2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
ROP muayenesi ne oluyor?

Ben de hastaneyi sevmiyorum iste canim. Bu ayin 30 u 1. Ay o zamana kadar bulucam ins bir doktor yine haberleşiriz

Kızlar oturdum hüngür hüngür ağlıyorum Bebeğim hastalandı.Esimin tarafı bebek görmeye ikinci günde geldielr hepsi gripti 5 cocuktar öksürüyor du.Esimi uyarmama rağmen beni dinlemedi.Onlardan bulaşmaz vs dedi.Yok bebek bünyesi kuvvetlidir dedi.Dundendir oğlum sancı çekiyor hırıltı hapşırma öksürük.Simdi annemle eşim doktora götürdü ben kalkamıyorum agrilarmdan dolayıO ağladıkça bende ağlıyorum

Geçmiş olsun canım inşaallah birşeyi yoktur hemen toparlar. Ben de hasta olan gelmesin dedim. Ama benim kız okuldan getirdi. Önce büyük oğlum sonra bebek hasta oldu.

Biraz eken olacak belki ama Oğluşu olan anneler . Sunnet ne zaman düşünüyorsunuz.
Şu an idrar yolu enfeksiyonundan hastanede tedavideyiz. 40 çıksın en kısa sürede yaptıracağız.
Kızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
İnliyor, çığlık atıyor korkmuş gibi, çok üzülüyorum öyle sesler çıkarınca.
Hareket etmeye çalış. Sezeryande ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın derler
Kesinlikle katılıyorum. Daha ilk günde kalktım yürüdüm ne denildiyse uydum düzene. 2.gün eve geçtik, oturup kalkmama dikkat ederek aktif bir şekilde devam ettim. Birinci hafta sonunda kimse anlamazdı ameliyatlı olduğumu. Tabi ara ara ağrılarım oluyor hala, hatta içerideki dikişler sanki kurumuş gibi batıyor ama abartacak ya da hayatımı sekteye uğratacak seviyede değil.

Çok geçmiş olsun canım. Şu düşüncesiz insanlardan nedir çektiğimiz.

merhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün

Ah canım benim. Seni merak ettik demek acı bir tecrübe yaşadın. Ne desem kifayetsiz kalacak biliyorum. Rabbim sabır versin.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Ah canım benim. Seni merak ettik demek acı bir tecrübe yaşadın. Ne desem kifayetsiz kalacak biliyorum. Rabbim sabır versin.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Evet bazılarınız eski hesabıma mesaj atmıştı mailden gördüm ama giremedim. Hepinizden Allah razı olsun

3. Günde nüfüsa gittim, e bebeğe gittim. Hatta işe gidip personel maaşlarını yaptım çok lazımmış gibi
Lohusalıktan canım kaç kez çamaşır ve üst değiştiriyorum bir bilsen.
İlk haftamız aynen böyleydi haha valla hepimiz minnakların kölesi gibiyiz

Basın sağolsun canım, seni merak etmiştik. Allahım sabrını versin , ne desem boş şimdi . Rabbim zamanı gelince kucağını doldursun İnşallah.

Canımm Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla yeniden başladığın sürecin sonu çoook güzel geçer

Aklımdaydın ne yaptın diye canım bende geçen sene benzerini yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin başın sağ olsun inşallah bir sonraki hamileliğinde önlemini alıp bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

İnşallah canım dikiş olması gerekiyormuş ikinci gebelikte bakalım nasıl bı süreç beni bekliyor. 3 bucuk ay oldu sezeryan yerlerim hala hafiften ağrıyor ne zaman gecicek bilmiyorum şuan beden olarak iyileşmek istiyorum biran önce

Canım muayene zor bir işlem mi? Gözüne bişiler sokuyor demiştin. Bir de sorun çıktı mı?
Çok geçmiş olsun canım, bize de çok gelmek istediler, açık açık gelmeyin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…