- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.481
Benimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
51 cm dogdu benimki direk yatak kücuk gibi geldi zaten bana 3 ay sanmiyorum kullanamayiz ama dogdugu günden beri onda uyutuyorum tabi uyursa 20.günden beri uykusuzluk başladi gaz sorunlariylaBenim bebeğim küçük biraz 47 cm doğdu acaba ondan mı dedim. 3 ay falan kullanılıyor sanırım. Başlarda hep onda yatırırım dedim ama daha hiç kullanamadım.
Canım instagramda bebekrehberi var onun da aynı sorunu vardı bulduğu çözümleri yazmıştı bak istersen. Öncesinde elle sağım yapıyormuş sanırım zamanla azalıyormuş.Kızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı emerken. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Ben asla oturarak emziremiyorum, yatakta biraz sırtımı dikleştirip öyle kucağıma veriyorlar. Dik oturamadığım için o aşamaya geçemedim henüz bendeBenimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Valla benim göğsim çok akmıyor ama sütyeni kaldirırken gögüs ucumu yukarı bakmasını saglıyorum aşagı bakarsa akıyor baya bilmiyorum sende işe yararmı
Kızlar benim bebeğim bütün uykusu boyunca ses çıkarıyor, ıkınıyor, gözleri yarı açılıyor kapanıyor 2 saat böyle uyuyor çok üzülüyorum böyle olan var mı
Benimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Oluyo tabi olmaz mı. Ben o yüzden yatarak emzirmeye başladımBenimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Söylenmedi ama ben banyo sonrası sürüyorum yine de ne olur ne olmazKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Yatarak nasıl emziriyorsun?Oluyo tabi olmaz mı. Ben o yüzden yatarak emzirmeye başladım
Söylenmedi ama ben banyo sonrası sürüyorum yine de ne olur ne olmaz
Sezaryen için koltuk altı emzirmeyi öneriyorlar canım bir bak istersen. Ya da hafif yatar pozisyonda bebeği çapraz yatırıp emzirmeyi öneriyorlarBenimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Ben bir şey sürmüyorum hiçbir şey sürmene gerek yok sadece kuru tut dedi doktorumKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Benim de tazyikli geliyor ve rahatsız oluyor öksürüyor. Ben öncesinde biraz sağım yapıyorum fırsat olursaKızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı emerken. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Ben şöyle yaptım camim birkaç seferdir tek memeyi veriyorum 25-30 dk, emzirmeden önce de ucundan sıkıyorum fışkıran kısım çıkıyor böylece biraz. Bir de ucunu hafiften makas yapar gibi sıktım burda arkadaş söylemişti ağlaması kesildi nerdeyse. Geriye doğru emzir de dediler ama o şekilde çok rahat edemiyoruz o da ben deAyni sıkıntı bizde de var, bizimki başta güzel emiyor ama 5 dk sonra tazyikleniyor süt o zaman ağlıyor kafa atıyor memeye, makas yapma bende işe yaramadı maalesef çözüm bulursan yazıp beni de etiketler misin? Emzirmek çok güzel ama bu şekilde çaresiz kalınca kendi kendime stres yapıyorum
Canım ilk altını açıyor musun? Ben her zaman bez değiştiriyorum emmeden sonra ağlamaya başlıyor veriyorum memeyiBenimki emerken 5 dakika sonra uykuya dalıyor.uyuma sorununu nasıl çözdünüz?birde emzirmek için karnıma aldığımda dikiş yerlerim sızlıyor bebek karnımdayken sanırım baskı yaptığından.sizde de öyle oluyor mu?
Elle sağımı ben de yaptım biraz ve çok etkili oldu bence sağol canım dediğin sayfaya da bakayımCanım instagramda bebekrehberi var onun da aynı sorunu vardı bulduğu çözümleri yazmıştı bak istersen. Öncesinde elle sağım yapıyormuş sanırım zamanla azalıyormuş.
