- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.301
Hayır kahve rengi lekelenme var 8. Gündeyim ama bikaç gündür bmyle yaniKokulu sari sivi akintin var mi
Az da olsa hala devam ediyor benim kesilmedi. 18. Güne kadar günde ortalama 1 ped şeklinde geldiSizin kanamalar nezaman kesildi kızlar?
Ay olur mu öyle şey sakın. Hem de 200 ml. Sen kendin iç senin içtiğin daha çok rahatlatır bebeği.Kizlar Gazlı bebeğime ebe günde 200 mili geçmeyecek şekilde açık rezene cayi ver dedi . Vermeli miyim ?
Benimki bi anda kesildi kahveye falan donsmedi bide sari kokulu akintim vardi.Oda surekli degilde agir kaldirinca uzun yol yuruyunceHayır kahve rengi lekelenme var 8. Gündeyim ama bikaç gündür bmyle yani
Gece benimkide oyleydi ya.yanimiza yatirdim uyuduArkadaslar oglum memede ve kucakta uyuyor yataga koyar koymaz uyniyor 12den beri bu sekilde surekli emzir koy tekrar uyaniyo tekrar emzir var mi böyle olan yataga koyunca uyanmamasi uykuya dalmasi icin ne yapiyorsunuz
Pardon bir 0 fazla olmuş 20 ml olacaktı ama yine de 40 i çıkmadan vermiycemAy olur mu öyle şey sakın. Hem de 200 ml. Sen kendin iç senin içtiğin daha çok rahatlatır bebeği.
Karni doyuyor bence kilo alimi cok güzel ve cok fazla ciş yapiyor zaten ben anlamadim hep böyle olursa diye cok korkuyorum cok uzun saatler uyumuyor hic yenidogan gibi degilGece benimkide oyleydi ya.yanimiza yatirdim uyuduYatak mi sicak geldi kokumu mu istiyor anlamadim.Hastaneye gittim kvdeme biraktim bebegide geldim ki ciyak ciyak aglio kucagima aldgm anda sakinlesti Ama sen takip et karni doymadigi icinde olabilir
Benim bebeğin ufak bir beşiği var oturma odasında duran. İçine koyduğumuz zaman yanları dolu oluyor, üstünü de örtüyle kapattık karanlık loş. Sarıp koyuyorum battaniyesiyle, Beyaz gürültülü açıyorum yanına sıkıntı olmuyor. Bebekler dar ve karanlık alanlarda kendini güvende hissedermiş.Arkadaslar oglum memede ve kucakta uyuyor yataga koyar koymaz uyniyor 12den beri bu sekilde surekli emzir koy tekrar uyaniyo tekrar emzir var mi böyle olan yataga koyunca uyanmamasi uykuya dalmasi icin ne yapiyorsunuz
Bugun kadin doguma kontrole gittim.Kanamam kesildi dedim bide kokulu akintim var dedim.Cengele cikartti alttan baktikn akmamis icerde birikmis antbyotik serum taktirdi.Bide ilac yazdi kanamayi yeniden baslatmak icin.Sizinde boyle sikayetiniz varsa gidin doktora.
