kanım çok düşük (8.8 di 4 hafta önce ) ve gittikçe de düşüyor kan ilacı kullanmama rağmen. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye doktoru damardan veremem alerji riski var, damardan vermem için daha da düşük olması gerekiyor falan dedi. Kendi doktorum da doğumda minimum 2 ünite kan takmamız gerekecek dedi bu durum canımı sıkıyor ya

Bence yine de gayet iyiler maşallah 🧿 kilo, su bunlar değişken şeyler bizim de su sınırdaydı havuç suyuyla arttırdım kilo için de tarifler var internetten siz içinizi ferah tutun bence gayet iyiler✨
Kiloları için yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama doktorum hep sen güzel beslen gerisini kafana takma genetik faktörler de etkiliyor diyor hayırla sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🤍

Benim grip fenaya gidiyor. Hala vücudum çok sızlıyor doktora gitmedim. Kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum. Nefesim kesik kesik uykular da yarım . Şu grip geçsin sadaka vercem.

Benim grip fenaya gidiyor. Hala vücudum çok sızlıyor doktora gitmedim. Kendi kendime iyileşmeye çalışıyorum. Nefesim kesik kesik uykular da yarım . Şu grip geçsin sadaka vercem.
Geçmiş olsun. Geçiyor ama zor ya. Bağışıklığımız şuan düşük. Bol bol c vitamini tüketin.

Back