• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Az önce koltuğu yumrukladım ve ağlama krizine girdim. Evde yalnızım. Karnı tok ama uyumak için meme arıyor veriyorum uyuyor emmiyor çekiyorum tekrar aranıyor şuan bile kucağımda nefes nefese kaldı meme aradığı için. Asla ama asla uyumuyor gündü herşey çok güzel ama gece
Gündüzleri bizim de herşey yolunda ama gece olunca sürekli emmek istiyor. Kabus yaşadık kaç gecedir. Dayanamadım en son emzik verdim. En azından emziği emiyor meme uçlarım perişan oldu. Bu ara hepimizinki aynı. Meme isteği ve uyumama 🤦🏻‍♀️ sabredin kızlar geçecek bu günler de

Kızlar göğüs ucu konusunda yardım bekliyorum. Ebe göğüs ucun açık kalsın kuruması lazım dedi. Kuruyuncada semsert oluyor kanıyor. Lansinoh krem tavsiye etti ee o da çok yoğun sürünce hava almıyor kurumuyor. Şimdi ucu kurutcaz mı nemli mi olacak kafam karıştı. Gümüş kapakta kullanıyorum ama onda da süt akınca ıslak kalıyor uç yumuşuyor.
Bunun cevabını bende merak ediyorum

Kızlar sezeryan sonrası kaçıncı günde dışarı çıktınız. Çarşamba günü kontrolüm var ve dışarı çıkmaya çok korkuyorum. İnanilmaz bağırsak problemleri çekiyorum azıcık soğuk alsam karnım gümbür gümbür ve gaz geçişleri kramplara dönüyor. Karnıma şal doladım kat kat giyindim öyle geziyorum evde. Şimdi dışarı çıksam kesin üşütücem hiç çıkmak istemiyorum. Siz ne zaman çıktınız bir sıkıntı yaşadınız mı?

Kızlar bugün sezeryanimin 4.gunu ama halen yataktan birinin desteği olmadan kalkamıyorum🥺 Ağrı coK.
Sezeryan olanlar kaçıncı gün toparlanmaya başladınız.??

Kızlar bugün sezeryanimin 4.gunu ama halen yataktan birinin desteği olmadan kalkamıyorum🥺 Ağrı coK.
Normal canım , bugün iyiyim ben günler sonra . İlk 1 hafta ağrının çok olması normal. Bol bol yürümeye çalış ki çabuk toparlasın

Kızlar sezeryan sonrası kaçıncı günde dışarı çıktınız. Çarşamba günü kontrolüm var ve dışarı çıkmaya çok korkuyorum. İnanilmaz bağırsak problemleri çekiyorum azıcık soğuk alsam karnım gümbür gümbür ve gaz geçişleri kramplara dönüyor. Karnıma şal doladım kat kat giyindim öyle geziyorum evde. Şimdi dışarı çıksam kesin üşütücem hiç çıkmak istemiyorum. Siz ne zaman çıktınız bir sıkıntı yaşadınız mı?
Çıkıp yürümen daha iyi olur. Yürüdükçe hareket ettikçe daha iyi oluyorsun

Kızlar göğüs ucu konusunda yardım bekliyorum. Ebe göğüs ucun açık kalsın kuruması lazım dedi. Kuruyuncada semsert oluyor kanıyor. Lansinoh krem tavsiye etti ee o da çok yoğun sürünce hava almıyor kurumuyor. Şimdi ucu kurutcaz mı nemli mi olacak kafam karıştı. Gümüş kapakta kullanıyorum ama onda da süt akınca ıslak kalıyor uç yumuşuyor.
Kuzu kurusundan kasıtları tüm gün açık kalsın ucu kupkuru olsun değil, emzirdikten sonra 5,10 dakika falan. Sonra kapat tabi kapaklarını

Kadın doğumcun kimdi? Bende orda doğum yaptım. Mesut bey muayene ederken çok güzel yaklaştı ama apar topar bir muayene oldu. Toplasan 5 dk bile sürmedi bana bilgi verirken de ayaküstü bilgi verdi oturup dinleyemedim yani
Canan Yılmaz canım senin kimdi 🥰
Biraz ayrıntılı bir muayene bekliyoruz ve en doğal hakkımız zaten ilk bebek kafada türlü soru var Murat beye randevu aldım perşembe onu deneyeceğim inşallah memnun kalırım
Kn vermismiydin kac cikmisti
Kan vermedik canım cihazla ölçüldü en son 6. Günde 13.5 çıktı doktor gayet iyi dedi aslında son birkaç gündür daha rahat kalkıyor sarılık da sadece yüzünde ama içim hiç rahat değil işte
Aaaa ben de arıyorum doktor aynı civarda 🥰
Emsey hastanesinde Murat beye götüreceğim bakalım memnun kalırsam yazarım buraya canım sende yine bir şey duyarsan keşfedersen haberdar et 🥰
Oglumu pendik bolge hastanesinde murat gozene götürmüştük ilk zamanlar, sonra medical park pendik necla yuce ye goturduk artik oglumun her seyini biliyordu ama 2 3 ay once ayrildi hastaneden. Simdi kizimlq ilgili bisey olunca da msj atiyorum donuyor direk ama yeni bir dr arayisindayiz memorial atasehir3 bakicam bi olmazsa murat gozene devam. Ben hastaneyi sevmiyorum sadece yoksa dr harika canim aklinda olsun
Sağ ol canım ama Benim asla adımımı atmayacağım bir hastane özel sebeplerden dolayı keşke başka hastanede olsaymış doktor 🥹
Rahat geçirdim Sezeryan sürecini ama yine de yatmak kalkmak hakikaten zorluyor ama geçiyor canım özellikle 1. Hafta biriminde çok rahatlayacaksın

Yapma ya 😔 kahroldum şuan

Ayva çekirdeği jeli de sürüyorum ama baya yarılmış fayda etmiyor

Kesinlikle bizi görüyorlar 😂😂 benimki de aynı

Benim de olmuştu doktora gittim kontrole normal iyileşirken böyle olur dedi. Sosis gibi oldu orası öyle olurmuş
Ya bana hemşire lansinoh sür açık kalsın dedi. Gümüş kapağı da süt sürerek yap dedi. Gümüş kapak kullanırken krem kullanma gümüş kapak değsin dedi. Ben öyle yaptım. Yara olmadı.

Az önce koltuğu yumrukladım ve ağlama krizine girdim. Evde yalnızım. Karnı tok ama uyumak için meme arıyor veriyorum uyuyor emmiyor çekiyorum tekrar aranıyor şuan bile kucağımda nefes nefese kaldı meme aradığı için. Asla ama asla uyumuyor gündü herşey çok güzel ama gece
Bende aynıyım.gece 1 den beri memede.karnı doyunca bırakıyor yatağına koymamla geri uyanıyor.birde gazı çok dalamıyor.valla biraz daha dayanıcam böyle devam ederse emzik alıcam

Back