Hiçbir şey sürmedim ben canımKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Tek memeden veriyorum birkaç seferdir o da azalttı sanırım tazyigiBenim de tazyikli geliyor ve rahatsız oluyor öksürüyor. Ben öncesinde biraz sağım yapıyorum fırsat olursa
Kedi mırıldaması gibi ses de çıkarıyorsa rüya görüyordur kuzum benimki de aynı. Hatta meleklerle cebelleşiyo derler bizdeKızlar benim bebeğim bütün uykusu boyunca ses çıkarıyor, ıkınıyor, gözleri yarı açılıyor kapanıyor 2 saat böyle uyuyor çok üzülüyorum böyle olan var mı
Hastanede daha sezeryan sonrası odama gelir gelmez hoop bebeği kucağıma verdiler öyle koltuk altı emzirme falan yok.ilk çocuğumda da öyle yapmışlardı.bi sakıncası yok demekki ama sızlatıyor bende hafif kaykılarak ellerimde olabildiğince yukarda tutmaya çalışıyorum.koltuk altı deneyince sevmiyor onu da denedim.bidahakine iyice yatar gibi uzanayım bakayım.Sezaryen için koltuk altı emzirmeyi öneriyorlar canım bir bak istersen. Ya da hafif yatar pozisyonda bebeği çapraz yatırıp emzirmeyi öneriyorlar
Onu da denedim ama memeyi tutunca geri uyuyor 5 dakika içindeBen şöyle yaptım camim birkaç seferdir tek memeyi veriyorum 25-30 dk, emzirmeden önce de ucundan sıkıyorum fışkıran kısım çıkıyor böylece biraz. Bir de ucunu hafiften makas yapar gibi sıktım burda arkadaş söylemişti ağlaması kesildi nerdeyse. Geriye doğru emzir de dediler ama o şekilde çok rahat edemiyoruz o da ben de
Canım ilk altını açıyor musun? Ben her zaman bez değiştiriyorum emmeden sonra ağlamaya başlıyor veriyorum memeyi
Elle sağımı ben de yaptım biraz ve çok etkili oldu bence sağol canım dediğin sayfaya da bakayım
Hiçbir şey sürmedim ben canım
Biz kan uyuşmazlığı yok canım ama hala devam ediyor yüzü ve gözlerinde var bakalım ne zaman geçecekSizde de aob uyuşmazlığı var mı canım bizde var o yüzden bebek sarılığ yatkınmış bizi de 21 gün takip edecekmiş doktor ama şu uyandıramama olayından yıldım. Bu arada en son yüz ve gözden çıkarmış zaten sarılık vücutta yoksa korkma
Kıyamam ben de çok çok zor uyandırıyorum insan çok çaresiz okuyor. Bi an önce bebişlerimiz atlatsın inş bu sarılığı
Evet uyandırmak 1 saat resmen her yolu deniyoruz bana mısın demiyor.
ilk bir kaç gün baticonla pansuman sonrasında madecasol verdi yara izi geçsin diye ama ben daha madecasol kısmına başlayamadımKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Sütün doyurucu kısmı sondaymış bana da biri bitmeden diğerine geçme dediler. Nasıl bu kadar farklı şeyler söyleyebiliyorlar ben anlamıyorumBana doktor 15 er dakika ver her memeyi demişti.yeme Faslı 45 dakikayı aşmasın yoksa bi düzeni olmaz bi yandan tekrar acıkmaya başlar dedi
Birşey demediler ben de sürmüyorumKızlar sezaryen yarasına batikonla pansuman yapmanız söylendi mi? Yoksa hiçbi şey sürmüyı musunuz
Senin günlerindeyken ben yatıyordum canım hep sırt üstü popom falan çok acımıştıKızlar uyurken sağa sola dönmeye başladınız mı.ben cesaret edemedim henüz sırt üstü yatmaya devam.sağa sola dönebilsek bebeği yatağa koyar tepesinden meme veririz daha rahat olur diye düşünüyorum