Ben sezaryen oldum. İlk 3 4 gün hafif kanama oldu. Sonrasında ne akıntı ne kanama olmadı.. doktor normal olduğunu söyledi. Hatta doğumda içini iyi temizledik dediSenin sezeryandan beri kanaman nasıldı canım?benim ilk 1 hafta aşırı yoğundu sonra azaldı 2-3 gündür bende de kanama yok
Canım aynı durumdayım bende, sütüm hala yeteri kadar fazla değil, bebeğim küvezde kaldı 1 hafta orada mama verdiler şırınga ile, benimde stresten ve sezaryen’den dolayı sütüm hemen gelmedi, ama şimdi de yeterli değil, dediğin şeylerin aynısını kullanıyorum bende, mama veriyorum ama mümkün olduğunca az, her ağladığında meme veriyorum zorluyorum biraz üşeniyor çekmeye cünküKızlar gecikmeli olsa da geldim bende
16.12.2022 de genel anestezi ile oldu doğumum
Çok heyecanlıydım , bayılma anında bile bıdı bıdı konuşuyodum
Eşim de girdi doğuma , çünkü fotoğrafçıda ayarlamıştık, son kontrollerde belli olmuştu anestezi şekli , Allahtan izin verdi doktorum hem fotoğrafçıya hem eşime
38+0 da 3270 doğdu oğluşum , ayıldığımda aşırı bir ağrı hissetmedim ama sonrasında başladı aşırı ağrılar
Genel anestezi olduğu için ayıldığımda hemen bebeğimi getirdiler , sarhoş gibi bir mutluluktu o anı hiç unutamıyorum , bu benimmi diyip durmuşum videoya çekmişler
İlk günler çok zordu kızlar , oturmak kalkmak Allahım o nasıl bir sızı , ama gerçekten herkesin de dediği gibi 3.günden sonra gerçekten hafiflemeye başlıyor
Bugün 7.günüm daha rahat hareket edebiliyorum , ama ilk günler doktor kontrolleri olunca çok zorlandım arabaya inerken binerken yürürken
Ama hepsi geçiyor kızlar
Bu melekleri kucağımıza alınca dünya duruyor
Şimdi emişme , bez alma, gaz çıkarma , uyumama, uyumaya direnme, yeniden emişme şeklinde döngü halindeyiz
Emiyor 1 saat , tam yerine yatırıyorum viyaklayarak aranıyor , yeniden emzirme seansı başlıyor
İlk günler sütüm çok azdı, zaten doktorun söylediğine göre de ilk 4-5 gün böyle olması normalmiş , ozaman mama takviyesine başlamıştık hipp marka, hala geceleri eğer doymaz ve aranmaya başlarsa veriyorum ben kızlar sizler nasıl yapıyorsunuz
Çünkü doymuyor muhtemelen yetmiyor süt
Süt arttırıcı olarak humana , ebebekteki malt içecekler ve bestlak damla kullanıyorum
Bi de doktorum bi vitamin verdi pregnacare diye emziren annelere özel , onu da aldım , bakalım sütümüz inşallah hepimizin bol bol olur
Bu arada kızlar benim ayaklarım ve ayak bileklerimde inanılmaz ödem oluştu , sizlerde oldumu acaba nedeni nedir ve ne zaman geçer
Ayakkabılar olmuyor hatta bilek diye bişey kalmadı davul gibi
6 günlük benim bebegimBenimki de aymen bu şekilde bugün sebepsiz ağlama ve cıkdırmaları başldı. Gece de böyle geçecek diye korkuyorum. 8 günlüğüz sizin kaç günlük
Canım kaşık biberon al bak ben çok memnunum.
Bana öyle dedi canım kuru tut batikon sür günde 2 3 defa dedi
Kuzum sakın verme bebeklere verilmemeli diye kesin bi şekilde söylüyo doktorlar.
Canım sen sezaryen mi normal ni doğum yaptın? Benim bi tek ilk iki gün kanamam yoğun oldu sonra hep çok çok az lekelenme seklinde. Benim sezaryen. Korktum simdi bende de mi öyle oldu yoksa
Tecrübeli kızlarr çok kafaya taktım, sütüm kesilecek nerdeyseKızlar dikişimden hafif bi akıntı geldi böyle kırmızı mercimek tanesi kadar. Paniklemeli miyim
Benimde aynıArkadaslar oglum memede ve kucakta uyuyor yataga koyar koymaz uyniyor 12den beri bu sekilde surekli emzir koy tekrar uyaniyo tekrar emzir var mi böyle olan yataga koyunca uyanmamasi uykuya dalmasi icin ne yapiyorsunuz
Ay benim de aynısından oldu çok merak ediyorum. Korse takıyordum o mu zorladı acaba diyorumTecrübeli kızlarr çok kafaya taktım, sütüm kesilecek nerdeyse
Bence birşey olmaz . Bende kabuk diye baştaki dikişi çekip koparttım benimde mercimek tanesi gibi birkaç damla kan geldi. Sonra geçti bir sorun olmadı gönlünü ferah tutTecrübeli kızlarr çok kafaya taktım, sütüm kesilecek nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?