• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlarcım biz ROP muayenesi olduk. İlk damla dan sonra 15 dk ikinci damladan sonra 45dk bekletiyorlar. Bilginiz olsun bizimkisi acık ağladı ama çok değil darısı tüm muayenesi aşısı olan kardeşlerinin başına kolaycık olsun bitsin hepsi
Şimdi öğleden sonra da hepatit 2.dozumuz var
ROP muayenesi ne oluyor?

Canan Yılmaz canım senin kimdi 🥰
Biraz ayrıntılı bir muayene bekliyoruz ve en doğal hakkımız zaten ilk bebek kafada türlü soru var Murat beye randevu aldım perşembe onu deneyeceğim inşallah memnun kalırım

Kan vermedik canım cihazla ölçüldü en son 6. Günde 13.5 çıktı doktor gayet iyi dedi aslında son birkaç gündür daha rahat kalkıyor sarılık da sadece yüzünde ama içim hiç rahat değil işte

Emsey hastanesinde Murat beye götüreceğim bakalım memnun kalırsam yazarım buraya canım sende yine bir şey duyarsan keşfedersen haberdar et 🥰

Sağ ol canım ama Benim asla adımımı atmayacağım bir hastane özel sebeplerden dolayı keşke başka hastanede olsaymış doktor 🥹

Rahat geçirdim Sezeryan sürecini ama yine de yatmak kalkmak hakikaten zorluyor ama geçiyor canım özellikle 1. Hafta biriminde çok rahatlayacaksın
Ben de hastaneyi sevmiyorum iste canim. Bu ayin 30 u 1. Ay o zamana kadar bulucam ins bir doktor 😀 yine haberleşiriz

Kızlar oturdum hüngür hüngür ağlıyorum Bebeğim hastalandı.Esimin tarafı bebek görmeye ikinci günde geldielr hepsi gripti 5 cocuktar öksürüyor du.Esimi uyarmama rağmen beni dinlemedi.Onlardan bulaşmaz vs dedi.Yok bebek bünyesi kuvvetlidir dedi.Dundendir oğlum sancı çekiyor hırıltı hapşırma öksürük.Simdi annemle eşim doktora götürdü ben kalkamıyorum agrilarmdan dolayı😢O ağladıkça bende ağlıyorum

Kızlar oturdum hüngür hüngür ağlıyorum Bebeğim hastalandı.Esimin tarafı bebek görmeye ikinci günde geldielr hepsi gripti 5 cocuktar öksürüyor du.Esimi uyarmama rağmen beni dinlemedi.Onlardan bulaşmaz vs dedi.Yok bebek bünyesi kuvvetlidir dedi.Dundendir oğlum sancı çekiyor hırıltı hapşırma öksürük.Simdi annemle eşim doktora götürdü ben kalkamıyorum agrilarmdan dolayı😢O ağladıkça bende ağlıyorum
Geçmiş olsun canım inşaallah birşeyi yoktur hemen toparlar. Ben de hasta olan gelmesin dedim. Ama benim kız okuldan getirdi. Önce büyük oğlum sonra bebek hasta oldu.

Biraz eken olacak belki ama Oğluşu olan anneler . Sunnet ne zaman düşünüyorsunuz.
Şu an idrar yolu enfeksiyonundan hastanede tedavideyiz. 40 çıksın en kısa sürede yaptıracağız.
Kızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
İnliyor, çığlık atıyor korkmuş gibi, çok üzülüyorum öyle sesler çıkarınca.
Hareket etmeye çalış. Sezeryande ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsın derler
Kesinlikle katılıyorum. Daha ilk günde kalktım yürüdüm ne denildiyse uydum düzene. 2.gün eve geçtik, oturup kalkmama dikkat ederek aktif bir şekilde devam ettim. Birinci hafta sonunda kimse anlamazdı ameliyatlı olduğumu. Tabi ara ara ağrılarım oluyor hala, hatta içerideki dikişler sanki kurumuş gibi batıyor ama abartacak ya da hayatımı sekteye uğratacak seviyede değil.

