• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay benim de aynısından oldu çok merak ediyorum. Korse takıyordum o mu zorladı acaba diyorum
Bana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyor:( çok streslıyım
Bence birşey olmaz . Bende kabuk diye baştaki dikişi çekip koparttım benimde mercimek tanesi gibi birkaç damla kan geldi. Sonra geçti bir sorun olmadı gönlünü ferah tut
Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belli :(

Bana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyor:KK43: çok streslıyım

Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belli :KK43:
Bir doktora görün o zaman canım ama panik yapma kendine ki sütü etkilenmesin Allah korusun iltihap felan olsa bile ilaçla hemen geçiyor

Kizlar bebeginize benim haftamdayken kac ml mama veriyordunuz ben 3 saatte 30 ml mama aralardada uyanik oldkca emzriyorum.Emip bitrmezse sagiyorum falan
Kacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrum😂 biz bugun 17 gunluk olduk

Bana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyor:KK43: çok streslıyım

Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belli :KK43:
Yaaa bana dr hiç böyle bi sey söylemedi üstünü sar dikişin üzerine göbeğin sarkmasın diye şu an resmen dikiş üstüne sarkık göbek var nence bende

Kizlar bebeginize benim haftamdayken kac ml mama veriyordunuz ben 3 saatte 30 ml mama aralardada uyanik oldkca emzriyorum.Emip bitrmezse sagiyorum falan
Canım ben 2-2.5 saatte bir 50-60 ml arası mama ya da sağdığım sütten veriyorum onun dışında her mızmızlandığında silikon göğüs ucuyla meme veriyorum göğsümü tutmuyor 😒 o başlıkla da çok verimli olduğunu hissetmiyorum nedense 4 günlük oldu bugün 🥰

Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var inanılmaz heyecanlıyım en uzun geceye de denk geldik nasıl sabah olacak bilmiyorum ☺️gün geçmez diye bütün günü kuaförde başıma girerek geçirdim 😂😂😂Dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum🙏🏻❤️
Ne durumdasınız? 🌸

Kızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz

Kızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz
Ben kaplı emzirme atletlerinden almıştım, üst kısmı sütyen gibi olduğu için ped kaymadan duruyor, çok memnunum.

Biz taburcu olduk takıpli olarak gelip gideceğiz artık dualarını iyi dileklerini z için sagolun
Oh çok şükür canım inşallah çabuk toparlar. Benim bebek yoğun bakımdan eve çıkınca çocuk güvende değil, her an bir şey olacak nefes alamayacak psikolojisine girmiştim ve aşırı stresli gergindim. Sen öyle yapma, çocuğa etki eder senin stresin
Kacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrum😂 biz bugun 17 gunluk olduk
Yaa, benimki 24 günlük. 70 veriyorum versem daha içecek gibi ama zorlamayayım diyordum 😂 kaç kilo seninki?
Canım penye nene südyenlerinden aldım, içine ped takıyorum. Üstüne gümüş kapak

Nasil uyutuyorsunuz bugun öglen 12 den aksam 9a kadar yarim saatlik uykularla durdu asla dalmadi oda bende mahvolduk yorgunluktan
Kuzu her bebeğin davranışları kendi kendine oturuyor. Ben o konuda zorlanmadım bebek 10 gün küvezde kalınca tek başına uyumaya alışmış sanırım. Ama senin minik sürekli kucağında ve kendini güvende hissediyor seninle. İnşallah ikiniz için de kolay bir yol bulursun 😍

Benim bebeğimin de sarılığı çok yüksekti.doktor bu durumda biberon falan demeyeceksin 2 saatte bir emzir üstüne biberon ver dedi.ilk gün gayet iyiydi 2. Gün memeyi tutamamaya başladı.biberona alıştı sanırım.memeyi ağzına alıyor.normalde ağzını kapatsa meme ağzında ama kapatmıyor.sivri uç istiyor biberon gibi.sivri ucu yok benim göğüslerimin o yüzden komple kahverengi kısmını ağzına sokuyordum emiyordu.bugün sarılık kontrolü var inşallah şu biberondan kurtuluruz tekrar eskisi gibi emer.canım çok sıkkın
Sarılığı kaçtı canım

Kızlar bebeğim sanki dede gibi boğazını temizleneye calısıyo gini geliyo bana nedendir sizce bilen var mı bu durumu

Kizimin gobegi bole oldu sizde dueumlar nasil boyle olupta iyilesen var mi?

Eklentiler

• IMG_20221224_005456.jpg
    IMG_20221224_005456.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 112
Oh çok şükür canım inşallah çabuk toparlar. Benim bebek yoğun bakımdan eve çıkınca çocuk güvende değil, her an bir şey olacak nefes alamayacak psikolojisine girmiştim ve aşırı stresli gergindim. Sen öyle yapma, çocuğa etki eder senin stresin

Yaa, benimki 24 günlük. 70 veriyorum versem daha içecek gibi ama zorlamayayım diyordum 😂 kaç kilo seninki?

Canım penye nene südyenlerinden aldım, içine ped takıyorum. Üstüne gümüş kapak
Teşekkür ederim 🌺Aynen o vazıyetteyim gercekten. Hep aklımda uykularım kacıyo

Back