2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa, benimki 24 günlük. 70 veriyorum versem daha içecek gibi ama zorlamayayım diyordum kaç kilo seninki?
Vallaa doyana ksdar veriyorum guzel uyuyo cunku tam doyuncaa biz 3840 dogduk, 3600e dusmustu ama en son 15 gunlukken 4150 olmustukk tekrar. Ebeye dedim normalmi diye cok normal boyle devam et dedi cok guzel kilo almis diyee

Seninki kac kiloo

3 saat emmeden duruyor mu benim oglum 1 saat dayaniyor anca
Duruyoo 2,5/3 saat uyuyor 90/100 icince siz sagipmi veriyorsunuz emziriyormusun?

Bende emziriyordum ama gece pilimi bitiriyordu iyice surekli emmek istedigi icin bende ne ictigini biliyim diye sagip veriyorum artik hem benimde icim rahat kendide deliksiz uyuyo

Benim kız bugün hiç kaka yapmadı en son dün gece yapmıştı
Bende bugün 3 bezde kaka görmedim arka arkaya endişelendim sonra bir baktkm sırtına kadar yapmış. Ara ara oluyormuş böyle
Kizlar siz dogumdan sonra kontrole gttnz mi kadin doguma ne yapti doktor??
10 gün sonra çağırdı ultrasonla baktı yara izi için jel verdi kanamayı falan sordu
Sizin kanamalar nezaman kesildi kızlar?
41. Gün bugün dün kesildi yarın da gelmezse gitti diyeceğim artık çok şükür sıkıldım pedlerden.
Pardon bir 0 fazla olmuş 20 ml olacaktı ama yine de 40 i çıkmadan vermiycem
40i çıkan bebek için de zararlı değil mi doktor ne diyor bu duruma canım sordun mu?
Karni doyuyor bence kilo alimi cok güzel ve cok fazla ciş yapiyor zaten ben anlamadim hep böyle olursa diye cok korkuyorum cok uzun saatler uyumuyor hic yenidogan gibi degil
Benimki de çok huysuzlanmaya başladı iki gündür uyumuyorum doğru düzgün ne zaman uyudu diye yatsam kalkıyor kucakta gezmek istiyor ne olacak böyle bilmiyorum ve nasıl bu kadar uykusuz kalıyor anlamıyorum

Vallaa doyana ksdar veriyorum guzel uyuyo cunku tam doyuncaa biz 3840 dogduk, 3600e dusmustu ama en son 15 gunlukken 4150 olmustukk tekrar. Ebeye dedim normalmi diye cok normal boyle devam et dedi cok guzel kilo almis diyee

Seninki kac kiloo
Benimki 3400 daha, 2400 doğmuştu

Yok ben sağmiyorum emziriyorum 1kere hastaneye giderken sagim yaptim ondada zaten 55cc anca cıkti geceleri 10dan sonra uyuyor benim günduzden aksama kadar uyumuyor bir türlü uyanikkende sürekli emmek istiyor

Amin insallah böylede cok zor gercekten insanin tüm gücu gidiyor üzuluyor zaten cok gazi olmaya basladi artik emerken bile gazdan birakiyor kusuyor bazen

Kızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz
Sütyenle meme arasına pamuklu mendil lerden koyuyorum 4 kat yapıp. İlk bebegımde sürekli göğüs pedi kullandım bence onlar hava almadığı için yaraları ve acıyı daha beter hale getiriyor. Mendiller çok iyi korumuyor ama memelerimin daha az acıdıgı kesin. Günde 2 ya da 3 kez sütyen atlet değiştiriyorum
Kızlar bebeğim sanki dede gibi boğazını temizleneye calısıyo gini geliyo bana nedendir sizce bilen var mı bu durumu
Üf aynısı benimkinde de var
Ben de üstüne peçete koymuştum leke oluyordu dikişler iyileşiyor bence normal canım kafana takma derim ben .
İnşallah canım

Kızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz
Canım bak bunlardan kullanıyorum ben. Emzirme sonrası göğüslerime ayva çekirdeği jeli sürüyorum ya da göğüs kremi sonrasında bunları takıyorum hava alıyor.

Eklentiler

• 0788DF37-CF73-4D73-AF05-CD3211C4BEC7.png
    225,2 KB · Görüntüleme: 43
Sarılığı atlatamayan bi biz mi kaldık ya yeter attık o kadar zorlanıyorum ki uyandırırken 2 saatte bi bucuk saatte bir emziriyorum kontrole gittik dr hala aynı rengi dedi hiç mi bu kadar emme iyi gelmiyor bu cocuğa ya. Kan aldırdık sonuç bekliyoruz artık yerlere yapışıcam uykusuzluktan hepiniz öylesiniz biliyorum.

Yok ben sağmiyorum emziriyorum 1kere hastaneye giderken sagim yaptim ondada zaten 55cc anca cıkti geceleri 10dan sonra uyuyor benim günduzden aksama kadar uyumuyor bir türlü uyanikkende sürekli emmek istiyor
Oyle oyle cogaliyor sagdikca canim, benimde ilk sagdigimda 40 sonra 60/70/80/90/100 artikk cogaldi, tam doymadigi icin emerken yoruluyorlar uykuya dalamiyorlar bence, biberonla icince kendi cok rahat hele bile banyo yaptiysa, dun 3 saatte bir gunduz sadece yemek icin uyandi uyudu tekrar. Bence bi dene cunku anne icinde cok zor surekli uyanikken mizildaniyolar cunku. Valla biberon emzik vermeyin dediler surekli ama verdim ikisinide emzikte emiyo biberonda tutuyo gayet guzel, onlar cekmiyo evdeki hallerini sonucta

2 gün önce doktora gittik sarılık düştü mü diye 1 hafta önce 13tü gittiğimizde ise 9a düşmüştü kilo alımı da iyiydi ama yine de doktor gece gündüz ilk 1 ay 2 saatte bir emzir dedi biz kan aldırmadık ama cihazla ölçüm yaptılar tabi bizim de yüzümüz hala sarı ama değer düşmüş canım bence sizin de düşmüştür

Kacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrum biz bugun 17 gunluk olduk
Bizde 11 gunluguz canim gogsumden kac cikiyor bilmiorumki bide mamayi cok veripte karnini doyurmak istemiorum beni emsin istiorum.Sarilik icin mama almistik bu kutu bitsin almak istemiorum emzirip kilo takibi yapayim diorum.2775 le dogdu dun tartamadim onceki gun 3000 kilo olmustu.

Simdi bu yazdiklarinizi okuyunca azmi veeiorum acaba die tereddut ettim ya.Aralarda benimkide ful emior gazi olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…