- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.321
Bana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyorAy benim de aynısından oldu çok merak ediyorum. Korse takıyordum o mu zorladı acaba diyorum
Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belliBence birşey olmaz . Bende kabuk diye baştaki dikişi çekip koparttım benimde mercimek tanesi gibi birkaç damla kan geldi. Sonra geçti bir sorun olmadı gönlünü ferah tut
Bir doktora görün o zaman canım ama panik yapma kendine ki sütü etkilenmesin Allah korusun iltihap felan olsa bile ilaçla hemen geçiyorBana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyorçok streslıyım
Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belli
Ptesi gıdecem doktora. Antibiyotik zaten kullanıyorum inşallah ciddi bir şey değildirBir doktora görün o zaman canım ama panik yapma kendine ki sütü etkilenmesin Allah korusun iltihap felan olsa bile ilaçla hemen geçiyor
Kacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrumKizlar bebeginize benim haftamdayken kac ml mama veriyordunuz ben 3 saatte 30 ml mama aralardada uyanik oldkca emzriyorum.Emip bitrmezse sagiyorum falan
Bizimde oyleydi ebemiz karbonatli suyla temizle dediydii gecerse sutten olmustur demisti gecmesse pamukcuk olabilir dediydi ama gecti sutten olmus demekkiiKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk bebegimin dilinin üstü beyaz pamukcuk mudur ne yapamam gerek
Yaaa bana dr hiç böyle bi sey söylemedi üstünü sar dikişin üzerine göbeğin sarkmasın diye şu an resmen dikiş üstüne sarkık göbek var nence bendeBana da doktor sar göbeğini dikişin üstüne sarkmasımin dedi ama saramıyorum ki. Dikişler tam göbeğin sarktıgı yerde göbegı yukarı doğru verdiğim an dikişler de geriliyorçok streslıyım
Ya kan gelse içim daha ferah olur, yüzeysel der geçerim ama bu sarı sarı içten geliyor belli
Canım ben 2-2.5 saatte bir 50-60 ml arası mama ya da sağdığım sütten veriyorum onun dışında her mızmızlandığında silikon göğüs ucuyla meme veriyorum göğsümü tutmuyorKizlar bebeginize benim haftamdayken kac ml mama veriyordunuz ben 3 saatte 30 ml mama aralardada uyanik oldkca emzriyorum.Emip bitrmezse sagiyorum falan
Benim de öyle işte. Doktor göbeğin sarkınca dikişler hava almaz iltihaplanır demiştiYaaa bana dr hiç böyle bi sey söylemedi üstünü sar dikişin üzerine göbeğin sarkmasın diye şu an resmen dikiş üstüne sarkık göbek var nence bende
Ne durumdasınız?Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var inanılmaz heyecanlıyım en uzun geceye de denk geldik nasıl sabah olacak bilmiyorumgün geçmez diye bütün günü kuaförde başıma girerek geçirdim Dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum
Ben kaplı emzirme atletlerinden almıştım, üst kısmı sütyen gibi olduğu için ped kaymadan duruyor, çok memnunum.Kızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz
Oh çok şükür canım inşallah çabuk toparlar. Benim bebek yoğun bakımdan eve çıkınca çocuk güvende değil, her an bir şey olacak nefes alamayacak psikolojisine girmiştim ve aşırı stresli gergindim. Sen öyle yapma, çocuğa etki eder senin stresinBiz taburcu olduk takıpli olarak gelip gideceğiz artık dualarını iyi dileklerini z için sagolun
Yaa, benimki 24 günlük. 70 veriyorum versem daha içecek gibi ama zorlamayayım diyordumKacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrumbiz bugun 17 gunluk olduk
Canım penye nene südyenlerinden aldım, içine ped takıyorum. Üstüne gümüş kapakKızlar ya ne giyiyorsunuz Allah aşkına meme uçlarım acıyor birşey temas etmemesi gerekiyor ama süt akıyor onun için ped koymam lazım, tişört giyince ped tutmuyor ay kafayı yicem ne giyiyorsunuz siz
Nasil uyutuyorsunuz bugun öglen 12 den aksam 9a kadar yarim saatlik uykularla durdu asla dalmadi oda bende mahvolduk yorgunluktanBenimde aynı
3 saat emmeden duruyor mu benim oglum 1 saat dayaniyor ancaKacinci gunu bebisin merak ettim, benimki 3 saatte 90/100 iciyor. Sagip veriyorum sutumuu bazen 110 bile iciyor aç yavrumbiz bugun 17 gunluk olduk
Kuzu her bebeğin davranışları kendi kendine oturuyor. Ben o konuda zorlanmadım bebek 10 gün küvezde kalınca tek başına uyumaya alışmış sanırım. Ama senin minik sürekli kucağında ve kendini güvende hissediyor seninle. İnşallah ikiniz için de kolay bir yol bulursunNasil uyutuyorsunuz bugun öglen 12 den aksam 9a kadar yarim saatlik uykularla durdu asla dalmadi oda bende mahvolduk yorgunluktan
Sarılığı kaçtı canımBenim bebeğimin de sarılığı çok yüksekti.doktor bu durumda biberon falan demeyeceksin 2 saatte bir emzir üstüne biberon ver dedi.ilk gün gayet iyiydi 2. Gün memeyi tutamamaya başladı.biberona alıştı sanırım.memeyi ağzına alıyor.normalde ağzını kapatsa meme ağzında ama kapatmıyor.sivri uç istiyor biberon gibi.sivri ucu yok benim göğüslerimin o yüzden komple kahverengi kısmını ağzına sokuyordum emiyordu.bugün sarılık kontrolü var inşallah şu biberondan kurtuluruz tekrar eskisi gibi emer.canım çok sıkkın
Teşekkür ederimOh çok şükür canım inşallah çabuk toparlar. Benim bebek yoğun bakımdan eve çıkınca çocuk güvende değil, her an bir şey olacak nefes alamayacak psikolojisine girmiştim ve aşırı stresli gergindim. Sen öyle yapma, çocuğa etki eder senin stresin
Yaa, benimki 24 günlük. 70 veriyorum versem daha içecek gibi ama zorlamayayım diyordumkaç kilo seninki?
Canım penye nene südyenlerinden aldım, içine ped takıyorum. Üstüne gümüş kapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?