2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar benim bebeğim bütün uykusu boyunca ses çıkarıyor, ıkınıyor, gözleri yarı açılıyor kapanıyor 2 saat böyle uyuyor çok üzülüyorum böyle olan var mı

Benimki de öyle. Mızırdanıyor uyurken ama gözler kapalı. Öyle olunca ben de uyuyamıyorum çocuk uyurken uyuyayım diyorum ama her seste gözüm açılıyor. Bırakıp içeri de gidemiyorum of

Ayni durumu yaşıyorum.5 dk emiyor uyuyor yatırıyorum 10 dk sonra yine uyanıyor aranıyor tekrar emziriyorum böyle sürüp gidiyor. Ne yapacağız ben de bilmiyorum

Sen bebegi bekleme canim bu ara cok uyuyorlar ac kalabilir sk sk emzir bana ebe saat basi emzr dedi.Sende uyandir emzir sarilik oluyorlar sonra.Kac kilo dogdu bebegin
2.900 dogdu canim 5. Gun kontrolunde 2.600 olmustu Saat basi emzirmeye sutum de yetmiyor . Ama iki saati bulmadan emziriyorum. Sarilik 18 cikti 13 e dustu yarim gun isik aldi. Yarin tekrar bakicaz epey tedirginim burda hastahane sorunu var cunku orda birakmak istemiyorum isik icin bile

Deneyeyim canım saol

Babyturco kullaniyorum gayet güzel pişik falanda olmadı devam ediyorum
Sağol canım
Artık olmadı sırayla deneyeceğim
Canım evet aynı şey bende de var tam 30 dk emiyordu genel olarak şu an bazen 25e düştü ama yetiyo bence daha çok çekebiliyolar ondan

Deniyim canım bunu çok sağol
Evet canım , bende okudum şimdi kitapta , zamanla emme süresi kısalır diyo , demekki çeneleri kuvvetleniyor
Emzirme eğitimi aldığımda 20-30 dk yeterli demişlerdi.
Biz anneler istiyoruzki saatlerce emsin
Bana doktor 15 er dakika ver her memeyi demişti.yeme Faslı 45 dakikayı aşmasın yoksa bi düzeni olmaz bi yandan tekrar acıkmaya başlar dedi
Bana her emzirmede tek meme ver dedilee canım , aldığım kitaplarda da bu şekilde yazıyor, sütün faydalı kısmı sonlara doğruymuş
Önce altını alıyorum canım , ağlaya ağlaya iyce uyanıyor , sonra meme veriyorum

Kızlar bana doktorum 10.günden itibaren sezeryan yerine kullanmam için krem verdi
Contractubex diye. Sanırım izler için , size verdimi doktorunuz krem?

Tam kanamam azaldı birkaç gündür azıcık geliyordu, ama bugün yarım ped kadar gelmiş yine. Silince birkaç küçük pıhtı da geldi. 24. Günde normal mi bu? Sizde durumlar ne alemde kızlar

Kızlar bana hangi akıllı akrabam söyledi hatırlamıyorum ama bebeğin altını alırken çok kaldırma kalça çıkıklığı olur dedi , işte lohusa kafası , kafama çok taktım , bebeğimin altını değiştirirken korkumdan tam verimli silemiyorum kaldıramıyorum fazla, sizler nasıl yapıyorsunuz ya da duydunuzmu böyle bir şey? İnsan bu süreçte herşeyden etkileniyor yaa

Tam kanamam azaldı birkaç gündür azıcık geliyordu, ama bugün yarım ped kadar gelmiş yine. Silince birkaç küçük pıhtı da geldi. 24. Günde normal mi bu? Sizde durumlar ne alemde kızlar
Önceki gün sarı akıntı geldi sonrasında kanama başladı , normal bence için rahat olsun

Herkese selam umarım herkes iyidir.
Biz kilo alma sarılık savaşını kazandık sanırm.
Doğum kilomuzu geçtik uyku biraz daha düzende. 3 saatte bir emzirmeye geçince en azından 1.5 saat uyuyorum.

3 gündür ben rahatsızdım. Ateşim 39 derece oldu. Sebebi de bulamadılar. Evde annem kayınvalidem hepsi benden çok lohusa. Şimdi de vücudumda döküntüler çıktı. Antibiyotik kullanıyorum. Çocuğu düzene sokacağım derken kendim perişan oldum. Umarım ikimiz de düzene gireriz

Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabi 3 saatte 1 mi besliyorsun? Genelde hep 2 saatte diyorlar ya, çok yorucu oluyor

Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabi 3 saatte 1 mi besliyorsun? Genelde hep 2 saatte diyorlar ya, çok yorucu oluyor

Ben de 3 saatte 1 emziriyorum, hatta doktor 15 gün kontrolünde 2 saatte 1 emzirin maksimum 3 saat olsun dedi ama o düzen bizde tutmadı. 2 saat deneyince ikimiz de çok yorulduk. Zaten bebe 3800 doğdu, izin versem beni yiyecek acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyor. Böyle devam edeceğim açıkçası, gündüz bazı beslemelerde 2 saate düşürüyorum arayı ama gece hep 3 saatteyiz.

Evet 3 saatte bire döndük doktor 10. Günde kilo artışı olmaya başlayınca döndürdü.

Takviye alıyorum. Ama bir işe yaramıyor.

Bana da kimse göstermedi emzirmeyi falan ilkinde de gösteren olmamıştı emzirememiştim. Bunda inat ettim emzircem diye ama göğsüm hep yara içinde kaldı çok zormuş emzirmek anlıyorum o yüzden seni

Cabımuçok sevindim maşallah darısı başımıza Sana da çok geçmiş olsun Bebiş iyi oldu mu sen de hemen ayaklanırsın mutluluktan hemen iyileşirsin merak etme

Bana da kimse göstermedi emzirmeyi falan ilkinde de gösteren olmamıştı emzirememiştim. Bunda inat ettim emzircem diye ama göğsüm hep yara içinde kaldı çok zormuş emzirmek anlıyorum o yüzden seni
Benim de hep yara.14 gün oldu bugün doğum yapalı hala göğüs yaralarım geçmedi, emzirme işi düzene girmedi.40 ı çıkana kadar herşey rayına oturur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…