2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bebek memeyi çok geç bırakıyor belki 1 saat emiyor tabi o arada uykuda oluyor doğru olan krndi bırakmasını mı beklemek yoksa memeyi mi yavaşça çekmek
İyice daldıktan sonra çekebilirsin bence memeyi
Kızlar benim puset çok derin ya çocuk katlanıyor içinde puset minderi aldım yine aynı sizin pusetler nasıl
Pusetin kendi Destek minderi var canım yukarda duruyor içine çökmüyor

Kızlar kartal-Pendik civarında memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı acaba? ben doğum yaptığım hastaneden memnun kalmadım bugün de bir denemek amaçlı devlet hastanesine gittim ama yine hüsran. gerçekten ilgilenecek bir doktor arayışındayım.
Ben ayın 7sinde pemdik medipol de gülnara diye bir doktoru önerdiler oraya gideceğim bakalım umarım memun kalırım

Kızlar 10 günlük bebek mesela ağlamadan uyanık durur mu? Duruyorsa ne yapıyorsunuz? Yoksa sadece emer, alt değiştirilir ve uyur mu? Sizin bebekleriniz nasıl? Uyanık durduğu her an ağlıyor mu?
Benim kızım da duruyor öyle kendi kendine dönencesini açıyordum ben de müzik dinliyordu. Artık ana kucağına yatırıyorum etrafı izliyor sanki. Ne kadar görüyor algılıyor bilmiyorum tabiki.
Kızlar eşim çok hasta oldu, korktuğum başıma geldi. Aklım çıkıyor bize geçecek diye, içerde yatıyor ama ister istemez aynı evdeyiz ve tamamen soyutlanamıyoruz. Çok korkuyorum 😔
Geçmiş olsun canım. Evi bol bol havalandırmayı ihmal etme. Ne kadar etkili bilmiyorum ama benim kardeşim evde bir hasta varsa sirkeli su ile evi siler..
Gruba bakamiorum ya kvdem yanimdaydi o gidiyor bu gece annem bana yakin ama oda 24 saat basimda duramaz 3 cocukla ne yapacagim bakalim 🤗
Kolay gelsin canım 3 çocuk ile zor olacaktır ama insan girdiği kalıbın şeklini de alıyor sonuçta. Sen de bir yolunu bulacaksın..
Bizimde ayni durum var esim hasta ayri takılıyoruz ama korkuyorum
Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanır..
Kızlar benim puset çok derin ya çocuk katlanıyor içinde puset minderi aldım yine aynı sizin pusetler nasıl
Ben puset içi battaniye kullanıyorum. O kadar derin değil bir de büyüdükçe daha iyi yerleşiyor..

Kızlar kartal-Pendik civarında memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı acaba? ben doğum yaptığım hastaneden memnun kalmadım bugün de bir denemek amaçlı devlet hastanesine gittim ama yine hüsran. gerçekten ilgilenecek bir doktor arayışındayım.
Merhaba ben Pendik'te lokman hekim hastanesine gidiyorum hamileyim daha ama oranin cocuk doktoru baya iyiymis hatta bugun baya kalabalikti şaşırdık herkes o doktor icin gelmis. Bebisim henüz dogmadi bilmiyorum ama simdiden biz de iyi çocuk doktorumuzu bulduk dedik kendi aramizda

Ben bölge hastanesinde doğum yaptım orada murat gezen sanırım ona iyi dediler ilk kontrolleri yaptı ama bilmiyorum içime sinmeyen bir şeyler var onda da. O yüzden ben de arayıştayım.

Benim kızım da duruyor öyle kendi kendine dönencesini açıyordum ben de müzik dinliyordu. Artık ana kucağına yatırıyorum etrafı izliyor sanki. Ne kadar görüyor algılıyor bilmiyorum tabiki.

Geçmiş olsun canım. Evi bol bol havalandırmayı ihmal etme. Ne kadar etkili bilmiyorum ama benim kardeşim evde bir hasta varsa sirkeli su ile evi siler..

Kolay gelsin canım 3 çocuk ile zor olacaktır ama insan girdiği kalıbın şeklini de alıyor sonuçta. Sen de bir yolunu bulacaksın..

Geçmiş olsun umarım bir an önce toparlanır..

Ben puset içi battaniye kullanıyorum. O kadar derin değil bir de büyüdükçe daha iyi yerleşiyor..
Kaç günlük canım bebeğin? Bir süre uyanık duruyor sonra ağlıyor meme istiyor. 36 haftalık doğdu biraz erken yani o yüzden normal mi bilmiyorum.

Yere otur göğsüne koy bacaklarını kıvır cenin pozisyonunda karnını minik minik ov bi elinlede ayak altlarını ov, eğer sling tarzı birşeyin varsa onu da sarabilirsin senin vücut ısınla varsa bir gaz çözülür. Biogaia diye bir bitkisel damla var onu da kullanabilirsin. Üzülmne gerek yok her yenidoğan da olan şeyler bunlar yalnız değilsin. 🥲
Biogaia kullanıyorum evet ekstra olarak kimyon tüketmeye başladım bol bol biraz etkisi oldu sanki gaz olayına
Kızlar aranızda emzik veren var mı memnun musunuz
Sadece geceleri krize girip uykuya dalamadığında uyur uyumaz alıyorum ağzından
Kahve içiyo musunuz hanımlar? Kahvesizlikten ölmek üzereyim yaaaa.
Ben içiyorum ya günde 1 fincan. İçmemek mi lazım😞
Ben ayın 7sinde pemdik medipol de gülnara diye bir doktoru önerdiler oraya gideceğim bakalım umarım memun kalırım
Memnun kalırdan haber verir misin canım
Merhaba ben Pendik'te lokman hekim hastanesine gidiyorum hamileyim daha ama oranin cocuk doktoru baya iyiymis hatta bugun baya kalabalikti şaşırdık herkes o doktor icin gelmis. Bebisim henüz dogmadi bilmiyorum ama simdiden biz de iyi çocuk doktorumuzu bulduk dedik kendi aramizda
Doktorun ismi ne canım

Ben bölge hastanesinde doğum yaptım orada murat gezen sanırım ona iyi dediler ilk kontrolleri yaptı ama bilmiyorum içime sinmeyen bir şeyler var onda da. O yüzden ben de arayıştayım.

Kaç günlük canım bebeğin? Bir süre uyanık duruyor sonra ağlıyor meme istiyor. 36 haftalık doğdu biraz erken yani o yüzden normal mi bilmiyorum.
Benim kızım da 36+1 de doğdu. Bugün 22 günlük oldu. Benim ilk çocuğum çok anlamam ama bugün iki çocuğu olan bir arkadaşıma denk geldik. Çok sakin bir bebek dedi çünkü kucağına gitti öylece duruyordu 😂

Korktuğum başıma geldi kızımda influenza a pozitif çıkmış. Ateş öksürük halsizlik var.. doktor bebekle asla aynı odada dahi durmasın dedi. Ama bu o kadar zor ki. Hangisine bakayım şaşırdım artık.. bebeğim de bugün neredeyse hiç emmedi normalde biberonla mama da veriyorduk onuda kabul etmedi. Gun boyu hep uyukladı halsizdi😔 yarın sabah doktora götüreceğim inşallah ona da bulasmamıştır

X