2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Sab simplex i 6sar saat arayla gunde 4 kere 8 damla,biogaiayi günde 1 kere 5 damla olarak ver dedi yanliz ufacik seyler nekadar pahali ya şasirdim yeterki iyi gelsin şu gaza da

1 hafta 10 gün bile yapmayabilirmiş canım. Bebeklerde normal karşılanıyor

Kızlar çok sağ olun ilk bebek olunca insan tedirgin oluyor

Kızlarcım bebekler dışında size sorum olacak ben normal doğumla başlayıp sezeryana döndüm bebek kanala felan girmişti.

Şimdi 40ımız çıktı bizim bey de haliyle sıra bende dedi. Ancak benim ağrılı oldu ilk seferim. Şimdi korkuyorum bir daha yapmaya. Normal mi ağrı olması vajinada

Yağ mı yok ama bepantol iyi geliyor gibi bizimki iltihaplı gibi sanki

Ben de mamayı bırakmak istiyorum ama bu kadar az olunca da içime sinmiyor aç kalıyor gibi geliyor kuzum

Hem emzirip hem mama veriyorum bebeğim 2 gündür kakasını da yapmıyor
Yaramı deştin resmen Ben de zaten zar zor meme tutturabiliyorum,emzirip sağdığımda maksimum gördüğüm 40 cc oldu,bebeğim bugün bir haftalık oldu,emzirmenin üzerine 45 cc mama içiyor bir de sağdığım 30 ccyi

Benimki de 75cc mama yiyor. Bazen mama öncesi emiyor 10dk falan bazen emmiyor

Ayni döngüdeyiz kisir döngü uyusun diye emziriyorm gaz giriyo cocuga gaz çıkartmaya calisyrz kaka yapiyo alt aliyrz uykusu kaciyo yine meme veriyiz yne gaaz boyle gidiyo kactir basa aliyoruz unuttum

Şu an aynı kısır döngünün içindeyim kaçıncı kere emzirdiğimi bilmiyorum göğsümde uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya

Bu gecede yine uykusuz gecirdik yatiriyoruz 10 dk sonra uyaniyo 10dk.lik uyku zamanibda da hep soyleniyo gibi homurdaniyo. Canli ceset gibi geziyoruz evde bunlar ne zaman duzene girecek ya
Bebelere uyumama güncellemesi mi geldi bende anlamıyorum
Saatleece emmek istiyor tam uyuyor gibi oluyoe yatırıyoruz iki dakika sonra uyanıyor ağlıyor
Ne zaman düZelecek bunlar

Daha bir haftalık bebe midesi kayısı kadar kendinizi böyle yıpratmayın gerekirse yarım saatte bir emzirin ama sütünüz varken mama vermeyin kızlar çünkü daha şekerli ve bebeğin damağı ona alışınca memeyi reddeder.

Çok normal canım biz 9 ay üzerine yapmış olacağız bekliyorum yani kesin acıyacak önceki hamileliğimde öyle olmuştu ama sonra geçiyor o his
Bebelere uyumama güncellemesi mi geldi bende anlamıyorum
Saatleece emmek istiyor tam uyuyor gibi oluyoe yatırıyoruz iki dakika sonra uyanıyor ağlıyor
Ne zaman düZelecek bunlar
Sorma bugün zarla zorla ana kucağında sallayarak uyuttuk ama dün hiç uyumamıştı çok yıprattı beni de

Zaten az olan sütüm giderek azalıyor yakında sağınca hiç çıkmayacak herhalde. İlginç şekilde hiç bir şey fayda etmiyor.. önerdikleri takviyeler, sık sağma vs.. Gittiği yere kadar devam edeceğim tabiki. Ama resmen mama ile besleniyor kızım ara öğün olarak azıcık anne sütü içiyor

Bebekeriniz sizi ortamın enerjisini hisseder siz önce kendinizi evli mutlu huzurlu moduna alın, sakinleşin. Sonra bebenizde sizinle aynı frekansa girer. Kendinizi onların yerine koyun güvende oldukları 9 ay vakit geçirdikleri ortamdan çıktılar. Hiç bilmedikleri şekilde besleniyorlar. Ve bunu bir de çıkarmaya çalışıyorlar. Her gün farklı kokular alıyorlar. Yavaş yavaş görmeye başlıyorlar. Onlara güven ortamı sağlamak gerekiyor. Bu yüzden sling tarzı birşeyle bebeğinizi kendinize sarın. Zaten daha en fazla 4 kilolar ninni söyleyin masal anlatın size alışsın. Bir kaç ay sonra dişler başlayacak çünkü korkutmak istemem ama bezden kesilip kendi bağımsızlığını alana kadar böyle devam annelik=delilik

Kızlar nurse haveys damlasını kullanan var mı aranızda ?? Onu bebeğinizde kaç damla veriyosunuz bi de bebeğiniz kaç günlük
21 günlük. Günde 2 sefer 20 şer damla
Kızlar Yanakları bu sekılde hergün yenileri cıkıyor iki yanagında da var uçları beyaz iltihaplı gibi sizin bebişlerde de var mı? Sizce normal mi
Evet benim oğlumda da var yenidogan aknesi. Zamanla azalacak diyor doktorlar
Sürekli yan yatırmak da kafa yapısını bozuyor. Eğer reflu yatağı varsa sürekli yan yatirmaniza gerek yok

Pes etmek yok, evdeysen meme kampını öneririm. Her 15dk 30 dkkada bir emzirme, ne kadar çok memede durma o kadar çok süt salınımı. Bunu hastane makinesiyle 10ml bile sütü çıkmayan biri olarak söylüyorum. Tabi destek şart yani ya eşin gelince yemek yapıcan ya da eşin veya başkası yapacak, ama tünelin sonunda ışık var. Ve anason,kekik(et üstüne konan değil ince uzun taneli aktarda var),rezene 100 gr alıp hepsinden 1 çay kaşığı french presste demle, hem sütün artar hem bebeğin gazına etkisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…