- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.521
Gecmiş olsunHerkese selam umarım herkes iyidir.
Biz kilo alma sarılık savaşını kazandık sanırm.
Doğum kilomuzu geçtikuyku biraz daha düzende. 3 saatte bir emzirmeye geçince en azından 1.5 saat uyuyorum.
3 gündür ben rahatsızdım. Ateşim 39 derece oldu. Sebebi de bulamadılar. Evde annem kayınvalidem hepsi benden çok lohusa. Şimdi de vücudumda döküntüler çıktı. Antibiyotik kullanıyorum. Çocuğu düzene sokacağım derken kendim perişan oldum. Umarım ikimiz de düzene gireriz
Beklenen doğum tarihine doğum yaptığın tarihi yaz canım düzelirArkadaşlar imzamızı nasıl düzeltebiliriz doğum yapalı 14gun oldu 20 yazıyor,?
Gerçekten şu an Alice harika diyarını yaşatıyor canım bize. Her şey yolunda.. alışıyoruz.. alışmak ne bu hayatın bağımlısı oluyoruz
Yukarıdan ultrasonla bakıldı dikiş üstü bantları alındıKızlar sezaryan kontrolüne gidicem yarın alttan mı bakıyo yoksa sadece dikişlere mi bakıyo? Gidenler yazabilir mi
İnsallah gecmistir sariligi canim vucdnda sarilik varmi yuznde falan2.900 dogdu canim 5. Gun kontrolunde 2.600 olmustuSaat basi emzirmeye sutum de yetmiyor . Ama iki saati bulmadan emziriyorum. Sarilik 18 cikti 13 e dustu yarim gun isik aldi. Yarin tekrar bakicaz epey tedirginim burda hastahane sorunu var cunku orda birakmak istemiyorum isik icin bile
On gün yaptık sabah akşam doktorum bu şekilde soylediKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
10.gunde dogum kilosuna ulasirsa guzel kilo aliodur dedi benim doktor2.900 dogdu canim 5. Gun kontrolunde 2.600 olmustuSaat basi emzirmeye sutum de yetmiyor . Ama iki saati bulmadan emziriyorum. Sarilik 18 cikti 13 e dustu yarim gun isik aldi. Yarin tekrar bakicaz epey tedirginim burda hastahane sorunu var cunku orda birakmak istemiyorum isik icin bile
Benimki attan da bakti kuzum rahim ici bir.kanama bisey varmi diyeKızlar sezaryan kontrolüne gidicem yarın alttan mı bakıyo yoksa sadece dikişlere mi bakıyo? Gidenler yazabilir mi
Benimki ultrasonla baktı ve dikisime de baktı.ama alttan bakmadıBenimki attan da bakti kuzum rahim ici bir.kanama bisey varmi diye
Benim kırmızı şekilde işteYok canım kahve tonlarında hala , kırmızı olmaması lazımmış kanamanın . Adetin sonlarında gelen kahverengi kanama gibi sürüyor
Beslenme saatini yemeye başladığı vakti mi yoksa bitirdiği vakti mi baz alıyorsun?Ben de 3 saatte 1 emziriyorum, hatta doktor 15 gün kontrolünde 2 saatte 1 emzirin maksimum 3 saat olsun dedi ama o düzen bizde tutmadı. 2 saat deneyince ikimiz de çok yorulduk. Zaten bebe 3800 doğdu, izin versem beni yiyecek acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyor. Böyle devam edeceğim açıkçası, gündüz bazı beslemelerde 2 saate düşürüyorum arayı ama gece hep 3 saatteyiz.
Kız benim bitmisti yeni ama bugün biraz geldi yine anlamadım lohusa kanaması bitti de adet mi oldum acaba ama olmaz ki o da hemen kafam karıştıTam kanamam azaldı birkaç gündür azıcık geliyordu, ama bugün yarım ped kadar gelmiş yine. Silince birkaç küçük pıhtı da geldi. 24. Günde normal mi bu? Sizde durumlar ne alemde kızlar
Geçmiş olsun canım, takviye kullanıyor musun? Yorgun düştü vucut tabi3 saatte 1 mi besliyorsun? Genelde hep 2 saatte diyorlar ya, çok yorucu oluyor
Bana doktor 1 ayı bitirdikten sonra güzel kilo aldığı için uyursa 4 saate kadar uyandırma dedi. Genel olarak 2.5-3.5 saat arası emziriyorum ama uyuyosa 4 saat.Ben de 3 saatte 1 emziriyorum, hatta doktor 15 gün kontrolünde 2 saatte 1 emzirin maksimum 3 saat olsun dedi ama o düzen bizde tutmadı. 2 saat deneyince ikimiz de çok yorulduk. Zaten bebe 3800 doğdu, izin versem beni yiyecek acıkınca ortalığı ayağa kaldırıyor. Böyle devam edeceğim açıkçası, gündüz bazı beslemelerde 2 saate düşürüyorum arayı ama gece hep 3 saatteyiz.
Dikişlere baktı ve normal ultrasona soktu canımKızlar sezaryan kontrolüne gidicem yarın alttan mı bakıyo yoksa sadece dikişlere mi bakıyo? Gidenler yazabilir mi
Başladığı saati baz alıyorum. Android için Baby Tracker isimli bir program yükledim telefonuma, o geçen süreleri hesaplıyor.Beslenme saatini yemeye başladığı vakti mi yoksa bitirdiği vakti mi baz alıyorsun?
Peki gelen kan kırmızı renkte mi yoksa kahve mi? Benim kanama hiç kahveye dönüşmedi hep kırmızı ama miktarı azalıp arttıKız benim bitmisti yeni ama bugün biraz geldi yine anlamadım lohusa kanaması bitti de adet mi oldum acaba ama olmaz ki o da hemen kafam karıştı
Bana doktor 1 ayı bitirdikten sonra güzel kilo aldığı için uyursa 4 saate kadar uyandırma dedi. Genel olarak 2.5-3.5 saat arası emziriyorum ama uyuyosa 4 saat.
Dikişlere baktı ve normal ultrasona soktu canım
Eveeeet hatta ben küstü bana diyorumKızlar bebekleriniz bazen dalıyor mu bi noktaya uzub süre bakıp kalıyo ve hareket etmiyor şok olmuş gibi
Benim kanamam bitti sayılır günlük pedle geçiyorTam kanamam azaldı birkaç gündür azıcık geliyordu, ama bugün yarım ped kadar gelmiş yine. Silince birkaç küçük pıhtı da geldi. 24. Günde normal mi bu? Sizde durumlar ne alemde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?