- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.501
Kızlar benim bebeğim bütün uykusu boyunca ses çıkarıyor, ıkınıyor, gözleri yarı açılıyor kapanıyor 2 saat böyle uyuyor çok üzülüyorum böyle olan var mı
Benimki de öyle. Mızırdanıyor uyurken ama gözler kapalı. Öyle olunca ben de uyuyamıyorum çocuk uyurken uyuyayım diyorum ama her seste gözüm açılıyor. Bırakıp içeri de gidemiyorum ofKızlar sanırım dün akşam hepimiz mesai yaptık. Normalde 2 gündür düzene sokmuştuk uykuyu ama dün akşam en son 4.30 da sakinledi. İlk 1 ay keçi melemesi gibi ses çıkarıyordu sürekli bi ara durdu ama son 3 günde tekrar başladı hem huzursuz hem sürekli mıkırdanıyor
Ayni durumu yaşıyorum.5 dk emiyor uyuyor yatırıyorum 10 dk sonra yine uyanıyor aranıyor tekrar emziriyorum böyle sürüp gidiyor. Ne yapacağız ben de bilmiyorumNapıcam bilmiyorum saati geliyor mesela algını değiştiriyorum uyansın diye mızmızlanıyor ağlıyo memeye tutuyorum 5 dakika emip uyuyo tekrar uyandırmaya çalışıyorum gerçekten 1saat sürüyor
Uyanıyo 20 dakika memede kalıyo tekrar uyuyo benim kafamda sorular dönüyo o süt ona yetti mi tekrar kaldırmam lazım mı bırakayım yatsın mı belirsizlik silsilesi
2.900 dogdu canim 5. Gun kontrolunde 2.600 olmustuSen bebegi bekleme canim bu ara cok uyuyorlar ac kalabilir sk sk emzir bana ebe saat basi emzr dedi.Sende uyandir emzir sarilik oluyorlar sonra.Kac kilo dogdu bebegin
Deneyeyim canım saolBen şöyle yaptım camim birkaç seferdir tek memeyi veriyorum 25-30 dk, emzirmeden önce de ucundan sıkıyorum fışkıran kısım çıkıyor böylece biraz. Bir de ucunu hafiften makas yapar gibi sıktım burda arkadaş söylemişti ağlaması kesildi nerdeyse. Geriye doğru emzir de dediler ama o şekilde çok rahat edemiyoruz o da ben de
Sağol canımBabyturco kullaniyorum gayet güzel pişik falanda olmadı devam ediyorum
Evet canım , bende okudum şimdi kitapta , zamanla emme süresi kısalır diyo , demekki çeneleri kuvvetleniyorCanım evet aynı şey bende de var tam 30 dk emiyordu genel olarak şu an bazen 25e düştü ama yetiyo bence daha çok çekebiliyolar ondan
Deniyim canım bunu çok sağol
Biz anneler istiyoruzki saatlerce emsinEmzirme eğitimi aldığımda 20-30 dk yeterli demişlerdi.
Bana her emzirmede tek meme ver dedilee canım , aldığım kitaplarda da bu şekilde yazıyor, sütün faydalı kısmı sonlara doğruymuşBana doktor 15 er dakika ver her memeyi demişti.yeme Faslı 45 dakikayı aşmasın yoksa bi düzeni olmaz bi yandan tekrar acıkmaya başlar dedi
Önce altını alıyorum canım , ağlaya ağlaya iyce uyanıyor , sonra meme veriyorumBenimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Ben kantaron yağı sürüyorum ilk günler günde üç defa sürüyordum şimdi bir defa sürüyorum.Kızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Önceki gün sarı akıntı geldi sonrasında kanama başladı , normal bence için rahat olsunTam kanamam azaldı birkaç gündür azıcık geliyordu, ama bugün yarım ped kadar gelmiş yine. Silince birkaç küçük pıhtı da geldi. 24. Günde normal mi bu? Sizde durumlar ne alemde kızlar
Kanama böyle kırmızı şekilde mi geldi?Önceki gün sarı akıntı geldi sonrasında kanama başladı , normal bence için rahat olsun
Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabiHerkese selam umarım herkes iyidir.
Biz kilo alma sarılık savaşını kazandık sanırm.
Doğum kilomuzu geçtikuyku biraz daha düzende. 3 saatte bir emzirmeye geçince en azından 1.5 saat uyuyorum.
3 gündür ben rahatsızdım. Ateşim 39 derece oldu. Sebebi de bulamadılar. Evde annem kayınvalidem hepsi benden çok lohusa. Şimdi de vücudumda döküntüler çıktı. Antibiyotik kullanıyorum. Çocuğu düzene sokacağım derken kendim perişan oldum. Umarım ikimiz de düzene gireriz
Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabi3 saatte 1 mi besliyorsun? Genelde hep 2 saatte diyorlar ya, çok yorucu oluyor
Evet 3 saatte bire döndük doktor 10. Günde kilo artışı olmaya başlayınca döndürdü.Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabi3 saatte 1 mi besliyorsun? Genelde hep 2 saatte diyorlar ya, çok yorucu oluyor
Bana da kimse göstermedi emzirmeyi falan ilkinde de gösteren olmamıştı emzirememiştim. Bunda inat ettim emzircem diye ama göğsüm hep yara içinde kaldı çok zormuş emzirmek anlıyorum o yüzden seniHastanede daha sezeryan sonrası odama gelir gelmez hoop bebeği kucağıma verdiler öyle koltuk altı emzirme falan yok.ilk çocuğumda da öyle yapmışlardı.bi sakıncası yok demekki ama sızlatıyor bende hafif kaykılarak ellerimde olabildiğince yukarda tutmaya çalışıyorum.koltuk altı deneyince sevmiyor onu da denedim.bidahakine iyice yatar gibi uzanayım bakayım.
Yok canım kahve tonlarında hala , kırmızı olmaması lazımmış kanamanın . Adetin sonlarında gelen kahverengi kanama gibi sürüyorKanama böyle kırmızı şekilde mi geldi?
Cabımuçok sevindim maşallah darısı başımızaHerkese selam umarım herkes iyidir.
Biz kilo alma sarılık savaşını kazandık sanırm.
Doğum kilomuzu geçtikuyku biraz daha düzende. 3 saatte bir emzirmeye geçince en azından 1.5 saat uyuyorum.
3 gündür ben rahatsızdım. Ateşim 39 derece oldu. Sebebi de bulamadılar. Evde annem kayınvalidem hepsi benden çok lohusa. Şimdi de vücudumda döküntüler çıktı. Antibiyotik kullanıyorum. Çocuğu düzene sokacağım derken kendim perişan oldum. Umarım ikimiz de düzene gireriz
Benim de hep yara.14 gün oldu bugün doğum yapalı hala göğüs yaralarım geçmedi, emzirme işi düzene girmedi.40 ı çıkana kadar herşey rayına oturur umarımBana da kimse göstermedi emzirmeyi falan ilkinde de gösteren olmamıştı emzirememiştim. Bunda inat ettim emzircem diye ama göğsüm hep yara içinde kaldı çok zormuş emzirmek anlıyorum o yüzden seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?