Çok geçmiş olsun canım. Şu düşüncesiz insanlardan nedir çektiğimiz.

merhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün :KK200:

merhaba arkadaşlar eski hesabım Mavigrill 'dü.. Site girişte bi sorun olduğundan uzunca bir süre girememiştim..Gördüğüm kadarıyla hepiniz doğum yapmışsınız ben 25 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım 8 saat yaşadı oğlum şimdi bir melek..Acı bir şekilde bizim için süreç yeniden başlıcak hepinizi görmek çok güzel minik yavrularınzı benim yerime kocaman öpün :KK200:
Ah canım benim. Seni merak ettik demek acı bir tecrübe yaşadın. Ne desem kifayetsiz kalacak biliyorum. Rabbim sabır versin. 😔
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ♥️

Ah canım benim. Seni merak ettik demek acı bir tecrübe yaşadın. Ne desem kifayetsiz kalacak biliyorum. Rabbim sabır versin. 😔
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ♥️
Evet bazılarınız eski hesabıma mesaj atmıştı mailden gördüm ama giremedim. Hepinizden Allah razı olsun 🤲🌸

Kızlar sezeryan sonrası kaçıncı günde dışarı çıktınız. Çarşamba günü kontrolüm var ve dışarı çıkmaya çok korkuyorum. İnanilmaz bağırsak problemleri çekiyorum azıcık soğuk alsam karnım gümbür gümbür ve gaz geçişleri kramplara dönüyor. Karnıma şal doladım kat kat giyindim öyle geziyorum evde. Şimdi dışarı çıksam kesin üşütücem hiç çıkmak istemiyorum. Siz ne zaman çıktınız bir sıkıntı yaşadınız mı?
3. Günde nüfüsa gittim, e bebeğe gittim. Hatta işe gidip personel maaşlarını yaptım çok lazımmış gibi 😂
Kızlar ben geceleri uyurken aşırı terliyorum ya. Her uyandığımda üstümü değiştirecek kadar hem de. Lohusalıktan kaynaklı mı bu durum ya çok şaşırıyorum saç diplerim falan ıslanıyor resmen.
Lohusalıktan canım kaç kez çamaşır ve üst değiştiriyorum bir bilsen.
Bütün gece uyumayan bebe memede duruyo yatağa koyuyoruz basiyo çığlığı sanki cani yaniyo gibi. Yikiyo ortaligi..simdi saglik ocaginda kan verme günü basladim tedirginlige ağlayacak diye. Sifir uyku goz altları ayri bir dunya olmus göğüsler ayri 😀surda 15 20 gun yada 1 ay onceye kdr dogum son belirtiler derken simdi bu ufakliklar bizi kukla etmis durumda😀hepsinin sagligi iyi olsunda gececek insallah ama hepimize allah cokca sabir ve kolaylik versin😍😀
İlk haftamız aynen böyleydi haha valla hepimiz minnakların kölesi gibiyiz 😂

Basın sağolsun canım, seni merak etmiştik. Allahım sabrını versin , ne desem boş şimdi . Rabbim zamanı gelince kucağını doldursun İnşallah. 💖

Canımm Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda sağlıkla yeniden başladığın sürecin sonu çoook güzel geçer ♥️

Aklımdaydın ne yaptın diye canım bende geçen sene benzerini yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin başın sağ olsun inşallah bir sonraki hamileliğinde önlemini alıp bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın 🙏

Aklımdaydın ne yaptın diye canım bende geçen sene benzerini yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin başın sağ olsun inşallah bir sonraki hamileliğinde önlemini alıp bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın 🙏
İnşallah canım dikiş olması gerekiyormuş ikinci gebelikte bakalım nasıl bı süreç beni bekliyor. 3 bucuk ay oldu sezeryan yerlerim hala hafiften ağrıyor ne zaman gecicek bilmiyorum şuan beden olarak iyileşmek istiyorum biran önce 😊

Kızlarcım biz ROP muayenesi olduk. İlk damla dan sonra 15 dk ikinci damladan sonra 45dk bekletiyorlar. Bilginiz olsun bizimkisi acık ağladı ama çok değil darısı tüm muayenesi aşısı olan kardeşlerinin başına kolaycık olsun bitsin hepsi
Şimdi öğleden sonra da hepatit 2.dozumuz var
Canım muayene zor bir işlem mi? Gözüne bişiler sokuyor demiştin. Bir de sorun çıktı mı?
Çok geçmiş olsun canım, bize de çok gelmek istediler, açık açık gelmeyin dedim 😔

Back